WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.969.099
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
kratos091 kaže...

Ja sam napravio hard reset i onda se pojavio.

Koja si mreža?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
WP8 - Općenito

Vip, i mislim da je otključan.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

@skank666 i dasoo988:

Znam što je ukupan Usage, a što je Usage po aplikacijama, na dnu Usagea je System. To nije ukupno (ukupno mi je 985MB samo na mobile data, WLAN je 1.80 GB) nego isključivo System.

Skrinšot u prilogu iako mislim da sam dovoljno jasno opisao što me muči.

eto eto
Welcome my son...
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
zv'jer2 kaže...

@skank666 i dasoo988:

Znam što je ukupan Usage, a što je Usage po aplikacijama, na dnu Usagea je System. To nije ukupno (ukupno mi je 985MB samo na mobile data, WLAN je 1.80 GB) nego isključivo System.

Skrinšot u prilogu iako mislim da sam dovoljno jasno opisao što me muči.

Kod tebe zaista nesto ne stima. Ja sam na T-mobileu i sve ok.

SS SS
12 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Ima li tko data sense na t-mobileu?

Imam.. Nakon updatea na GDR3 mi se pojavio.

Btw, imam problem sa battery drainom ponekad.. primjetio da mi se najčešće događa ako uključim 3G i odem preko IE-a pregledavat stranice, eventualno u međuvremenu otvorim SMS ili Viber. Ako ne ugasim aplikacije X-om u pregledu pokrenutih aplikacija i samo zaključam mob, u pola h ode mi 20-30% baterije. 

- HTC 8S -
16 godina
odjavljen

nemam blage veze što spada pod system. po nekoj mojoj logici možda sistemske app i nadogradnje... meni je system pojeo 100Mb.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Par stranica unazad sam pitao nesto za windows phone, nebitno sad sta, posto nikada do sada nisam ni koristio WP niti bilo sta. E sad, od tog dana kad sam prvi put uzeo u ruke Lumiu nzm tacno koja, dodju mi sve iste {#}, po izgledu naravno, ne prestajem da razmisljam o tome da se prebacim na windows phone. 

Ali problem je sto sam ja licno neodvojiv od androida i obozavam sve na njemu pa cak i povremeni lag ili bilo sta vezano za android. Ali ipak vuce me Lumia samo tako. 

Da predjem konkretno na stvar koliko bih izgubio time sto bih presao na WP (recimo nokia 925), u smislu aplikacija, a i neke blize buducnosti, jer su uglavnom ti telefoni sa dual core procesorima, pa koliko bi bili dobro za neku buducnost ako recimo bude nekih zahtevnijih aplikacija, tj. igara??? 

Jedino sto znam je da se ne mogu skidati aplikacije i ubacivati kao za android sa recimo apkmanie i tako tome slicno, ali preso sam preko toga. 

Dakle trebaju mi informacije iz prve ruke, da ne kaze neko imas review-e po netu pa trazi , uglavnom je sve to placeno i onda ono, dakle ako neko moze licno da mi napise kakav mu je bio prelazak sa android telefon na windows phone, koje su mane, koje su prednosti i neki opsti utisak. Hvala {#}

Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
animal4444 kaže...

Par stranica unazad sam pitao nesto za windows phone, nebitno sad sta, posto nikada do sada nisam ni koristio WP niti bilo sta. E sad, od tog dana kad sam prvi put uzeo u ruke Lumiu nzm tacno koja, dodju mi sve iste {#}, po izgledu naravno, ne prestajem da razmisljam o tome da se prebacim na windows phone. 

Ali problem je sto sam ja licno neodvojiv od androida i obozavam sve na njemu pa cak i povremeni lag ili bilo sta vezano za android. Ali ipak vuce me Lumia samo tako. 

Da predjem konkretno na stvar koliko bih izgubio time sto bih presao na WP (recimo nokia 925), u smislu aplikacija, a i neke blize buducnosti, jer su uglavnom ti telefoni sa dual core procesorima, pa koliko bi bili dobro za neku buducnost ako recimo bude nekih zahtevnijih aplikacija, tj. igara??? 

Jedino sto znam je da se ne mogu skidati aplikacije i ubacivati kao za android sa recimo apkmanie i tako tome slicno, ali preso sam preko toga. 

Dakle trebaju mi informacije iz prve ruke, da ne kaze neko imas review-e po netu pa trazi , uglavnom je sve to placeno i onda ono, dakle ako neko moze licno da mi napise kakav mu je bio prelazak sa android telefon na windows phone, koje su mane, koje su prednosti i neki opsti utisak. Hvala {#}

Damn, ostani na androidu kad te mori toliko briga {#}

Xbox Live: Muskarcina | Steam: Virty |
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

prelazak mi je uzrokovao tri tjedna nekontroliranog ubrzanog disanja, nakon toga mi je lječnik prepisao da ublažim transfer na wp tako da dnevno 20 minuta ujutro i na večer koristim android.

jbt kakav prelazak očekuješ? sat namještanja opcija, skidanja aplikacija, updateovi i to je to.

