WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.969.076
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WP8 - Općenito
jez_cro kaže...

već sam se navikno, ali mislim da nije dobro ni za mobitel ni za bateriju i ako želim trebao bih imati mogućnost da maknem

Ne troši ti to praktički ni 1% baterije.

Swedish latin super funk.
12 godina
WP8 - Općenito

Danas je dosad update za PRO CAM i software. Dal je to 8.1  update ili? Radi se o L820

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Oni koji željno iščekuju 8.1 na svojim mobitelila neka promjene csc carriera u ATO ( austrija ) spojite se na wi-fi i skinite si update. evo vam linka, ja napravio i sada me pita da se spojim na wi-fi.

Najlakša vam je zadnja metoda jer je stvarno idiot proof

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

0 1 hvala 0
16 godina
0verlord kaže...

Oni koji željno iščekuju 8.1 na svojim mobitelila neka promjene csc carriera u ATO ( austrija ) spojite se na wi-fi i skinite si update. evo vam linka, ja napravio i sada me pita da se spojim na wi-fi.

Nije to 8.1 nego WP8 GDR3

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
jez_cro kaže...

kad će maknuti vibraciju na donjim tipkama

Kad će dodati vibraciju na tipkovnicu i dialer ?? :D

vlastoručni potpis
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

upravo mi se nesto sasvim cudno dogodilo. Kada sam pisao poruku neznam zasto ni zbog cega ali cijeli zaslon mi se zumirao i to dobrano. I tako je ostalo cijelo vrijeme. Odem na main screen ista stvar, odem pod music ista stvar, pokusam onako sa prstima odzumirat ali nista. SVe je bilo zumirano kaj got sam napravio. Morao sam ugasit mobitel i opet ga upalit. Jer se to jos nekome dogadalo?

i btw radi se o 520-ki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Desavalo se i meni to, imam 8S

14 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

upravo mi se nesto sasvim cudno dogodilo. Kada sam pisao poruku neznam zasto ni zbog cega ali cijeli zaslon mi se zumirao i to dobrano. I tako je ostalo cijelo vrijeme. Odem na main screen ista stvar, odem pod music ista stvar, pokusam onako sa prstima odzumirat ali nista. SVe je bilo zumirano kaj got sam napravio. Morao sam ugasit mobitel i opet ga upalit. Jer se to jos nekome dogadalo?

i btw radi se o 520-ki.

U postavkama ti je uključen ''screen magnifier'' (to ti je pod ease of access). Mislim da se aktivira sa dubble tap sa 2 prsta ili tako nešto.

15 godina
amater_2 kaže...
0verlord kaže...

Nije to 8.1 nego WP8 GDR3

Imaš pravo da, ispričavam se

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
WP8 - Općenito

Evo jedna dobra reca Lumie 1520. Domaća reca...

Moj PC  
2 2 hvala 2
17 godina
amater_2 kaže...

Volim svoj Ativ S, ali stvarno patim za 1520-kom. :)

16 godina
odjavljen
knight kaže...
amater_2 kaže...

i meni se moj pišo odjednom počeo činit pomanjim... i ja razmišljam o kompenzaciji! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...
knight kaže...
amater_2 kaže...

i meni se moj pišo odjednom počeo činit pomanjim... i ja razmišljam o kompenzaciji! :D

Procackaj spam folder u e-mailu, naci ces valjda povoljnu ponudu - pa vidi da li ti oni mogu pomoci. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 17:21 (knight).
17 godina
WP8 - Općenito

Kak Atvi S stoji po pitanju baterije?

Loša, solidna, odlična?

Kolko čitam razne komentare, uglavnom vele da je baterija jako jako dobra, e sad kolko ima istine u tom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Kak Atvi S stoji po pitanju baterije?

Loša, solidna, odlična?

Kolko čitam razne komentare, uglavnom vele da je baterija jako jako dobra, e sad kolko ima istine u tom..

Jutros u 6 skinut s punjaca, 3 automatski sinhronizirana e-mail accounta (data konekcija stalno aktivna),  koristenje pola sata - sat surfanja, 5-10 min.. razgovora, oko pola sata cackanja po aplikacijama  i downloada. Ostalo jos 72% baterije.

Mislim da se moze reci da je odlicna, uzevsi u obzir stanje sa vecinom smartphone-a.

12 godina
WP8 - Općenito

pfff ja na htc 8x ispraznim bateriju za 3 sata ako si zabrijem po njemu (internet) galaxy s4 ista stvar.

1 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

pfff ja na htc 8x ispraznim bateriju za 3 sata ako si zabrijem po njemu (internet) galaxy s4 ista stvar.

Imao sam 8X, ne kontam na koji fazon ga internetom ispraznis za 3 sata. Igre moguce, ali surfanje...

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jel moguće na lumiji 520 nabaviti bateriju sa većim kapacitetom?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
knight kaže...
omomomomoomm kaže...

Imao sam 8X, ne kontam na koji fazon ga internetom ispraznis za 3 sata. Igre moguce, ali surfanje...

Možda on SKIDA internet {#}

16 godina
WP8 - Općenito

Zasto nemogu pronac ovu aplikaciju na L820 na storeu?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav svima,

uskoro kupujem novi mobitel i prva želja mi je Lumia 925. Alternativa bi bila HTC One mini...

Kod mobitela su mi bitne dvije stvari (skroman sam {#}):

1. push gmail

2. viber

Za push gmail malo čujem da nije moguće, malo da je moguće... a nisam u mogučnosti sam uvjeriti se što je točno jer mi nitno od poznatih (još) nije na WP8.

Viber mi je ultra bitan za posao. na wp8 storeu uglavnom vidim negativne komentare... da poruke kasne, da ne zvoni kod poziva nego se samo pojavi missed call. Nije mi bitna najnovija verzija (vidim da verzije za WP8 kasne) već stabinost.

Odgovor na prvo je vjerojatno jednostavan (ili da ili ne... trećeg nema), ali viber me dost brine... ako mi ne bude radio ja ću raditi harakiri.

thnx...

0 0 hvala 0
16 godina
Slim Jim kaže...

Pozdrav svima,

uskoro kupujem novi mobitel i prva želja mi je Lumia 925. Alternativa bi bila HTC One mini...

Kod mobitela su mi bitne dvije stvari (skroman sam {#}):

1. push gmail

2. viber

Za push gmail malo čujem da nije moguće, malo da je moguće... a nisam u mogučnosti sam uvjeriti se što je točno jer mi nitno od poznatih (još) nije na WP8.

Viber mi je ultra bitan za posao. na wp8 storeu uglavnom vidim negativne komentare... da poruke kasne, da ne zvoni kod poziva nego se samo pojavi missed call. Nije mi bitna najnovija verzija (vidim da verzije za WP8 kasne) već stabinost.

Odgovor na prvo je vjerojatno jednostavan (ili da ili ne... trećeg nema), ali viber me dost brine... ako mi ne bude radio ja ću raditi harakiri.

thnx...

1. Imaš app metromail koji ti instano prima mailove sa gmaila. Jedni problem je što se plaća mislim 8kn. Integrirani app za gmail zbog rata sa google-om ti je malo osakaćen. Mailovi ti dolaze svakih 15 ili više min.

2. Viber. Ako ti je bitan za posao NEMOJ ići na WP8. Viber je još uvik loš na WP mada se sa zadnjim updatom dosta popravio.

Poruke dolaze ali kasne po par sekundi. Nekad čak dolaze ghost poruke a za pozive ne znam.

17 godina
DommY kaže...

Zasto nemogu pronac ovu aplikaciju na L820 na storeu?

I ja sam je trazio...pretpostavljam da je zbog ovog: "Please note that Mint currently connects to US and Canadian financial institutions only."

11 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

1. Imaš app metromail koji ti instano prima mailove sa gmaila. Jedni problem je što se plaća mislim 8kn. Integrirani app za gmail zbog rata sa google-om ti je malo osakaćen. Mailovi ti dolaze svakih 15 ili više min.

2. Viber. Ako ti je bitan za posao NEMOJ ići na WP8. Viber je još uvik loš na WP mada se sa zadnjim updatom dosta popravio.

Poruke dolaze ali kasne po par sekundi. Nekad čak dolaze ghost poruke a za pozive ne znam.

fak... po ovome ispada da ništa do Nokie {#}

1. da li je to jedina aplikacija koja podržava push gmail? nije problem za platiti par kuna... samo da je ok.

2. kašnjenje od par sekundi je ništa. brine me rušenje programa i problemi s pozivima. ima li još netko iskustva s viberom na wp8?

thnx...

16 godina
Slim Jim kaže...
amater_2 kaže...

fak... po ovome ispada da ništa do Nokie {#}

1. da li je to jedina aplikacija koja podržava push gmail? nije problem za platiti par kuna... samo da je ok.

2. kašnjenje od par sekundi je ništa. brine me rušenje programa i problemi s pozivima. ima li još netko iskustva s viberom na wp8?

thnx...

Zar ti je velik razmak od 15min za gmail?

11 godina
neaktivan
passat kaže...

na svim mobitelima do sada sam imao push mail, 15 minuta mi je veliki korak u nazad. Poslovno sam dosta vezan za mailove.

uz to viber je pod velikim upitnikom, tako ništa od mog prelaska na wp8. Prevelika investicija za puno kompromisa (u mojem slučaju).

šteta... Lumia 925 mi izgleda genijalno.

17 godina
WP8 - Općenito

Bez brige, radi push na wp8. Samo ga ne smiješ dodati kao gmail acc, nego kao other account {#}
Bilo je već rijeći o tome pa pretraži stare postove.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Slim Jim kaže...
passat kaže...

na svim mobitelima do sada sam imao push mail, 15 minuta mi je veliki korak u nazad. Poslovno sam dosta vezan za mailove.

uz to viber je pod velikim upitnikom, tako ništa od mog prelaska na wp8. Prevelika investicija za puno kompromisa (u mojem slučaju).

šteta... Lumia 925 mi izgleda genijalno.

Ja posjedujem Nokiu Lumiu 925...kupio sam je nakon hrpe drugih mobitela...pogledaj moj potpis koje sam sve imao. Ja koristim Outlook i mailovi dolaze istog trena. Prije nego sam se prebacio na Outlook, imao sam jos Gmail, i kao sto su vec prije spomenuli, svakih 15 min mi je updateao folder. Viber ja osobno ne koristim, ali ga koristi moj otac koji takodjer ima istu Lumiu kao ja. Kaze da njemu radi super. On nije heavy user kao ja npr, ali nervira ga sve sto dobro ne radi, tako da mu vjerujem. On kao prosjecni korisnik je zadovoljan mobitelom. Ja kao napredni korisnik sam jos zadovoljniji.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
11 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Bez brige, radi push na wp8. Samo ga ne smiješ dodati kao gmail acc, nego kao other account {#}
Bilo je već rijeći o tome pa pretraži stare postove.

jel to 100% radi još uvijek?

nalazio sam na upute kako to posložiti ali ne znam da li to još funkcionira.

kao što sam spomenuo u svom prvom postu, nitko od meni poznatih još ne koristi wp8 tako da ne mogu isprobati.

17 godina
WP8 - Općenito

Radi.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice