WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.967.306
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WP8 - Općenito
@zuper
To je reset pomoću tipki. Nožeš i kroz telefon na sljedeći način:
Navigate to settings.
Tap “about”.
Tap “reset your phone”.
Confirm by tapping “yes”.
14 godina
WP8 - Općenito

ok skužio sam. a kako updateat preko računala? skinuo sam windows phone aplikaciju za desktop, ali ne nudi nikakvu nadogradnju za mobitel

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

meni ga je skidalo ota...prek wi fi

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
@tuper
Izgleda da wp8 ima samo OTA UPDATE. WP7 je koristio Zune software za update ali to izgleda ne radi na WP8. Neka me netko ispravi ako griješim.
Ovako provjeravaš dali ima update manualno:

How to check for updates manually
In the App list, tap Settings - Phone update.

Tap Check for updates.

Make some room on your phone for the update. If necessary, remove a few unwanted apps or other large items.

17 godina
izzy007 kaže...
Problem je što sam na Teletini :)
I likovi u svom "centru" u Arena centru nemaju uređaj kojim bi kopirali kontakte sa sima na mikro sim. Kaže mi lik nađi si nekoga tko ima čitač kartice !!
Možda u nekom drugom Tele2 centru imaju dotični uređaj.

U BH Telecomu imaju neki "uredjaj" (mehanicku masinicu) kojim izrezu standardnu karticu na velicinu MicroSIM-a, i to rade besplatno. Trebalo bi da to ima i u servisima/radnjama s mobitelima, barem mislim.

A nakon toga, kopiras kontakte iz postavki People hub-a.

17 godina
omomomomoomm kaže...

Dal se vama (x sa GDR 3 updateom resetira? kad sam ga kupio to mi se dogadalo svaki treci dan pa sam updateao software na gdr2 i to je prestalo skroz ali sa gd3 3 se vec par puta resitirao.

Moja supruga ima 8X sa GDR 3, sve radi OK, s tim da ona nije bas heavy user i nema puno aplikacija instaliranih.

15 godina
neaktivan

Ako želim nadogradit Ativ S, da li moram imati "developer unlocked device"?

P.S. da li je moguće napraviti backup za aplikacije (npr. save game od neke igre) ?

17 godina
srky.du kaže...

Ako želim nadogradit Ativ S, da li moram imati "developer unlocked device"?

P.S. da li je moguće napraviti backup za aplikacije (npr. save game od neke igre) ?

Ativ S je u nekim regionima dobio GDR3, ali mislim da vecina jos nije...

Kod mene je otkljucani, kupljen sa njemackog Amazona i jos nista.

Postoji nacin (bez otkljucavanja) da se promijeni CSC (carrier specific code) iz Diagnosys aplikacije - na ATO (Austrija mislim), zatim hard reset, zatim install GDR3.

Meni se ne da cackati, jer me GDR 3 ne odusevljava previse, pa mi nije hitno.

http://forums.wpcentral.com/samsung-ativ-s/240569-samsung-ativ-s-change-csc.html

p.s.

Koliko znam nije moguce napraviti backup, osim ako sama igra omogucava negdje u Cloud i sl. Backup u sys postavka - radi samo backup liste aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 21:11 (knight).
14 godina
WP8 - Općenito

piše da je ažuriran. znači ništa od gdr3

na nekim stranicama tekst je nekako zumiran. jel se može složiti da normalno prikaže web stranicu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 23:05 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Ja sam svog koristio par dana i nakon toga mi je javio za update...imam gdr3 sada...2 puta mi je updatao nakon sto je javio za update..u tih prvih par dana mi se restartao nekih par puta sam od sebe...dva puta zaredom...mialim da je moj unlock na sve i nije mi gdr3 develeper priwiev nego finalna verzija vec nekih 2 tjedna ga imam i sve sljaka...kupio ga na njusci i na kutiji pise made in korea..novi zapakirani bio

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

pozdrav..vjerovatno cu kupiti  htc WP 8x preko pretplate..pa ako mi mozete reci opcetino o OS-u trenutno,jer sve sto sam citao staro je preko 1godine,bilo je price da ima malo aplikacija,dosta bugova..
ako mi mozete napisati kakvo je sad stanje,jeste zadovoljni? uvelike ce mi pomoci..hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

pozdrav..vjerovatno cu kupiti  htc WP 8x preko pretplate..pa ako mi mozete reci opcetino o OS-u trenutno,jer sve sto sam citao staro je preko 1godine,bilo je price da ima malo aplikacija,dosta bugova..
ako mi mozete napisati kakvo je sad stanje,jeste zadovoljni? uvelike ce mi pomoci..hvala 

Kupi Nokiju.

Ima jako puno ekskluziva za Nokije.

HTC je siromašan što se toga tiče.

Inače, sam WP8 radi savršeno, bez štekanja, sve fluidno.

Još mu fali par stvari, ali sve u svemu, najstabilniji sustav koji sam imao na mobu.
Ili ako baš hoćeš 8X, kupi Nokiju pa ćemo se mijenjati. {#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

Ja sam uzeo Nokiu Lumiu 920 prije desetak dana, prije nje sam imao iPhone 4. Iphone-a i iOS sam zaboravio u jednom danu{#}

Android mi nikad nije sjeo kao OS, iPhone 5 mi se ne sviđa pa sam odlučio uzet WP8 i nisam požalio, prezadovoljan sam.

WP8 je jako fluidan, nema trzanja, usporavanja, sve doslovno leti, u zadnjih desetak dana non stop čačkam po mobu i nijednom mi nije zatrzao ili freezao, vidjet ćemo kad prođe nešto više vremena kako će radit.

Aplikacija nema kao kod konkurencije, ali bitne stvari su tu (barem meni), a igre slabo igram tako da neznam kakvo je tu stanje.

Ja bih ti isto preporučio Nokiu prije HTC-a baš zbog Nokia aplikacija i podrške.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 11:07 (veki22).
15 godina
odjavljen
tonix8 kaže...

OS je sve bolji i bolji, ne brini radi toga. Kao vlasnik 8x mogu ti reći da ako treba dodaš i više para i kupi Nokiu... Problem kod HTC-a je šugava kvaliteta izrade, užasan gorila glass (ogrebe se gledanjem na mobitel) moj mob je već bio na servisu jednom, susjedov htc je već bio na servisu.... bježi od htc-a.

Nemam 14 godina
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jbg,preskupo mi je uzet nokiu 920..razlika mi je u 1000kn,a ja nemam toliko..

koju si ti lumiu uzeo? i koliko si platio? VIP ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ajd da i ja onda kazem par rijeci nakon mjesec i po koristenja Lumie 625 i WP8. Ni sekunde nisam pozalio sto sam presao na WP8 nakon 3 i vise godina na androidu. Na slicnom hardveru kao i moj prethodni android, a koji je lagao i stucao, WP radi tako glatko da je to milina. Aplikacija, po mom misljenju, ima sasvim dovoljno i ja sam nasao sve sto sam imao i na androidu i bas nista mi nije pofalilo. Nekih manjkavosti ima ali siguran sam (nadam se :) da ce se se ispravljati buducim nadogradnjama. Npr. meni bi prijalo lakse pravljenje playlista sa default playerom da ne moram samo zbog toga kupovati playere i zaista bi trebalo poboljsati i omoguciti bolje baratanje storage-om tj. file managment. U ovih mjesec i po dana samo sam jednom ugasio aparat i to kada sam isao namjerno vidjeti koliko ce baterija trajati dok se potpuno ne isprazni.

Sto se tice Lumie 625 isto sam izuzetno zadovoljan. Nisam neki heavy user i baterija mi glatko traje 2 dana a mogao bih sigurno izvlaciti i 3 dana ali bas ne volim ici van sa 35-40 % baterije. I to sa svime zivim ukljucenim stalno, i wi-fi i LTE i GPS ... Neki dan mi je i uspjela pasti na asfalt, malo sam se uspetljao sa slusalicama i iskliznila mi je iz ruke ali srecom su slusalice amortizirale pad i imam zastitnu silikonsku masku pa je sve proslo bez ikakvih posljedica. Lumii 625 zamjeraju sto ima samo 200 ppi ali meni ta zamjerka uopce nije jasna jer ja cak ni sa povecalom nisam uspio vidjeti nikakve pixele i zrnatost ekrana. Slike su odlicne, zvuk bolji od prosjecnog, wi-fi stabilan i brz, lokacija sa GPS-om bez pretjerivanja 0, 1, max 2 sekunde .... i sve u svemu ovo mi je jedna od boljih ako ne i najbolja kupovina unazad dugo vremena sto se takvih stvari tice i ako do sada nisam pozalio siguran sam da necu ni ubuduce.

14 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

Pogledaj si 820.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
17 godina
WP8 - Općenito

Problem kod HTC-a je šugava kvaliteta izrade, užasan gorila glass (ogrebe se gledanjem na mobitel) moj mob je već bio na servisu jednom, susjedov htc je već bio na servisu.... bježi od htc-a.

Iako bih mu ja preporucio Nokiu zbog podrske i aplikacija, ovo sto si napisao ne vazi nista vise za HTC nego za Nokiu.
Imam uzasna iskustva sa Lumiom 920 i upravo suprotno - veoma dobra sa 8X - upravo u hadrverskom smislu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
tonix8 kaže...

Pogledaj si 820.

Nema ga u ponudi za pretplatu...

Ovi iz Vipa su šupci,na htc 8x stave web popust 1000kn,a na 920 100kn...jebli oni sebe..

14 godina
Normalno kada se Lumia vise prodaje, a 8x se moraju rijesavat. To ti isto nesto govori.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Pogledajte što mi je upravo stiglo mailom sa http://windowsphone.uservoice.com ... navodno je ubačen file manager u WP, pa ova tema nije više potrebna.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Danijel14 kaže...

Pogledajte što mi je upravo stiglo mailom sa http://windowsphone.uservoice.com ... navodno je ubačen file manager u WP, pa ova tema nije više potrebna.

Vidio sam to jošjutros. Još da kažu kako ga aktivirat...

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
mariolla79 kaže...

Ja sam svog koristio par dana i nakon toga mi je javio za update...imam gdr3 sada...2 puta mi je updatao nakon sto je javio za update..u tih prvih par dana mi se restartao nekih par puta sam od sebe...dva puta zaredom...mialim da je moj unlock na sve i nije mi gdr3 develeper priwiev nego finalna verzija vec nekih 2 tjedna ga imam i sve sljaka...kupio ga na njusci i na kutiji pise made in korea..novi zapakirani bio

pa i moj je otključan, uzeo ga u linksu. možda dođe za koji tjedan. jučer kad mi nakratko proradio wifi pisalo da je ažuriran. nadam se da bi taj gdr3 riješio problem koji imam

12 godina
zuper kaže...
mariolla79 kaže...

pa i moj je otključan, uzeo ga u linksu. možda dođe za koji tjedan. jučer kad mi nakratko proradio wifi pisalo da je ažuriran. nadam se da bi taj gdr3 riješio problem koji imam

ko ti je glavni serviser na jamstvu od ativa?

razorblade
14 godina
WP8 - Općenito

links je uvoznik i serviser

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

links je uvoznik i serviser

Ukoliko nije proslo vise od 8 dana od kupovine, preporucio bih ti da trazis zamjenu za novi  (ne servis), ne cekajuci GDR3.

14 godina
WP8 - Općenito

otkrio sam u čem je problem. naime, imam onaj pojačivač wifi signala i očito mu je on smetao. nakon što sam ga isključio, ativ je "prodisao".

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

otkrio sam u čem je problem. naime, imam onaj pojačivač wifi signala i očito mu je on smetao. nakon što sam ga isključio, ativ je "prodisao".

{#}

16 godina
odjavljen
Greskom oznacili da je to implememtirano... Djubrad
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
skank666 kaže...
Greskom oznacili da je to implememtirano... Djubrad

Ja mislim da se admin zaletio i označio to što nije trebao. Ovo sve što su označili kao dovršeno bi moglo biti u verziji 8.1 samo što to oni ne žele objaviti a ovaj malo požurio {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice