Sta je s ovum watsappom jucer mi opet dosao update pa svako malo nesto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nek samo dolaze, nije to niš loše..
Stigao black na L920.
Zanimljivo je da imam build id 3051.40000.1349.10317, a to je koliko vidim build za L925 odnosno L1020?! Barem prema prve 2 grupe brojeva...
evo ga i meni!! firmware 3047.0000.1326.2002
I meni na 920 upravo stigla
A daaaaaj kad ce na 820
Ispravak netocnog navoda: tokom instalacije pogreska 80188309
Stigao i meni na L920 update, ali se pojavio problem, preuzme se update, krene instalacija i onda izleti error "The update was donwloaded, but couldnt be opened. (80188309)".
Evo sad pokušavam opet.
Pogledao na netu i nisam jedini sa tim problemom, zasad je vrlo malo ljudi u pitanju, al kad ih više dobije update će se vidjet http://mynokiablog.com/2014/01/13/a-handful-of-users-reporting-of-update-error-80188309-with-lumia-black/
Ima još tko ovdje sa ovim problemom?
EDIT: Izgleda da su sfušali nekaj Probao i drugi put isti problem.
7 disney igara besplatno
http://www.wpcentral.com/deal-alert-seven-disney-windows-phones-games-available-free
To je očekivani build broj. A ne ovaj moj :)
To je očekivani build broj. A ne ovaj moj :)
nope to je stari build, novi je 3051.40000.1349.xxxx

A, sad kužim. Nokia na onom popisu nije izlistala očekivane brojeve nakon nadogradnje, nego trenutne. Kad prebace u dostupno onda će promjeniti i build number. Sve 5.
meni sve prošlo OK i relativno jako brzo, brže nego kad sam instalirao onaj dev prev gdr3... primjetio sam da mi je za očekivano trajanje baterije nadodao koji sat, točnije njih 5! cool!
meni sve prošlo OK i relativno jako brzo, brže nego kad sam instalirao onaj dev prev gdr3... primjetio sam da mi je za očekivano trajanje baterije nadodao koji sat, točnije njih 5! cool!
Meni je takodjer produžio trajanje baterije za nekih cca 5h
A daaaaaj kad ce na 820
The Nokia Lumia 820 is also said to be receiving the update in Italy, alongside the Lumia 920.
Na ovoj stranici si pogledajte da li je update dostupan
http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
Eeee pise comming soon!
A jucer je pisalo jos uvijek waiting for approval, tako da brzo ce valjda wuhuuuu
Zna li netko kako ide sa nadogradnjama uredjaja kupljenih u slobodnoj prodaji? Konkretno kupio sam Lumiu 625 u Linksu i za nju pod info stoji: Manufacturer eu_hungary i Mobile operator 000-HU. Cekam li ja sada nadogradnju kod Madjara ili u Hrvatskoj ili nesto trece?
kod mađara ali za svaku sigurnost lupi c/p firmware rev number na onoj stranici gdje se provjeravaju dostupnost nadogradnje.
ovi sto su dobili update na nokie sta je to i dal to dolazi za htc 8x ili je to samo neki nokia update nisam bas pratio. Inace 8x prezivio pad u vodu, vrucu vodu punu sampona. Pao mi je kad sam se tusirao. Cekao sam vazan poziv i tak je ispalo da je mob zazvonio pod tusem i pao mi u vodu. Nije ni krepao nekih 3-4 minute mu nije touch radio i poslje sve super. Radi vec nekih 10 dana nakon incidenta i sve radi ko i prije.
Disney Igare vrijedne ~15$ potpuno besplatno na Storeu. Neznam koliko dugo.
nabavih i ja nokiu 520 i jako sam zadovoljan sa njome. Jedini manjak mi je normalni imenik, ali eto otom potom. Vidim da pise da za tmobile se ceka na approval pa dotle jer mozete nabacit neki link koje promjene mogu ocekivati sa updateom. Hvala :D
nabavih i ja nokiu 520 i jako sam zadovoljan sa njome. Jedini manjak mi je normalni imenik, ali eto otom potom. Vidim da pise da za tmobile se ceka na approval pa dotle jer mozete nabacit neki link koje promjene mogu ocekivati sa updateom. Hvala :D
Jednostavnim potezom upišeš u google Lumia Black Update i dobiješ pregršt informacija
znam ali totalno sam lijen. Ali fala svejedno. Budem pronjuskao malo :)
igre je potrebno instalirati da budu free ili ih mogu i stavit na neku, ne znam, listu (ko na steamu) a instalirat kasnije?
igre je potrebno instalirati da budu free ili ih mogu i stavit na neku, ne znam, listu (ko na steamu) a instalirat kasnije?
Mislim da je jedini nacin instalacija, besplatne su i na Win8 Storeu pa se mozda moze instalirati na PC-u pa sync na Mobitel.
kad će maknuti vibraciju na donjim tipkama
Mislim da nikak. A i sto ti to smeta to je cist slaba vibra.
već sam se navikno, ali mislim da nije dobro ni za mobitel ni za bateriju i ako želim trebao bih imati mogućnost da maknem