a i zašto bi prelazio na wp kad voliš sve pa i lag na androidu? ne kužim...

ako ti je do isprobavanja odi u tele centar, ispobaj koji wp 5 min i to je to.

ovo dual core proc necu komentirat, valjda su na forumu jos posljedice petriceve recenzije  lumije 920 {#}

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
15 0 hvala 0
11 godina
Animal...pogledaj spisak mobitela koje sam posjedovao. Pocevsi od Xperie U, svi koji sljede su bili kupljeni u prosloj godini. Znaci, mjenjao sam jedan mobitel svakih mj dana. Trenutno Lumiu 925 imam vec skoro 4 mj. Ako volis Android, onda ostani na njemu. Ako te brine samo "dual-core proc", reci cu ti samo da ja sa Intelovim i5 haswell dual core procesorom koristim autocad 3D bez ikakvih problema. Lumia 925 sa tim procesorom radi puno bolje nego da na Galaxy S4 stavis 3 njihovih octa-core exynos procesora. Ali posto ti volis i lag na androidu (wtf?? Svi pokusavaju izbjeci lag na uredjaju) onda se drzi podalje lumie.
SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
17 godina
animal4444 kaže...

Gle, Windows phone nije android. Netreba mu 8 jezgara na 3 GHz da bi radio glatko... Iako bi Android vjerojatno i s takvim procesorom štekao...

Što se aplikacija i igara tiće, nebude ti ništa štekalo, bez brige... 

Ja sam osobno koristio Windows Phone 3-4 godine, za Božić sam igrom slučaja prešao na Andorid (Galaxy S4) i jedva čekam da se opet vratim na WP. Čim Nokia izbaci WP mobitel sa 5" ekranom i 1920x1080 rezom, vraćam se na Windows Phone

PC RULES!!!
16 godina
mika2210 kaže...
animal4444 kaže...

Gle, Windows phone nije android. Netreba mu 8 jezgara na 3 GHz da bi radio glatko... Iako bi Android vjerojatno i s takvim procesorom štekao...

Što se aplikacija i igara tiće, nebude ti ništa štekalo, bez brige... 

Ja sam osobno koristio Windows Phone 3-4 godine, za Božić sam igrom slučaja prešao na Andorid (Galaxy S4) i jedva čekam da se opet vratim na WP. Čim Nokia izbaci WP mobitel sa 5" ekranom i 1920x1080 rezom, vraćam se na Windows Phone

Evo još jedan koji se jedva čeka vratit na WP. Samo ću ja prići sa HTC ONE-a na neku nokiu tih specifikacija.  {#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
WP8 - Općenito

@Animal

Od mene samo jedan savjet. Ako budes prelazio - planiraj da predjes i na ostale Microsoft servise. Mail, Skydrive, kalendar, One Note itd... tek tada ces "osjetiti" i koristiti platformu bez frustracija.

3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Jedan savjet: ako često mijenjaš stvari na androidu, flashaš itd, nemoj prelaziti na wp jer će ti biti užasno dosadan.

U skoro svemu ostalome wp rula.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
Moze li mi netko napisat ili c/p sve novosti u black updateu? Nigdje da nadem sve novosti.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Au koliko tumbdowna na post {#} samo sam hteo neke informacije iz prve ruke, a ne one po youtubeu i ostalim sajtovima gde su placene recenzije i tako te stvari. 

Nema ni veze, u svakom slucaju polako ali sigurno se odlucujem za prelazak na wp tacnije lumia 925. Jedino sto me je brinulo jeste taj "nedostatak" aplikacija, mada gledajuci po win storeu uglavnom sve one aplikacije koje koristim bas svaki dan, na svom android telefonu, postoje i za wp, eventualno, nema bas svih igara ali opet nije mi to neki odlucujuci razlog. 

Postojao je jos jedan razlog zbog kojeg nisam hteo wp a to je kupovina aplikacija. Posto kod nas u Srbiji nije moguce kupovati aplikacije sa google play storea za android, ukinuli a ne znam zbog cega, onda sam navikao na koriscenje raznih sajtova za skidanje apk fajlova i tome slicno. Ali posto vidim da je za wp moguca kupovina onda opusteno skroz. 

Ali hvala na informacijama u svakom slucaju. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 23:29 (animal4444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamer34 kaže...
Moze li mi netko napisat ili c/p sve novosti u black updateu? Nigdje da nadem sve novosti.

GDR3 features

• Accessibility. Several improvements for customers who are visually impaired.

• Storage. Now you can easily free up storage space on your phone and manage temporary files. New categories show what’s taking up space.

• Driving Mode. Feeling distracted behind the wheel? Driving Mode allows you to minimize incoming calls and text messages to help you focus on the road.

• Screen. Reading emails in bed? You can lock your screen orientation so it doesn’t shift when you move your phone around.

• Wi-Fi. Start preserving cellular data on your phone right out of the box—you can now connect to Wi-Fi during set up.

