i ja sam dobio quratz... :/
A barem si nešto dobio...
i ja sam dobio quratz... :/
A barem si nešto dobio...
kako instalirat javu na lumiu 920 i ubaci symbian app za token od zabe ? pitam jer jos nije pisan za wp8 isti
Nikako.
Inače, amber je instaliran, sve 5.
Osim dvije stvari. Glance bi bio bolji da je prikazano, uz vrijeme, još i recimo postoji li koja poruka za pogledati. I fali mi push za gmail :(
A bome i baterija traje dosta kraće na 920 u odnosu na 710, ali to nema veze s posljednjim updateom... grrr...
LP kolege, molio bih pomoc ako se nekome da.... Naime, imam nokiu lumiu 820 staru 2 dana, jucer sam ju kupio.
Kad pokrenem Nokia "gradsku lecu" putem wifia ona mi normalno radi, no medutim cim je na E, H il H+ odnosno nije spojena na wifi,
pokazuje mi neku grasku tj error... "doslo je do problema, pokusajte kasnije"
U cem bi bio problem?
Hvala
Evo radi...napravio sam update
vi koji imate amber jel vam ispravljen bug kad pojačaš ziku dok gledaš video da se i automatski ton zvona pojačava?
Ima bit da more smeta Amberu da stigne do mene, grrrr
@Memphis
To nije bug, to je fičr :)
Iliti, još uvijek svi zvukovi imaju samo jednu jačinu...
Ja sam preko programa SysApp Pusher skinuo sve nadogradnje koje sam vidio, ali to su sve neke male nadogradnje ima li negdje nekih velikih nadogradnji za skinuti ili to ovisi o operateru?
EDIT: kako mogu izgasiti zvuk na tipkovnici nervira me zvuk tipkanja?
Meni ne rade Push notifikacije na viberu, u meniu j ena ON al kad mi frendovi salju poruke, ne dolzi mi nista, sve dok ga sam ne pokrenem i otovorim?
U cem je problem? Jel to do vibera il treba nesto u mobu ukljucit? I jel moguce kako promjenit sound kad mi dode poruka? Nigdje to nisam nasao.
Radi istih razloga sam i deinstalirao Viber... smeće od appa.
Radi istih razloga sam i deinstalirao Viber... smeće od appa.
Ma...na whatsapp-u sve oke i normalno radi. A kaj kad nitko od "mojih" ne koristi taj program. Samo viber
Meni ne rade Push notifikacije na viberu, u meniu j ena ON al kad mi frendovi salju poruke, ne dolzi mi nista, sve dok ga sam ne pokrenem i otovorim?
U cem je problem? Jel to do vibera il treba nesto u mobu ukljucit? I jel moguce kako promjenit sound kad mi dode poruka? Nigdje to nisam nasao.
Trebaš u postavkama apliakcija dozvolit Viberu da radi u pozadini (Settings/Applications/Background tasks)
Mislim da bi to trebalo riješiti problem
Trebaš u postavkama apliakcija dozvolit Viberu da radi u pozadini (Settings/Applications/Background tasks)
Mislim da bi to trebalo riješiti problem
Da gledal sam to , medutim ne mogu odabrat...zatamnjen mi je viber. Dok recimo whatsapp , tocno mi pise da mi radi u pozadini i pita dal ga zelim blokirat il ostavit da i dalje radi u pozadini.
Jeste vi imali kakvih problema prilikom aktivacije sim kartice? Ja ubacim karticu i mobitel mi je ne registrira i piše danema mreže.
Možda je mob zaključan na drugu mrežu?
netko je ovdje napisao da je stavio pro cam od nokie na svoj htc 8x. kako mu je to uspjelo? ja imam zadnji update znaci ovaj gdr2 i poslje jos onaj sto navodno isravlja onu gresku na gdr2 kad se mob zblokira tijekom slusanja glazbe. u marketu probam skinut tu aplikaciju i pise mi da mojsoftware nije kompatibilan. dal moram imat onaj amber i ako moram kako ga staviti?
inace evo proslo je nekih 2 tjedna nakon sto mi je dosao 8x sa popravka (krepala baterija) i ova je jednom bolja ona pije mi nije izdrzala jedan dan ponekad sam ga punio popodne i navecer a ova dri dan i pol bez problema a mobitel koristim isto ko i prije.
wp8 je fantasticno brz :)
ovak jedno pitanje dali sam ja mogao zeznuti bateriju na mobu jer sam punio sa punjacem od tableta ponekad?
netko je ovdje napisao da je stavio pro cam od nokie na svoj htc 8x. kako mu je to uspjelo? ja imam zadnji update znaci ovaj gdr2 i poslje jos onaj sto navodno isravlja onu gresku na gdr2 kad se mob zblokira tijekom slusanja glazbe. u marketu probam skinut tu aplikaciju i pise mi da mojsoftware nije kompatibilan. dal moram imat onaj amber i ako moram kako ga staviti?
inace evo proslo je nekih 2 tjedna nakon sto mi je dosao 8x sa popravka (krepala baterija) i ova je jednom bolja ona pije mi nije izdrzala jedan dan ponekad sam ga punio popodne i navecer a ova dri dan i pol bez problema a mobitel koristim isto ko i prije.
wp8 je fantasticno brz :)
ovak jedno pitanje dali sam ja mogao zeznuti bateriju na mobu jer sam punio sa punjacem od tableta ponekad?
Evo na ovom linku, prvi post. Pa vidi kako mi je uspjelo. Heh..
Amber je samo za Nokie.
Moguće, koji je izlazni napon i struja na tom punjaču?
Ne da si mogao, nego vrlo vjerojatno i jesi... Različiti kapaciteti baterija trebaju različitu struju i napon kod punjenja, a pošto je na tabletu sigurno veća baterija, potrebne su i veće struje za punjenje, tako da je to sigurno naštetilo slabijoj bateriji...
hm promijenio sam u SAD ali na wifi mi nema proxya
.
Ne da si mogao, nego vrlo vjerojatno i jesi... Različiti kapaciteti baterija trebaju različitu struju i napon kod punjenja, a pošto je na tabletu sigurno veća baterija, potrebne su i veće struje za punjenje, tako da je to sigurno naštetilo slabijoj bateriji...
Sto ne mora znaciti. Ako je punjac od tableta na naponu od 5v kao i svi smartphone-i onda mu nece nista skodit. Jacina struje nije trenutno bitna jer je zanemariva, mobitel sebi uzme koliko mu treba jer je 'pametan'.
Sto ne mora znaciti. Ako je punjac od tableta na naponu od 5v kao i svi smartphone-i onda mu nece nista skodit. Jacina struje nije trenutno bitna jer je zanemariva, mobitel sebi uzme koliko mu treba jer je 'pametan'.
Nisam neki stručnjak, ali mislim da nikad nije pametno koristiti prejaki punjač za slabiju bateriju... Ništa dobro nemože ozaći iz toga.
hm promijenio sam u SAD ali na wifi mi nema proxya
Oneš na Wi-fi postavke, kad se spojiš na neku mrežu, tapneš na ime mreže i tu možeš uključiti proxy, uneseš postavke i spremiš (tap dole na kvačicu mislim).
Nisam neki stručnjak, ali mislim da nikad nije pametno koristiti prejaki punjač za slabiju bateriju... Ništa dobro nemože ozaći iz toga.
Punim ja na 2.1A 5V i nemam problema.
Gdje kupiti sad nokiu lumiu 520 na bonove. Ima li tcom ili tele2 u ponudi i kolko kosta? Hitno mob mi treba danas trebam za frenda.
Gdje kupiti sad nokiu lumiu 520 na bonove. Ima li tcom ili tele2 u ponudi i kolko kosta? Hitno mob mi treba danas trebam za frenda.
mislim da imas samo free u extremedigitalu
Izgleda da je počeo update i za nebrandirane nokie L820
VIP webshop. http://webshop.vip.hr/vipme/Vipme-kompleti/Vipme-komplet-Nokia-Lumia-520-crni/10409 1100 kn
ili ako ti se ne da čekat dostava ... nešto skuplji Se-mark: http://www.se-mark.hr/kategorije.80017d01b65a456a85bcf1cd6402c59b.mobiteli.aspx?conditions=[ 1500 kn
Gledao na Nokijinoj stranici za update ambera. Radi se o Lumia 820 i nije mi jasno zasto moju verziju firmvera svrstao u Bugarsku, Česku, Francusku, Njemacku, Grcku itd... al nema za Hrv to znaci kaj?
tako je i meni.... e sad, koju državu gledat? nemam pojma