WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.967.075
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ako imate steam instalirajte ovo http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/steam-center/8a449b8b-074c-4cb2-b0ce-420062be1b84

chat dolazi uskoro, kupovine nema ali je zgodan companion app. što se tiće logina, njega nema ali ni ne morate upisati one brojeve (vidjet ćete u app) nego samo svoj steam name ukucajte

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

došao ativ s, ali odmah problemi. ne mogu otvoriti niti jednu stranicu na netu iako piše da je wifi povezan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
zuper kaže...

došao ativ s, ali odmah problemi. ne mogu otvoriti niti jednu stranicu na netu iako piše da je wifi povezan

a na 3g-u?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
WP8 - Općenito

složio sam. poništio sam vezu, upisao još jedanput lozinku i spojio se.

sad slijedi duga prilagodba na OS jer do sada sam koristio samo android pa mi je ovo sve novo. preporučite neke aplikacije koje su korisne i po vama must have?

vidim da nema niti youtube aplikacije na store-u, mislim stvarno banana. jel metrotube dobra alternativa youtube aplikaciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zuper kaže...

sad slijedi duga prilagodba na OS jer do sada sam koristio samo android pa mi je ovo sve novo. preporučite neke aplikacije koje su korisne i po vama must have?

vidim da nema niti youtube aplikacije na store-u, mislim stvarno banana. jel metrotube dobra alternativa youtube aplikaciji?

Metrotube je vrhunska zamjena, bolja nego offical google na drugim platformama. I da besplatna je, ne moras placat ako neces.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
odjavljen
zuper kaže...

Kako nema YT  ? Odi na apps → best rated → top free  i tu imas vise njih :)

It's all about the sound . (Quincy Jones)
14 godina
Kolko ja znam nema offical, ali ima dosta dobrih alternativa pogotovo metrotube koji je odlican.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Kolko ja znam nema offical, ali ima dosta dobrih alternativa pogotovo metrotube koji je odlican.

Sigurno ?

It's all about the sound . (Quincy Jones)
16 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...
gamer34 kaže...

Sigurno ?

To samo otvori youtube u IE-u, google je u nekom sporu s Microsoftom pa nema sluzbene aplikacija na WP8.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
unimatrix001 kaže...
gamer34 kaže...

Sigurno ?

Kao sto je kolega gore rekao, to je samo link za u browser, a ona prava aplikacija je blokirana bila.

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Bila je nedavno vijest na WPcentral da se moze instalirati ona stara Youtube aplikacija od Microsofta, prije zabrane Google-a. Ona sto je imala i download videa :)

0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

opet problemi sa wifi. nakon što neko vrijeme radi, stavim ga na sleep mode pa nakon par minuta hoću ići na net, neće. piše da se ne može spojiti. resetirao sam mobitel, ali sve isto. nakon nekog vremena može na net, pa kasnije ne može. izludit će me

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Nisam siguran na sta mislis pod "nakon nekog vremena moze". Wi-Fi se iskljuci i otspoji u sleep modu (po defaultu), tako da mu odmah nakon paljenja ekrana (mozda) se desi da se jos nije spojio, mada sumnjam da je to. 

Da li si probao sa drugom Wi-Fi mrezom?

0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

mislim na to da mu najednom "puhne" pa proradi. mnogo puta isključim, uključim wifi, izbrišem mrežu, ponovo upišem lozinku, ali neće. onda onako, iz očaja, nakon nekog vremena idem na explorer kad najednom radi. kada zaključam mobitel i nakon 5-10 minuta želim ponovno na net, onda ne radi. znači kada proradi, praktički ne bi smio lock-at mobitel

nisam probao sa drugim mrežama, ali ostali mobiteli u kući uredno rade

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 21:04 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

jesi ga nadogradio na zadnji gdr3..mene je prijw nadogradnje zezo mms i neke sitnice ali nakon sve mi super

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bilal kaže...

Bila je nedavno vijest na WPcentral da se moze instalirati ona stara Youtube aplikacija od Microsofta, prije zabrane Google-a. Ona sto je imala i download videa :)

Evo kako mozete instalirati onu YouTube aplikaciju koja se Googleu nije svidjela {#}

http://www.wpcentral.com/get-youtube-app-was-pulled-google

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

video player http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/moliplayer-pro/19ea6d3e-e3d9-401d-b30a-f6471811fe08 košta ali ima i trial

It plays anything you throw at it such as MP4, WMV, RMVB, AVI, MKV, FLV, FLAC, APE, and more 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
mariolla79 kaže...

jesi ga nadogradio na zadnji gdr3..mene je prijw nadogradnje zezo mms i neke sitnice ali nakon sve mi super

verzija os-a: 8.0.10327.77

verzija firmwarea: 2424.13.5.1.

to mi piše. jel to to?

12 godina
zuper kaže...
mariolla79 kaže...

verzija os-a: 8.0.10327.77

verzija firmwarea: 2424.13.5.1.

to mi piše. jel to to?

8.0.10517.150 je zadnj

razorblade
15 godina
@zuper
Imaš GDR2 u mobitelu. Trebaš instalirati GDR3 update.
Ovako idu verzije updejta:
GDR1:OS version: 8.0.10211.204

GDR2:OS version: 8.0.10327.77 or 8.0.10328.78**

GDR3:OS version: 8.0.10501.127 or 8.0.10512.142*

Ovo za WiFi je izgleda česti problem na Samsung Ativ telefonu. Malo sam pratio druge forume i dosta se ljudi žali na isti problem kao tvoj. S GDR3 su navodno nešto popravili ali treba provjeriti.

15 godina
Budući da i meni stiže jedan Ativ S iduću tjedan imam jedno pitanje za vas ekipu.
Kako da iz "Glupog" telefona izvučem kontakte i prebacim ih u Samsunga?
Stara krntija ima Bluetooth ali kad ju povežem s laptopom ne želi prebaciti kontakte. Samo javi da nije uspješno. Nemam SD Karticu pa ne mogu na nju staviti kontakte. Dali postoji kakav program koji može pomoću bluetootha izvući kontakte sa sim kartice?
Pada mi na pamet još karticu prebaciti u neki drugi mob pa s tog ubaciti u outlook pa onda dallje. Stara kartica je standardna a Samsung koristi micro sim pa ju ne mogu ubaciti u Samsunga.
15 godina
izzy007 kaže...
Budući da i meni stiže jedan Ativ S iduću tjedan imam jedno pitanje za vas ekipu.
Kako da iz "Glupog" telefona izvučem kontakte i prebacim ih u Samsunga?
Stara krntija ima Bluetooth ali kad ju povežem s laptopom ne želi prebaciti kontakte. Samo javi da nije uspješno. Nemam SD Karticu pa ne mogu na nju staviti kontakte. Dali postoji kakav program koji može pomoću bluetootha izvući kontakte sa sim kartice?
Pada mi na pamet još karticu prebaciti u neki drugi mob pa s tog ubaciti u outlook pa onda dallje. Stara kartica je standardna a Samsung koristi micro sim pa ju ne mogu ubaciti u Samsunga.

Ujac mi je imao neki stari Samsung sa BT i prebacivali smo kontakte na Lumiu 920, na njoj je bila aplikacija Contacts Transfer i nakon par pokušaja povezivanja smo prebacili sve. Sada neznam je li to Nokia-only app. Imaš također opciju prebacivanja sa sim kartice na mobitel. Naravno tu je problem ako moraš uzeti novu (micro sim) karticu u slučaju da je nemaš. Probaj ovu aplikaciju, navodno valja, a i izgleda mi kao ova Nokiina.

Swedish latin super funk.
17 godina
izzy007 kaže...
...Stara kartica je standardna a Samsung koristi micro sim pa ju ne mogu ubaciti u Samsunga.

A mozes i dati da ti naprave micro sim i prebace sve kontakte na novi sim. Ali to i kosta, bar kod T-scuma. Ne znam tocno koliko ali mislim da je brat platio nekih 25-30 kuna.