• Internet sharing. Now you can use your phone’s cellular data connection from your Microsoft Windows 8.1 devices by pairing them over Bluetooth.

• Bluetooth. Several fixes were made to address known issues, and improvements were made to connection quality for Bluetooth accessories.

• Ringtones. Do more with ringtones now. Assign ringtones for text messages, so you’ll know who’s texting you without even looking. Use your custom ringtones for more things—text messages, instant messages, emails, voicemail, and reminders.

• App switcher. Don’t look back. Now you can use the App switcher to quickly close apps when you’re finished with them.

• Other improvements. Includes many other improvements to Windows Phone.

Source: MobileSyrup

Lumia Black features

• Glance Screen – green, blue, and red colors
  • Glance Screen – notifications
  • RAW Camera support for Lumia 1020 and Lumia 1520
  • Bluetooth 4.0 LE
  • New camera algorithms
  • App folders
  • Improved Nokia beamer app

Source: Windows Phone CentralNokia

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Pozdrav!

Opako sam zainteresiran za kupnju Lumie 920/925

Pa me zanima, razlika u cijeni između ova dva uređaja, a za tu razliku, šta zapravo dobijem? Zanima me imaju li te Lumie notification light?
Te kamera, ima li neke specijalne razlike, pošto 925 ima jednu leću više?

Te koliko vrijedi npr L920 sa svom opremom i garancijom i koliko vrijedi L925 sa svom opremom i garancijom?

Hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

Pa me zanima, razlika u cijeni između ova dva uređaja, a za tu razliku, šta zapravo dobijem? Zanima me imaju li te Lumie notification light?

Te koliko vrijedi npr L920 sa svom opremom i garancijom i koliko vrijedi L925 sa svom opremom i garancijom?

Hvala 

U jbt koliko pitanja :) najbolje da sam usporediš ta dva uređaja ...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5451&idPhone2=4967

Nokia Lumia 925 ti je mlađa pol godine od Nokie Lumie 920...

Nokiu Lumiu 920 možeš naći već od 2700 Kn nadalje, a Nokiu Lumiu 925 od 3400kn pa nadalje...

17 godina
dasoo988 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

Hvala 

U jbt koliko pitanja :) najbolje da sam usporediš ta dva uređaja ...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5451&idPhone2=4967

Nokia Lumia 925 ti je mlađa pol godine od Nokie Lumie 920...

Nokiu Lumiu 920 možeš naći već od 2700 Kn nadalje, a Nokiu Lumiu 925 od 3400kn pa nadalje...

Malo si pretjerao s cijenama... Lumia 920, stara par mjeseci, sa garancijom se može naći ispod 2000 kn

PC RULES!!!
16 godina
odjavljen
Malo vise od godine dana je ona vani.. :D i jos je konkurentna!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
@zvjer
pitao sam na wpcentral forumu i kazu da to moraju biti updejti sistema ili sistemskih apova...
jel ti potrosnja rate ili se je smanjila sada? Jel ti upaljeno u update ocijama da ti ih skida i preko mobilne mreze?
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kako funkcijoniraju regionalna ograničenja na Windows Phone? Dali mogu koristiti account na kojem je Hrvatska regija na uređaju na kojem je namještena US regija, dali će neke US aplikacije i dalje biti dostupne, ili?!

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 15:35 (Schima).

0 0 hvala 0
17 godina
Schima kaže...

Kako funkcijoniraju regionalna ograničenja na Windows Phone? Dali mogu koristiti account na kojem je Hrvatska regija na uređaju na kojem je namještena US regija, dali će neke US aplikacije i dalje biti dostupne, ili?!

Kod mene je account na BiH i inace koristim BiH region i market na telefonu. Medjutim, kada neke aplikacije nema, kao npr. IMDB, promijenim region na US u postavkama telefona, restartam, instaliram aplikaciju i ponovo vratim BiH regio.

Tako da bi to valjda bilo to, ako sam dobro shvatio pitanje.

12 godina
neaktivan
knight kaže...
Schima kaže...

Kod mene je account na BiH i inace koristim BiH region i market na telefonu. Medjutim, kada neke aplikacije nema, kao npr. IMDB, promijenim region na US u postavkama telefona, restartam, instaliram aplikaciju i ponovo vratim BiH regio.

Tako da bi to valjda bilo to, ako sam dobro shvatio pitanje.

Da na to sam mislio, dobro si shvatio pitanje, hvala ti na odgovoru. {#}

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 17:18 (Schima).
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jel znat ejel moguce na taj nacin kao sto je kolega prije rekao, da promjenim regiju i skinem Netflix? Hocu li moci gledati preko njega ili moram bas biti na americkoj mrezi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Stigao San Andreas, sad se čeka neko sniženje...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Stigao San Andreas, sad se čeka neko sniženje...

Vidim ne paše na Lumiu 920/925? 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Xperia Z
16 godina
WP8 - Općenito

Stigao je Nokia Black na Lumiu 520 (Tcom)

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

Piše samo tako, radi na svim uređajima sa 1GB RAM-a.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice