WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.968.728
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WP8 - Općenito

Sta je s ovum watsappom jucer mi opet dosao update pa svako malo nesto.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: WP8 - Općenito

nek samo dolaze, nije to niš loše..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
WP8 - Općenito

Stigao black na L920.

Zanimljivo je da imam build id 3051.40000.1349.10317, a to je koliko vidim build za L925 odnosno L1020?! Barem prema prve 2 grupe brojeva...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

evo ga i meni!! firmware 3047.0000.1326.2002

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WP8 - Općenito

I meni na 920 upravo stigla {#}

Xbox Live: Muskarcina | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

A daaaaaj kad ce na 820 {#}

Windows Phone FTW
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ispravak netocnog navoda: tokom instalacije pogreska 80188309 {#}

Xbox Live: Muskarcina | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Stigao i meni na L920 update, ali se pojavio problem, preuzme se update, krene instalacija i onda izleti error "The update was donwloaded, but couldnt be opened. (80188309)".

Evo sad pokušavam opet.

Pogledao na netu i nisam jedini sa tim problemom, zasad je vrlo malo ljudi u pitanju, al kad ih više dobije update će se vidjet http://mynokiablog.com/2014/01/13/a-handful-of-users-reporting-of-update-error-80188309-with-lumia-black/

Ima još tko ovdje sa ovim problemom?

EDIT: Izgleda da su sfušali nekaj{#} Probao i drugi put isti problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 22:39 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo meni je bez ikakvih problema prošla instalacija na L920... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 7:42 (dasoo988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

To je očekivani build broj. A ne ovaj moj :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
skank666 kaže...

To je očekivani build broj. A ne ovaj moj :)

nope to je stari build, novi je 3051.40000.1349.xxxx

Battlelog: just_mau5
17 godina
WP8 - Općenito

A, sad kužim. Nokia na onom popisu nije izlistala očekivane brojeve nakon nadogradnje, nego trenutne. Kad prebace u dostupno onda će promjeniti i build number. Sve 5.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

meni sve prošlo OK i relativno jako brzo, brže nego kad sam instalirao onaj dev prev gdr3... primjetio sam da mi je za očekivano trajanje baterije nadodao koji sat, točnije njih 5! cool!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni sve prošlo OK i relativno jako brzo, brže nego kad sam instalirao onaj dev prev gdr3... primjetio sam da mi je za očekivano trajanje baterije nadodao koji sat, točnije njih 5! cool!

Meni je takodjer produžio trajanje baterije za nekih cca 5h {#}

16 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Nokia Lumia 820 :)

0 0 hvala 1
16 godina
WP8 - Općenito

Eeee pise comming soon! {#}

A jucer je pisalo jos uvijek waiting for approval, tako da brzo ce valjda wuhuuuu

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zna li netko kako ide sa nadogradnjama uredjaja kupljenih u slobodnoj prodaji? Konkretno kupio sam Lumiu 625 u Linksu i za nju pod info stoji: Manufacturer eu_hungary i Mobile operator 000-HU. Cekam li ja sada nadogradnju kod Madjara ili u Hrvatskoj ili nesto trece?

16 godina
odjavljen

kod mađara ali za svaku sigurnost lupi c/p firmware rev number na onoj stranici gdje se provjeravaju dostupnost nadogradnje.

12 godina
WP8 - Općenito

ovi sto su dobili update na nokie sta je to i dal to dolazi za htc 8x ili je to samo neki nokia update nisam bas pratio. Inace 8x prezivio pad u vodu, vrucu vodu punu sampona. Pao mi je kad sam se tusirao. Cekao sam vazan poziv i tak je ispalo da je mob zazvonio pod tusem i pao mi u vodu. Nije ni krepao nekih 3-4 minute mu nije touch radio i poslje sve super. Radi vec nekih 10 dana nakon incidenta i sve radi ko i prije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Disney Igare vrijedne  ~15$  potpuno besplatno na Storeu. Neznam koliko dugo.

Wheres My Mickey

Monster University

Wheres My Water

Wreck It Ralph

Toy Story : Smash It

Wheres My Perry

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 17:54 (fade).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

nabavih i ja nokiu 520 i jako sam zadovoljan sa njome. Jedini manjak mi je normalni imenik, ali eto otom potom. Vidim da pise da za tmobile se ceka na approval pa dotle jer mozete nabacit neki link koje promjene mogu ocekivati sa updateom. Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

nabavih i ja nokiu 520 i jako sam zadovoljan sa njome. Jedini manjak mi je normalni imenik, ali eto otom potom. Vidim da pise da za tmobile se ceka na approval pa dotle jer mozete nabacit neki link koje promjene mogu ocekivati sa updateom. Hvala :D

Jednostavnim potezom upišeš u google Lumia Black Update i dobiješ pregršt informacija {#}

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

znam ali totalno sam lijen. Ali fala svejedno. Budem pronjuskao malo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fade kaže...

igre je potrebno instalirati da budu free ili ih mogu i stavit na neku, ne znam, listu (ko na steamu) a instalirat kasnije?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
nixass kaže...
fade kaže...

igre je potrebno instalirati da budu free ili ih mogu i stavit na neku, ne znam, listu (ko na steamu) a instalirat kasnije?

Mislim da je jedini nacin instalacija, besplatne su i na Win8 Storeu pa se mozda moze instalirati na PC-u pa sync na Mobitel.

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

kad će maknuti vibraciju na donjim tipkama

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Mislim da nikak. A i sto ti to smeta to je cist slaba vibra.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

već sam se navikno, ali mislim da nije dobro ni za mobitel ni za bateriju i ako želim trebao bih imati mogućnost da maknem

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice