WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.161
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WP8 - Općenito

Imao je frend problema sa duplim slikama i nestajanjem videa na HTC-u 8S...

Ispostavilo se da je kartica kriva, nisam siguran koja je bila. Uglavnom, piknuo je drugu karticu (16 GB umjesto 32) i sad mu sve radi OK

PC RULES!!!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito

Može preporuka aplikacije za youtube, facebook i neki browser? I još jedno pitanje zašto me traži da postavim uredim postavnke za "moja obitelj"?

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Lumia 820 ima 'čudnu' kompatibilnost s mSD karticama, od nekih proizvođača ne radi kako treba, ko neka lutrija.

Koliko sam čitao, s Samsung karticama nema problema.

Ja imam 'shit' karticu - Apacer, 8gb, Class 4 i normalno radi.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ja u svojoj imam 32gb klasa 10 i nema nikakvih problema

Nokia Lumia 820 :)
16 godina
neaktivan
77ari kaže...

Može preporuka aplikacije za youtube, facebook i neki browser? I još jedno pitanje zašto me traži da postavim uredim postavnke za "moja obitelj"?

MyTube

Microsoft Facebook Beta

UC Browser

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
14 godina
neaktivan

Kako se plačaju aplikacije za wp? Postoji opcija da mi s bona skine novce ili moram karticu staviti?

14 godina

Znam da sam negdje prije par dana pročitao da Vipnet uvodi plaćanje putem vip računa na windows phone marketu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 14:28 (5220).
12 godina
neaktivan
77ari kaže...

Kako se plačaju aplikacije za wp? Postoji opcija da mi s bona skine novce ili moram karticu staviti?

za opciju s bona ti za sad ima samo vip a ince treba kartica a moze i paypal ako stavis drugu regiju tipa UK

16 godina
andjelko1986 kaže...
77ari kaže...

za opciju s bona ti za sad ima samo vip a ince treba kartica a moze i paypal ako stavis drugu regiju tipa UK

A što staviš pod državu "postcode" kad praviš paypal račun na storu?

Edit:

Rišija sam. Stavio neki livi poštanski broj iz UK.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 14:57 (amater_2).
16 godina
WP8 - Općenito

Upravo mi se skida update na 8x. Izgleda da se radi o ovome.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Da li su aplikacije koje su kupljene vezane za racun ili ih moram opet kupovat sa Storea? Naime pokazuje mi u store da ih moram opet kupit

http://www.downloadmoreram.com/
16 godina
odjavljen
SPLICO212 kaže...

Da li su aplikacije koje su kupljene vezane za racun ili ih moram opet kupovat sa Storea? Naime pokazuje mi u store da ih moram opet kupit

neće ti ih naplatit a možeš i preko kompa si instalirat appove tj preko www.windowphone.com

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 15:59 (skank666).
12 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
andjelko1986 kaže...
77ari kaže...

A što staviš pod državu "postcode" kad praviš paypal račun na storu?

Edit:

Rišija sam. Stavio neki livi poštanski broj iz UK.

tak sam i ja napravio, stavi neki bezveze broj i to je to :)

15 godina
andjelko1986 kaže...
77ari kaže...

Ima tko kakva uputstva kako to koristiti? Ja sam na VIP-ovoj stranici uspio pronaći samo uvjete korištenja.

HTC 8X :)
15 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Upravo mi se skida update na 8x. Izgleda da se radi o ovome.

skidam i ja.... odn. moj telefon:-) Iskreno, nadam se da su ovim putem popravili i beats audio, više mi je pun ku.ac spoji/odpoji slušalice

Nemam 14 godina
15 godina

I ja sam skinuo. Nisam do sad primjetio ništa novo.

Što ti nevalja sa time? 

HTC 8X :)
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ovo ne valja: http://forums.wpcentral.com/htc-8x/228167-beats-audio-hearing-aids-updates.html

Pa koliko vidim zasad popravili su.... jeeeeeeeee

Other folder se smanjio na 1,5 GB, nikad nije bio ispod 2GB, čak ni nakon hard reseta.

I pogledajte kak se sad zove operater...

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 19:03 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Kak ti se zove ova app za bateriju

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

konačno i meni stigao gdr2 + amber {#} imam osječaj kao da mi mob još brži nego što je bio, data sense je super a nokia pro cam je fenomenalna {#}

nakon update sam primjetio u postavkama da su stavili blokiranje poziva i sms-a što je super sad neznam jel je to od gdr2 ili ambera

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:47 (andjelko1986).
16 godina
andjelko1986 kaže...

konačno i meni stigao gdr2 + amber {#} imam osječaj kao da mi mob još brži nego što je bio, data sense je super a nokia pro cam je fenomenalna {#}

nakon update sam primjetio u postavkama da su stavili blokiranje poziva i sms-a što je super sad neznam jel je to od gdr2 ili ambera

Na kojem mobu i koja si mreza? dal je bitno uopce koju mrezu imam za dobit update? ja sam na vipu

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
DommY kaže...
andjelko1986 kaže...

Na kojem mobu i koja si mreza? dal je bitno uopce koju mrezu imam za dobit update? ja sam na vipu

Lumia 820, moj mob je za mađarsko tržište i to otvorena verzija koja nije vezana za operatera, prvo ti je važna regija a onda tek mreža, pogledaj si u postavkama pod ''o telefonu'' i vidi što ti piše pod operator onda stisni dodatne informacije i vidi verziju firmvera a onda odi na ovu stranicu i vidi jel ti dostupan update http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

16 godina
WP8 - Općenito

Evo nasao sam, ovo je pod Croatia..samo ne kuzim sta je ovo country variant?

Tu sam morao uploadati jer mi neradi ovo za slike neznam zasto..dali to vrijedi za vip ili?

pise comming soon sad koliko koliko ce trajat..

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DommY kaže...

Evo nasao sam, ovo je pod Croatia..samo ne kuzim sta je ovo country variant?

Tu sam morao uploadati jer mi neradi ovo za slike neznam zasto..dali to vrijedi za vip ili?

pise comming soon sad koliko koliko ce trajat..

to ti znači da je otvorena verzija koja nije vezana za operatera a comming soon znači da ti stiže za koji dan {#} kad su za mog stavili comming soon update je stigao u roku 5 dana

14 godina
neaktivan

Mogu li nekako staviti da mi je deječji kutak otključan? Jer ne vrijedi mi ništa ako svi moraju znati password.

15 godina

Puštene su Amber nadogradnje za 920 i 820

Amber Amber
16 godina
neaktivan
andjelko1986 kaže...

Da li radi glance (sat na lockscreenu)? Otključavanje na dva dodira po ekranu? Data sense broji onda kako treba? Joj, u BiH ga još nema. Jedinom da odem u roaming, pošto živim na granici pa imam T-HT, pa da probam update... Ili ću se strpiti još par dana, nema veze.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
WP8 - Općenito

Evo i ja skidam update (Lumia 920 na Vip-u) {#}

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ovi moji u madjarskoj ocito spavaju !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Smooth Operator kaže...
andjelko1986 kaže...

Da li radi glance (sat na lockscreenu)? Otključavanje na dva dodira po ekranu? Data sense broji onda kako treba? Joj, u BiH ga još nema. Jedinom da odem u roaming, pošto živim na granici pa imam T-HT, pa da probam update... Ili ću se strpiti još par dana, nema veze.

Evo prije par minuta stavio (na VIP-u). Sat radi, dvostruki dodir radi, Camera Pro također. Data sense je došao no on me ne interesira pošto se radi o službenom mobu sa najskupljom opcijom gdje imam 3 GB download.

Poz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice