na ruteru imam omoguceno obje opcije a 2.4ghz mi radi na max 4mbit i vuce se ko krepana krava 5ghz radi ok
paket je 300mbit
resetirao 100 put al đaba
na ruteru imam omoguceno obje opcije a 2.4ghz mi radi na max 4mbit i vuce se ko krepana krava 5ghz radi ok
paket je 300mbit
resetirao 100 put al đaba
Ako si u gusto naseljenom područuju ili imaš još nekie 2.4ghz APove, moguće da je spektar zagušen i ne ide brže. A i mogao bi napisati koje slovo više o tome sa čime si mjerio, koja app, koji uređaj, koliko daleko od routera, koji operater itd. Kristalna kugla je na servisu već neko vrijeme pa ide malo teže...
pa ako pisem u a1 podforumu logino je da je a1
mjerio na speedtestu na mobu,svi uredaji koji su spojeni na 2.4 stekaju, od kompa do laptopa cim prebqcim sve na 5ghz sve je ok, ali problem sa 5ghz je mal domet, dok sam blizu rutera to je pun gas 300mbit cim se odmaknem par metara vec duplo manje
A router je...? I opet nisi odgovorio, jesi li u nekom okruženju sa puno 2.4ghz mreža (preko 10) ili si usred Gorskog kotara?
"Par metara" ne bi trebao biti problem (doduše opet ne znamo jel ima kakvih prepreka između u vidu nosivih zidova i slično... kad će ta kristalna kugla natrag) tako da sve upućuje na neispravnost ili neadekvatnost tog misterioznog routera kojeg imaš...
I kad već ne odgovaraš na sva pitanja, jedno isto bezveze - jel problem nastao "odjednom", nakon neke promjene ili od prvog dana tako radi?