Ovo s prikazom sata kada rukom prijeđeš prijeko je fantastično. Djeci sam prezentirao kako sam mađioničar. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli vama dostupan Pro Cam za 820? Meni nije dostupan, probao na UK i na BiH regiji. Ne vidim ju ni na Storeu. Sinoć instalirao Amber.
meni nema opcije kad mahnes preko ekrana da ti pokaze sat na lockscreenu
kazu da je update naknadno izbacen ali kod mene nema ni na uk ni na usa regiji
windows phone mi se polako pocinje svidjati sve vise, nadam se da necemo dugo cekati na gddr3/wp8.1 update
do update-a viber mi je korektno radio. ok nekad sam mora re-sendat poruku i slicno al je radio
nakon update-a, notifikacije o poruci mi dolaze dan poslije, a ako i otvorim poruke u medjuvremenu, viber opet salje notifikacije dan poslije.
da li imate slicnih problema? to je pretpostavljam do app?
do update-a viber mi je korektno radio. ok nekad sam mora re-sendat poruku i slicno al je radio
nakon update-a, notifikacije o poruci mi dolaze dan poslije, a ako i otvorim poruke u medjuvremenu, viber opet salje notifikacije dan poslije.
Ovo imam od Ambera. Poruke od par dana se opet primaju.
ma meni je tako a nemam update na ambdr. Viber ne valja. Sad imam whatsapp i sve dobro radi. Nikakvih problema. U viberu je problem.
Nakon Amber update-a primjetio sam u aplikaciji poruke da poruke preko facebooka koje su nam poslane dok smo offline stignu kad se mob spoji na mrezu, što bar kod mene prije update-a nije bio slucaj.
Jeste li vi to primjetili??
samo da zaključim svi koji su dobili update imaju nokia mobitel?
samo da zaključim svi koji su dobili update imaju nokia mobitel?
Da, kolko sam ja shvatil. Amber je samo za Nokia telefone
Pitanje za ekipu koja ima L820.
Kako stojite s baterijom ? Ja neznam jeli moja defektna ali je kriminalno losa, mob izdrzi mozda nekih 12-14 sati i to osrednjeg koristenja (desetak poruka, nekoliko poziva, gmail, fejs i malo surfanja). Cita sam malo po netu i nekima izdrzi cak do 2 dana sto je kod mene znastvena fantastika, evo jucer sam cijeli dan bio za knjigom i mob sam koristijo dva puta, oko ponoci baterija je bila na 40-tak %. Preko noci ako ga ne punim gubi nekih 5-7%.
Kako stojite s baterijom ? Ja neznam jeli moja defektna ali je kriminalno losa, mob izdrzi mozda nekih 12-14 sati i to osrednjeg koristenja (desetak poruka, nekoliko poziva, gmail, fejs i malo surfanja). Cita sam malo po netu i nekima izdrzi cak do 2 dana sto je kod mene znastvena fantastika, evo jucer sam cijeli dan bio za knjigom i mob sam koristijo dva puta, oko ponoci baterija je bila na 40-tak %. Preko noci ako ga ne punim gubi nekih 5-7%.
kod mene oko dan do dan i pol srednjeg koristenja
nekako mi je to kratko trajanje baterije ako si ga koristija samo 2 puta
jesi pokusa restartat mob?
Da li ima tko preporuku neke bolje baterije za od ove original?
kod mene oko dan do dan i pol srednjeg koristenja
nekako mi je to kratko trajanje baterije ako si ga koristija samo 2 puta
jesi pokusa restartat mob?
Da li ima tko preporuku baterije za L820 da duze traje?
Mugen power 3600 mah..da barem to ima kod nas za kupit
http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-3600mah-extended-battery-for-nokia-lumia-820-with-battery-door.html
free shipping je al nije bas ni jeftina
free shipping je al nije bas ni jeftina
da.. nije
ok ne znam da li ima veze jedno s drugim no meni je pomoglo
region mi je ostao na US no sad kad sam promijenio Regional Format u Croatia, viber notifikacije mi dolaze odmah, kad dodje poruka
ne kuzim u cemu je kvaka (translate sa hrv na prije postavljeni US?) ali koliko vidim sad radi pa probajte
Evo upravo sad mi je dosao update Ambera za verziju " 1232.5957.1308.0001 "
to je i moj broj ali ja očito smrdim...
to je i moj broj ali ja očito smrdim...
Bude... sutra bi trebao, ako ne kroz ovu noc
Taman i meni Amber pokuca na vrata
ma je8ite se... i MS, i dat carrierima da puštaju update vani. puj, puj, puj!
ja ga iz kolegijalnosti prema vama namjerno nebi instalirao. da sam ga kojim slučajem dobio prije. :P
Nekaj čudno mi se počelo događat s mobom nakon Amber update-a - kod zvanja brojeva koje imam zapisane u obliku 098 ... ili 091 ...
Uglavnom, kod zvanja brojeva koji počinju bez međunarnodnog predbroja (+385 za hrvatsku) pokretao mi se neki "international assistant" i ispred broja stavljao +44, što je, ako se ne varam, predbroj za UK.
Skužio sam da se to događa zato što sam regiju imao postavljenu na UK. Problem sam riješio tako da sam u postavkama telefona isključio taj international assist
Nekaj čudno mi se počelo događat s mobom nakon Amber update-a - kod zvanja brojeva koje imam zapisane u obliku 098 ... ili 091 ...
Uglavnom, kod zvanja brojeva koji počinju bez međunarnodnog predbroja (+385 za hrvatsku) pokretao mi se neki "international assistant" i ispred broja stavljao +44, što je, ako se ne varam, predbroj za UK.
Skužio sam da se to događa zato što sam regiju imao postavljenu na UK. Problem sam riješio tako da sam u postavkama telefona isključio taj international assist
ništa

Moj je švabo...taman se zavrsava instalacija
Care, jesi ti siguran da imaš Nokiu Lumiu 920?
Aj slikaj je da budemo sigurni...
Imam 3,5GB u otheru i nakon Ambera. Probao sam deinstalirati sve aplikacije, ukloniti mailove i povezivanja s društvenim mrežama, ništa mi nije uspjelo. Neznam više šta da radim, uvijek je na 3,5GB.
to other uzima os i nemre se deletat nikako...paralele radi s4 uzima puno vise skorom 6gb...
Imam 3,5GB u otheru i nakon Ambera. Probao sam deinstalirati sve aplikacije, ukloniti mailove i povezivanja s društvenim mrežama, ništa mi nije uspjelo. Neznam više šta da radim, uvijek je na 3,5GB.
http://www.wpcentral.com/microsoft-clarifies-other-storage-windows-phone-8-gdr2
Ako si to sve vec napravio, ja bi na tvojem mjestu napravio hard reset pa si bez brige.
Upload fotografija na skydrive puni tu memoriju (izmedu ostalog) pa bi preporucio da ne ukljucijes auto-upload
Udri hard reset i smanjit ce se. Ja sam nakon GDR2/Amber resetira i sad mi other oko 300-400 mb i ne prelazi tu razinu.