Prvi put sam na forumu

poruka: 5
|
čitano: 163
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 dana
Prvi put sam na forumu

Dobar dan, dobri ljudi, da se predstavim. Ja sam Aleksej Knežević. Rođen sam 5. studenog 2009., inače, ja sam vrlo častan "mladić" i volim hobije kao npr. kolekcionarstvo (inače skupljam retro mobitele ako ne znate), skupljanje starih televizijskih reklama i sadržaja (od 1980. do 2019.), slušanje glazbe (jako volim zabavnu glazbu, a moj omiljeni glazbenik je Dino Merlin), igranje video igrica (moja omiljena franšiza video igrica je Gran Turismo), itd. Poželite mi sreću na ovom forumu.

Aleksej Knežević
14 godina
Re: Prvi put sam na forumu
Sretno. Trebat će ti.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
Trebat će ti.

Kaj ti hoćeš sada reći? 

14 godina
Aleksej2009 kaže...

Dobar dan, dobri ljudi, da se predstavim. Ja sam Aleksej Knežević. Rođen sam 5. studenog 2009., inače, ja sam vrlo častan "mladić" i volim hobije kao npr. kolekcionarstvo (inače skupljam retro mobitele ako ne znate), skupljanje starih televizijskih reklama i sadržaja (od 1980. do 2019.), slušanje glazbe (jako volim zabavnu glazbu, a moj omiljeni glazbenik je Dino Merlin), igranje video igrica (moja omiljena franšiza video igrica je Gran Turismo), itd. Poželite mi sreću na ovom forumu.

Dobrodošao. Svi ovdje su ti milina. 

6 godina
Dobrodosao, ak oces citat sazete, kompaktne i korisne postove, prouci kolegu ihush-a na forumu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice