Uspio sam instalirati Asphalt 8 ali tek nakon što sam oslobodio više od 3,2 gb na kartici.

Uspio sam instalirati Asphalt 8 ali tek nakon što sam oslobodio više od 3,2 gb na kartici.
Tek nakon 3.2? Ja sam na 2.0gb i jos uvijek nece instalirat -.-
Cekaj govoris o kartici ili telefonu? Jer ja na kartici imam slobodno skoro 10gb.
Tek nakon 3.2? Ja sam na 2.0gb i jos uvijek nece instalirat -.-
Cekaj govoris o kartici ili telefonu? Jer ja na kartici imam slobodno skoro 10gb.
Na telefonu da, igra zapravo ne zauzima 3.2GB nego 1.47GB ali potrebno je prostora da se otpakira i instalira.
Ista je stvar na Androidu i iOS-u, pise 820MB a zauzima 1.5GB-1.6GB
Iskreno 1.5GB je i dalje apsurdno veliko, da developeri nisu toliko ljeni igra bi se mogla kompresirati i optimizirati da bude duplo manja i zadrzi istu graficku kvalitetu.
Da,na mobitelu moraš imati slobodno jer se igre i aplikacije (zasad) ne mogu instalirati na memorijsku karticu.Kad napraviš dovoljno mjesta moraš restartati mobitel i onda se u Trgovini pojavi "folder" SD kartica i nakon toga možeš instalirati .xap datoteke sa memorijske.
Tko nema dovoljno prostora za instalaciju/otpakiravanje vecih igri probajte ovo...
http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card
Na Hrvatskom
http://www.windowsphone.com/hr-hr/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card
greska neka mozda? Ili se hoe silno rjesit plavih modela, koji usput ljepse po meni izgledaju
Mjenjam crni HTC 8X za žuti ili plavi uz vašu nadoplatu od 2000kn. Detalji u PM.
greska neka mozda? Ili se hoe silno rjesit plavih modela, koji usput ljepse po meni izgledaju
Prije bih rekao da je cijena crnog zaostala, mozda ih nemaju uopste. Ne vjerujem da bi ih prodavali po ovako suludoj cijeni. Mozes Lumia 1520 kupiti za te pare.
A sto se tice izgleda, tesko pitanje, imao sam crni, a koristio malo i plavi. Iako je plavi upadljiv i lijepo izgleda, crni 8X ima neprevazidjenu eleganciju...
kaj je čudno?
prvi je:
SMARTPHONE HTC WINDOWS PHONE 8X BLUE
a drugi:
SMARTPHONE HTC 8X WINDOWS GSM/GPRS/EDGE/WDCMA/HSPA, DUALCORE 1.5GHZ, RAM 1GB, MEMORIJA 16GB, 4.3" TOUCHSCREEN, WIFI, BT, KAMERA 8.0 MP, USB, WINDOWS PHONE 8
vidiš da ima 3x više opcija, još je i dobro da je samo duplo skuplji
kaj je čudno?
prvi je:
SMARTPHONE HTC WINDOWS PHONE 8X BLUE
a drugi:
SMARTPHONE HTC 8X WINDOWS GSM/GPRS/EDGE/WDCMA/HSPA, DUALCORE 1.5GHZ, RAM 1GB, MEMORIJA 16GB, 4.3" TOUCHSCREEN, WIFI, BT, KAMERA 8.0 MP, USB, WINDOWS PHONE 8
vidiš da ima 3x više opcija, još je i dobro da je samo duplo skuplji
Ovaj prvi je samo maska.
ti mater ja sam svoj crni prije malo manje od godine platio 2200kn na njuslalu novi zapakiran sa garancijom.
jel netko primijetio nakon black updatea na lumiji (L820 kod mene) u nokia camera aplikaciji da je smanjen shutter speed s 4 na samo 1 sekundu i ISO je povecan na 1600? ne svidja mi se to, grrrrrr
Na 920 sve po starome.
Ne mogu naci trenutno temu za WP 7.8, pa cu pitati ovdje, nadam se da je ok. Imam syncan acc sa FB-a pa su mi prije poruke sa chat-a dolazile odmah cim upalim wifi (u messaging), ali sada ne dolazi nista. Kako se to moze rijesiti?
Ima li tko od vas slijedeći problem: da se nakon instalacije ili updatea nekog appa naglo počne trošiti baterija? I da čak i deinstalacija dotičnog appa ne pomogne? Na 8X, na kojem mi je baterija znala izdržati i 2 dana, odjednom jedva jedan dan, a maknuo sam sve nedavno update-ane appove.
na koju foru ti traje baterija 2 dana? meni odpocetka jedva jedan dan. mislim da taj mobitel ima screen time 2.5 mozda 3 sata bar meni.
Pozdrav!
Imam Lumiu 920 i već 2 mjeseca zaredom mi "System" pojede 300-350MB u mjesecu.
Potrošnja svih ostalih stavaka u Data Senseu mi je jasna, ali ako su System Update, mail i sve te osnovne stvari izdvojene, pa što onda taj "System" jede?
Pogasio sam svo Syncanje, Skydrive, nikakav feedback ne šaljem, nikakav tracking, location, checkiram update ručno...
Ima li tko još ovaj problem? Ima li riješenja? Guglo sam i jako malo ljudi se javlja (il se to skriva), a tamo gdje su se javili se nije našlo riješenje i neka precizna informacija što se zapravo događa.
Imam 1GB po punoj brzini u mjesecu i to bi mi bilo taman, ali eto sad 25.1. sam skoro sve potrošio. (odnosno mobitel mi je pojeo preko trećine bez mojeg znanja)
Ovo me iz principa naginje prema vraćanju na Android...
EDIT:
Znači trenutno 342MB Mobile Data, a 249MB na WLAN-u. 600MB u mjesec dana na nešto nedefinirano!? Što mi mobitel šalje snimke poziva u super kvaliteti direkt na NSA? WTF.
''na koju foru ti traje baterija 2 dana''
Na foru ne bivanja na fb cijeli dan. Pozivi, sms, wifi stalno uključen jer ga imam i doma i na poslu, 10 min na fb, pričitam novosti na par appova. Dok radim popodnevnu smjenu, ni nemam vremena za više. S tim da kažem do 2 dana. Znači nekad i manje, ali sve ovisi šta radim. Ja zadovoljan sa trajanjem baterije, osim sa ovim misterioznim cijeđenjem baterije unazad dva dana.
I nemam problema sa 'papanjem' podatkovnog prometa. Da nije možda neki glupi app sklon žderanju prometa kao i ovaj moj neki žderanju baterije.
I nemam problema sa 'papanjem' podatkovnog prometa. Da nije možda neki glupi app sklon žderanju prometa kao i ovaj moj neki žderanju baterije.
Ma stvar je u tome da za svaki App piše odvojeno što troši i to mi je sve razumno. Aplikacije za koje i mislim da troše troše. Ali meni System (na dnu) troši najviše, a ne znam na što.
Ne znam zašto uopće raspravljate od ukupnom trajanju baterije?
Daleko je bolje uspoređivati on-screen trajanje, tj ekšli korištenje mobitela.
Mogu i ja svoj ostaviti na stolu bez da ga pipnem i tjedan dana će mu baterija izdržati.
Nisam ni ja na faceu mozda u tjedan dana 10minuta
meni strasno papa internet bateriju nije uopce vazno jel 3g ili wifi postotak pada ko lud. Tak je bilo sa prvom i tak je sa drugom baterijom. I iskreno to je jedan od razloga zasto i prodajem 8x.
EDIT:
Znači trenutno 342MB Mobile Data, a 249MB na WLAN-u. 600MB u mjesec dana na nešto nedefinirano!? Što mi mobitel šalje snimke poziva u super kvaliteti direkt na NSA? WTF.
Pa kolko sam ja shvatio ovo 342 ti ukupno govori koliko si ukupno potrosio na mobilnom internetu, a WLAN koliko su ukupnp na wlanu, na onom usage pise koliko je koja aplikacija pojedinacno.
Ima neka aplikacija koja kaze sot kao na androidu?
daj skrinšot da vidimo što je to... meni je na system potrošio cca 100Mb
Pa kolko sam ja shvatio ovo 342 ti ukupno govori koliko si ukupno potrosio na mobilnom internetu, a WLAN koliko su ukupnp na wlanu, na onom usage pise koliko je koja aplikacija pojedinacno.
i ja mislim da je to to što ti govoriš
kak instalirat taj data semse na 8x?
Pozdrav!
Imam Lumiu 920 i već 2 mjeseca zaredom mi "System" pojede 300-350MB u mjesecu.
Potrošnja svih ostalih stavaka u Data Senseu mi je jasna, ali ako su System Update, mail i sve te osnovne stvari izdvojene, pa što onda taj "System" jede?
Pogasio sam svo Syncanje, Skydrive, nikakav feedback ne šaljem, nikakav tracking, location, checkiram update ručno...
Ima li tko još ovaj problem? Ima li riješenja? Guglo sam i jako malo ljudi se javlja (il se to skriva), a tamo gdje su se javili se nije našlo riješenje i neka precizna informacija što se zapravo događa.
Imam 1GB po punoj brzini u mjesecu i to bi mi bilo taman, ali eto sad 25.1. sam skoro sve potrošio. (odnosno mobitel mi je pojeo preko trećine bez mojeg znanja)
Ovo me iz principa naginje prema vraćanju na Android...
EDIT:
Mislim da imamo sličan problem, meni je ostalo samo 90Mb do kraja ovog mjeseca i nikako mi nije jasno kako i zašto... posjedujem Lumiu 920 već 7 mjeseci i uredno mi je ostajalo 300-400Mb mjesečno ne potrošenog podatkovnog prometa... primjetio sam da mi je u 3 dana potrošio više od 100Mb prometa... a praktički sam samo pol dana na mobilnom internetu, većinom za surfanje i skidanje aplikacija koristim wifi... Negdje mi je praktički požderalo promet ovaj mjesec...
Btw mene ne naginje vraćanju Androidu, još uvijek vjeran Nokiji...
kak instalirat taj data semse na 8x?
meni je došao automatski sa GDR3
Ja sam napravio hard reset i onda se pojavio.
Ima li tko data sense na t-mobileu?