Mobitel je došao s GDR1 pa sam ga odmah preko WiFi ažurirao na GDR2 i napravio hard reset. Pojavio se Data Sense. GDR3 ne nudi na žalost. WiFi radi stabilno ali zato imam drugi problem pa se nadam da će mi netko tu pomoći. Kad ste aktivirali telefon dali ste prijavili na opciju MICROSOFT ACCOUNT ili na Outlook (mislim da se tako zvalo)?
Ja sam išao na Microsoft Account i sad imam problem da ne mogu slati mail!!!
Znači mail adresa xxx@outlook.com koja je sad u mobitelu šalje sa 7 sati zakašnjenja mailove. U početku nisam mogao niti primati niti slati. Onda sam se logirao u web sučelje maila i vidio sam da su tamo mailovi koje sma si polsao s drugog mobitela, te su tada čudom proradili dolazni mailovi. Znači pošaljem si mail i u roku 4 sekunde isti dođe u Samsung, alli kad šaljem ništa. Tek jutros oko 7h je stigao mail koji sam jučer poslao u 22h. Ovo je katastrofa!!. Najbitniji feture smart phona mi je PUSH MAIL. Ako to ne radi onda ga mogu baciti u smeće. I upravo se to događa da ne radi push mail kad šaljem. Dali je to zbog toga što nemam Sim karticu u mobitelu ili nešto treće ne znam. Vidim da je ekipa imala sličnih problema i to riješila akiviranjem mobitela s Outlook a ne Microsoft accountom, iako ja tu ne vidim razliku.