Ja sa Lumiom 625 nemam problema. A nadam se da nece ni biti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
od kada vam se to događa? meni negdje od ljeta...
Ja sam uzeo mob krajem 9.mj tako da od onda sam primjetio...
Imao sam lumie 620, 820 i sad 920 sa developer preview gdr3 i nikad nisam ima ni najmanjih problema sa punjenjem ili baterijom
od kada vam se to događa? meni negdje od ljeta...
Ja sam uzeo mob krajem 9.mj tako da od onda sam primjetio...
meni se to događa od kad sam updatao na gdr3.. Htc 8s

Imao sam lumie 620, 820 i sad 920 sa developer preview gdr3 i nikad nisam ima ni najmanjih problema sa punjenjem ili baterijom
Jel ti se poboljšala baterija sa gd3? Dosta ljudi je napisalo da im baterija dulje traje sa gd3 na Lumii 920.
Ja sam svoju kupio prije kojih desetak dana, nadam se da ubuduće neću imat tih problema.
Meni se također znalo dogoditi na 920 da mi je mob napunjen i skinem ga sa punjača odjednom pokazuje na nekih 75% i nakon par minuta na nekih 60%, kad ga resetiram vrati se na 100%! Onda sam promijenio app za bateriju i šljaka sve ok!
gdje mogu isključiti unošenje pin-a?
Settings -> Phone -> SIM Security -> Off-> Ukucaš PIN i neće se više pojavljivati!
Settings -> Phone -> SIM Security -> Off-> Ukucaš PIN i neće se više pojavljivati!
Upravo sam tražio istu stvar
Nisam niti skužio da kad si u Settingsima možeš napraviti Slide u desno
Da javim rezultate promjene CSC-a na Samsungu. Promijenio sam CSC na ATO i odmah mi je našao GDR3 update. Instalirao sam ga i ostavio CSC na ATO. Sad imam GDR3 i sve radi za sada. Nema nikakvih čudnih nus pojava. Nadam se da će tako i ostati. Konačno u multitaskingu mogu zatvoriti prozor jer su dodali X za zatvaranje. Ali na žalost nisu (ili ja ne znam naći) dodali postotke za bateriju. Ta sitnica mi je tako iritantna. A učinilo mi se da sam negdje pročitao da će to biti u GDR3 update-u.
Jel ti se poboljšala baterija sa gd3? Dosta ljudi je napisalo da im baterija dulje traje sa gd3 na Lumii 920.
Ja sam svoju kupio prije kojih desetak dana, nadam se da ubuduće neću imat tih problema.
mislim da je, izdrzi mi vise od dana uvjek iako imam 3 maila koja se sync, facebook uvijek ukljucen, skype, vviber, whatsapp, te 3g i wifi nikako ne gasim, a i mala mi dnevno bar sat vremena gleda crtiće na youtube-u
Mislim da je to solidno!
jel koristi itko onaj utorent remote? niakko da ga natjeram da radi. uvijekl failed to load data ili neki kujac
jel koristi itko onaj utorent remote? niakko da ga natjeram da radi. uvijekl failed to load data ili neki kujac
Probaj se vratiti na malo stariju verziju utorrenta, neznam je li mi to riješilo problem ali imao sam sličnu stvar, doduše WP 7.8. Sa 3.3.1 verzijom mi radi.
Da li bi itko htio da slozimo jednu temu sa listom svih najboljih WP8 aplikacija za sve popularne namjene tipa socijalne mreze,servisi,web stranice,alati...itd.
Da li bi itko htio da slozimo jednu temu sa listom svih najboljih WP8 aplikacija za sve popularne namjene tipa socijalne mreze,servisi,web stranice,alati...itd.
Ja sam za to :)
Pa , ako postoji '' borbeni komplet '' za Android zasto ne bi bilo i za WP
Moze...!
Pa , ako postoji '' borbeni komplet '' za Android zasto ne bi bilo i za WP
Ok evo skupljam listu i moram jos detaljnije isprobati neke aplikacije.
Hoce se ovi iz android teme ljutiti ako koristim isti naziv?
Koga briga za one na androidu? :)
Nemoj tako,i mi smo ljudi .Evo ja nakon 2 godine na Androidu razmišljam da uzmem Lumiu 520 u Tele2.Prije Samsunga sam imao samo Nokie (legendarnu 3310,zatim 6288,pa XM 5800).Što mislite hoću li imati problema pri prelasku na WP?
Nemoj tako,i mi smo ljudi .Evo ja nakon 2 godine na Androidu razmišljam da uzmem Lumiu 520 u Tele2.Prije Samsunga sam imao samo Nokie (legendarnu 3310,zatim 6288,pa XM 5800).Što mislite hoću li imati problema pri prelasku na WP?
U pocetku ce ti mozda nedostajati ogroman izbor naigled razlicitih a opet slicnih aplikacija . A s vremenom ce to jednostavno nestati kad se naviknes na brzu , funkcionalnu jednostavnost . Aplikacije ce dolaziti sve vise , za to ne brini :)
Ovisi kakav uređaj si imao. Ako si imao zvjer, onda malo teže, a ako si imao neko štucalo do 1000kn onda će ti "manjak" aplikacija bezbolnije proći jer ćeš se preporoditi brzinom pa nećeš razmišljati o nekim drugim stvarima. Danas sam nešto čačkao po HTC Wildfire S, pa to je strava. Pa ja bih to razbio da je moje. Tako sporo, tako iritantno.
Doma sam ženi kupio Ativ S. Sad bih joj dao Iphone 4s i uzeo taj . ODUŠEVLJEN sam mobitelom, odnosno WP8-icom. Za Božić mi konačno istječe ugovor. Mislio sam da će Iphone do tada već biti u oglasniku ali sad nisam siguran. Nokia nikako da službeno predstavi Lumiu 929 (ako se tako bude zvala). A i kad je predstave pitanje je kad će ju VIP imati. Ali definitivno idući moj telefon je WP uređaj.
U stvari,godinu dana sam na Androidu.Imam Samsung galaxy mini 2 koji sam "dobio" za produljenje ADSL-a.Šteka,zapinje tako da i sam mislim da ću se brzo naviknuti na WP.
Jutro ekipa,od jucer sam vlasnik NOKIA LUMIA 520 ;)
E sad moze mala pomoc kad idem u market da downloadam aplikacije amo rec FB I whatsapp idem download i nakon nekoliko sec pojavi se da idem na windowsphone.com i postavim znacajku moja obitelj i nece da downloada..?
Mozda sam nesto ubrljao kod postavljanja racuna ili ?
Hvala!
Rijeseno trebao sam samo promjenit datum rodenja,stavio sam da imam 10 god
Nekada pogledati što piše u sustavu pomoći nije na odmet :)
http://www.windowsphone.com/hr-hr/how-to/wp8/apps/my-family-faq
U stvari,godinu dana sam na Androidu.Imam Samsung galaxy mini 2 koji sam "dobio" za produljenje ADSL-a.Šteka,zapinje tako da i sam mislim da ću se brzo naviknuti na WP.
Imam NLumiu 520 skoro 3 mjeseca i to je makina u odnosu na SGmini2 (ima ga kolegica s posla).
Imao sam preskupo plaćeni 4tkn (cash) Samsung Galaxy SI9000 i jedino što mi ne dostaje sa Samsunga je Gorilla glass, digitalna stabilizacija slike iiiiiiiiiiiiiii ???? ....još neke sitnice, no Lumia 520 je ultra brza za taj Samsung koji je bio revolucija u svoje vrijeme.
Nedostaje mi digitalna stabilizacija slike, volio bih imati opciju signaliziranja propuštenog poziva recimo ponovno svakih 5 minuta kao i SMS-a, no za 1200 kn s poštarinom koliko sam ga/ju platio, Lumia 520 je avion.
Mane su joj; loš ručni okidač fotki koji zapinje pa koristim touch, slaba vibracija, tipka za zvuk sa strane često vađenjem telefona iz džepa se pomjeri s npr volume--26 na 10 i sl. pa ni ne čuješ zvono, moraš je držati kao jaje u rukama jer je napravljena od jeftine plastike i staklo je jako tanko.
Kolega s posla ju je gurao u prednji džep uskih hlača i staklo je jednostavno napuklo !?
No, koliko para toliko i glazbe ali s ovim modelom dobiješ ipak više glazbe nego što si platio.
Dođe 300kn skuplje ali je to sasvim druga dimenzija za L520. Za 1600kn sa dostavom u Hr boljeg nema.
Usudio bih se reći da je Ativ S najbolji Wp8 uređaj prve generacije. Bolji i od Lumie 920. Baterija je odlična. Ekran nevjerojatan, microSd kao dodatak.
A sad jedno pitanje za znalce. Dali je moguće i kako poštelati na wp uređaju da ekran zasvijetli kad dođe novi email? Da pojasnim. Uređaj zaključan, crn ekran, pošaljem sms, telefon zazvoni, upali se ekran i mogu vidjeti dio smsa.
Isti scenarij ali umjesto smsa ide mail. Telefon zatvoni, ali ekran ostaje crn. Ne upali se. Dali je to nešto što treba u settingsima doraditi ili je to jedna od boljki wp-a pa to trenutno nije moguće postaviti?
...ili, još bolje, da svijetle tipke osjetljive na dodir na dnu telefona
Isti scenarij ali umjesto smsa ide mail. Telefon zatvoni, ali ekran ostaje crn. Ne upali se. Dali je to nešto što treba u settingsima doraditi ili je to jedna od boljki wp-a pa to trenutno nije moguće postaviti?
Dobro pitanje u vezi maila, meni bi isto dobro došlo da se barem zasvijetli ekran kad dodje mail, jer ovak mob stoji na stolu dok ležim i buljim u njega jesam li čuo mail il.. prekopao sam sve u settingsu al nist u vezi toga, al opet ne vjerujem da nema tu opciju wp8...
Nema takve opcije.
Barem do black nadogradnje, kada će se notifikacije vidjeti i na glance ekranu.
Evo ekipa.
Windows Phone 8 borbeni komplet tema
Windows Phone 8 | Najbolje Aplikacije ( Jos u izradi jer moram detaljnije sve istraziti i usporediti razne aplikacije)