Imao je frend problema sa duplim slikama i nestajanjem videa na HTC-u 8S...
Ispostavilo se da je kartica kriva, nisam siguran koja je bila. Uglavnom, piknuo je drugu karticu (16 GB umjesto 32) i sad mu sve radi OK
Imao je frend problema sa duplim slikama i nestajanjem videa na HTC-u 8S...
Ispostavilo se da je kartica kriva, nisam siguran koja je bila. Uglavnom, piknuo je drugu karticu (16 GB umjesto 32) i sad mu sve radi OK
Može preporuka aplikacije za youtube, facebook i neki browser? I još jedno pitanje zašto me traži da postavim uredim postavnke za "moja obitelj"?
Lumia 820 ima 'čudnu' kompatibilnost s mSD karticama, od nekih proizvođača ne radi kako treba, ko neka lutrija.
Koliko sam čitao, s Samsung karticama nema problema.
Ja imam 'shit' karticu - Apacer, 8gb, Class 4 i normalno radi.
Ja u svojoj imam 32gb klasa 10 i nema nikakvih problema
Može preporuka aplikacije za youtube, facebook i neki browser? I još jedno pitanje zašto me traži da postavim uredim postavnke za "moja obitelj"?
MyTube
Microsoft Facebook Beta
UC Browser
Kako se plačaju aplikacije za wp? Postoji opcija da mi s bona skine novce ili moram karticu staviti?
Znam da sam negdje prije par dana pročitao da Vipnet uvodi plaćanje putem vip računa na windows phone marketu.
Kako se plačaju aplikacije za wp? Postoji opcija da mi s bona skine novce ili moram karticu staviti?
za opciju s bona ti za sad ima samo vip a ince treba kartica a moze i paypal ako stavis drugu regiju tipa UK
za opciju s bona ti za sad ima samo vip a ince treba kartica a moze i paypal ako stavis drugu regiju tipa UK
A što staviš pod državu "postcode" kad praviš paypal račun na storu?
Edit:
Rišija sam. Stavio neki livi poštanski broj iz UK.
Da li su aplikacije koje su kupljene vezane za racun ili ih moram opet kupovat sa Storea? Naime pokazuje mi u store da ih moram opet kupit
Da li su aplikacije koje su kupljene vezane za racun ili ih moram opet kupovat sa Storea? Naime pokazuje mi u store da ih moram opet kupit
neće ti ih naplatit a možeš i preko kompa si instalirat appove tj preko www.windowphone.com
A što staviš pod državu "postcode" kad praviš paypal račun na storu?
Edit:
Rišija sam. Stavio neki livi poštanski broj iz UK.
tak sam i ja napravio, stavi neki bezveze broj i to je to :)
Ima tko kakva uputstva kako to koristiti? Ja sam na VIP-ovoj stranici uspio pronaći samo uvjete korištenja.
I ja sam skinuo. Nisam do sad primjetio ništa novo.
Što ti nevalja sa time?
Ovo ne valja: http://forums.wpcentral.com/htc-8x/228167-beats-audio-hearing-aids-updates.html
Pa koliko vidim zasad popravili su.... jeeeeeeeee
Other folder se smanjio na 1,5 GB, nikad nije bio ispod 2GB, čak ni nakon hard reseta.
I pogledajte kak se sad zove operater...
Kak ti se zove ova app za bateriju
Battery. Must have app. http://www.windowsphone.com/s?appid=c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb
konačno i meni stigao gdr2 + amber imam osječaj kao da mi mob još brži nego što je bio, data sense je super a nokia pro cam je fenomenalna
nakon update sam primjetio u postavkama da su stavili blokiranje poziva i sms-a što je super sad neznam jel je to od gdr2 ili ambera
konačno i meni stigao gdr2 + amber imam osječaj kao da mi mob još brži nego što je bio, data sense je super a nokia pro cam je fenomenalna
nakon update sam primjetio u postavkama da su stavili blokiranje poziva i sms-a što je super sad neznam jel je to od gdr2 ili ambera
Na kojem mobu i koja si mreza? dal je bitno uopce koju mrezu imam za dobit update? ja sam na vipu
Na kojem mobu i koja si mreza? dal je bitno uopce koju mrezu imam za dobit update? ja sam na vipu
Lumia 820, moj mob je za mađarsko tržište i to otvorena verzija koja nije vezana za operatera, prvo ti je važna regija a onda tek mreža, pogledaj si u postavkama pod ''o telefonu'' i vidi što ti piše pod operator onda stisni dodatne informacije i vidi verziju firmvera a onda odi na ovu stranicu i vidi jel ti dostupan update http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
Evo nasao sam, ovo je pod Croatia..samo ne kuzim sta je ovo country variant?
Tu sam morao uploadati jer mi neradi ovo za slike neznam zasto..dali to vrijedi za vip ili?
pise comming soon sad koliko koliko ce trajat..
to ti znači da je otvorena verzija koja nije vezana za operatera a comming soon znači da ti stiže za koji dan kad su za mog stavili comming soon update je stigao u roku 5 dana
Mogu li nekako staviti da mi je deječji kutak otključan? Jer ne vrijedi mi ništa ako svi moraju znati password.
Da li radi glance (sat na lockscreenu)? Otključavanje na dva dodira po ekranu? Data sense broji onda kako treba? Joj, u BiH ga još nema. Jedinom da odem u roaming, pošto živim na granici pa imam T-HT, pa da probam update... Ili ću se strpiti još par dana, nema veze.
Evo i ja skidam update (Lumia 920 na Vip-u)
Ovi moji u madjarskoj ocito spavaju !
Da li radi glance (sat na lockscreenu)? Otključavanje na dva dodira po ekranu? Data sense broji onda kako treba? Joj, u BiH ga još nema. Jedinom da odem u roaming, pošto živim na granici pa imam T-HT, pa da probam update... Ili ću se strpiti još par dana, nema veze.
Evo prije par minuta stavio (na VIP-u). Sat radi, dvostruki dodir radi, Camera Pro također. Data sense je došao no on me ne interesira pošto se radi o službenom mobu sa najskupljom opcijom gdje imam 3 GB download.
Poz