14 godina
WP8 - Općenito

taj GDR3 ažuriram OTA ili ručno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eld kaže...
izzy007 kaže...
...Stara kartica je standardna a Samsung koristi micro sim pa ju ne mogu ubaciti u Samsunga.

A mozes i dati da ti naprave micro sim i prebace sve kontakte na novi sim. Ali to i kosta, bar kod T-scuma. Ne znam tocno koliko ali mislim da je brat platio nekih 25-30 kuna.

Kod T-scuma NE kosta nista, ako si njihov pretplatnik (ni izrada microSIMa, ni prebacivanje kontakata)

15 godina
Problem je što sam na Teletini :)
I likovi u svom "centru" u Arena centru nemaju uređaj kojim bi kopirali kontakte sa sima na mikro sim. Kaže mi lik nađi si nekoga tko ima čitač kartice !!
Možda u nekom drugom Tele2 centru imaju dotični uređaj.
15 godina
@zuper
Ja sam u Iphone uvijek ubacivao preko Itunesa. Nikada OTA. U svakom slučaju obavezno napravi Hard Reset nakon updejta, jer koliko sam čitao neke stvari nisu bile omogućene sve dok korisnici nisu napravili hard reset nakon ažuriranja. Tako je bilo za GDR2 update. data Sense nije bio aktivan sve dok se nije napravio HARD RESET. Možda to ne vrijedi za GDR3 ali bih ja to svejedno napravio.
17 godina
boy005 kaže...
Eld kaže...
izzy007 kaže...
Kod T-scuma NE kosta nista, ako si njihov pretplatnik (ni izrada microSIMa, ni prebacivanje kontakata)

Onda su mog brata prevarili jer je sa prepaida presao na pretplatu i imao je isti problem kao kolega. A znam da su sigurno naplatili jer je bio prilicno popi.dio zbog toga.

14 godina
izzy007 kaže...
@zuper
Ja sam u Iphone uvijek ubacivao preko Itunesa. Nikada OTA. U svakom slučaju obavezno napravi Hard Reset nakon updejta, jer koliko sam čitao neke stvari nisu bile omogućene sve dok korisnici nisu napravili hard reset nakon ažuriranja. Tako je bilo za GDR2 update. data Sense nije bio aktivan sve dok se nije napravio HARD RESET. Možda to ne vrijedi za GDR3 ali bih ja to svejedno napravio.

znači bolje preko kompa radi sigurnosti da veza ne pukne. a hard reset se obavlja prema ovom postupku?

1. Make sure you have enough battery life.
2. Turn off the Ativ-S phone by pressing the power button and holding it for a few seconds then scroll down to turn off the phone.
3. Press the Volume Down Key + Power Key to turn on the unit
4. Still hold the volume down key, the release Power Key.
5. Wait for the startup screen booting with an exclamation mark " ! " then release the volume down key.
6. Press the following buttons in the following order: press the volume up (high volume key) ==> press volume key down (low volume key) ==> press the power key ==> press volume down key.
7. Wait a moment and look at the screen, a message such as loading new software will start the hard reset process

12 godina
WP8 - Općenito

imam HTC 8x i da napisem nesto. zadovoljan sam sa mobom osim sto mi je baterija krepala nakon sto je bio star oko 3 mjeseca. OS je super i stvarno sam zadovoljan (imao sam i davno htc trophy) ali ovo je nakon androida avion. iskreno kad si je cura kupila galaxy s4 drzalo me tjedan dana da prodam svoj i kupim s4 al fala bogu nisam. je ono pila od moba ali ovo radi perfektno.

jedina stvar mi smeta sto se ekran lako grebe scratch resistant my ass ti mater pa s noktom se ogrebe i to me strasno smeta. inace jako pazim na mob i takve stvari.

Dal se vama (x sa GDR 3 updateom resetira? kad sam ga kupio to mi se dogadalo svaki treci dan pa sam updateao software na gdr2 i to je prestalo skroz ali sa gd3 3 se vec par puta resitirao.

sljedeci mob ce mi bit lumia 1520 smao ga moram prvo u ruku primit da vidim tu velicinu :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice