WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.637
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Smooth Operator kaže...
andjelko1986 kaže...

konačno i meni stigao gdr2 + amber {#} imam osječaj kao da mi mob još brži nego što je bio, data sense je super a nokia pro cam je fenomenalna {#}

nakon update sam primjetio u postavkama da su stavili blokiranje poziva i sms-a što je super sad neznam jel je to od gdr2 ili ambera

Da li radi glance (sat na lockscreenu)? Otključavanje na dva dodira po ekranu? Data sense broji onda kako treba? Joj, u BiH ga još nema. Jedinom da odem u roaming, pošto živim na granici pa imam T-HT, pa da probam update... Ili ću se strpiti još par dana, nema veze.

sve radi :)

Nokia Lumia 820 :)
16 godina
WP8 - Općenito

Sta samo meni ne nalazi update na L820 vip?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

nije ni meni jos dosao {#}

free device, valjda jos nije niti approvan

CARPE DIEM
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DommY kaže...

Sta samo meni ne nalazi update na L820 vip?

simeparanoja kaže...

nije ni meni jos dosao {#}

free device, valjda jos nije niti approvan

mika2210 kaže...

Evo i ja skidam update (Lumia 920 na Vip-u) {#}

kme, kme, kme nema ni meni niš još od ambera!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WP8 - Općenito

Evo instaliao se update... Brdo funkcija, data sense radi, nokia procam i smartcam rade, popravljen je i problem s autofocusom sa default aplikacijom za fotić... Glance screen radi, double tap to awake, ma milina :)

PC RULES!!!

2 0 hvala 0
16 godina
Koji mob i kakav problem s AFom?
Windows Phone FTW
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Je8ote, koliko nas imaaaa...s WP8, a sve slabo zastupljen...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

2 0 hvala 0
13 godina
WP8 - Općenito

Ja u zadnje vrijeme stalno viđam ljude s WP-om. Ne mogu vjerovat, prije sam bio jedini u široj okolici s WP-om {#}

Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

jel itko probao preko nokia care suita ako su pustili update? ja sam na poslu i nemam nijedan usb kabel da probam

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

pa dobro kaj misle ovi u madjarskoj !

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 11:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Meni je skinulo neki update (820 na tmobileu), ali jedina razlika je taj data sense nema nista od glance screena i ostalog. Jel ima tko drugi ovi problem ??

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Meni je skinulo neki update (820 na tmobileu), ali jedina razlika je taj data sense nema nista od glance screena i ostalog. Jel ima tko drugi ovi problem ??

Mozda trebas updejtati display+touch aplikaciju. Nisu promjene velike da bi bile na prvi pogled vidljive.

Mislim da update za 820(vip) jos nije dostupan

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Ja u zadnje vrijeme stalno viđam ljude s WP-om. Ne mogu vjerovat, prije sam bio jedini u široj okolici s WP-om {#}

Nije ni ćudno kada je cjeli ovaj mjesec lumia 520 jako povoljna u t-comu.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
17 godina
WP8 - Općenito

Da bi Data Sense radio, operater ga mora "podržati" , a nisam sigurna da T-Mobile to podržava... Na Vipu sve fino radi :)

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:28 (mika2210).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Da bi Data Sense radio, operater ga mora "podržati" , a nisam sigurna da T-Mobile to podržava... Na Vipu sve fino radi :)

meni na t mobileu radi savrseno

16 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

sry ako je glupo pitanje ali zašto bi ga operater morao podržati? U kojem smislu? Pa zar ne kupi samo sent/receive data from/to mobitel? 

Kakve veze to ima sa operaterom?

da li sad sa amber update-om postoji opcija da se ugase sve otvorene aplikacije na mobu (dugo drzanje back button-a)?

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 12:47 (simeparanoja).
17 godina
WP8 - Općenito

Neznam kakve veze ima, ali znam da sam na puno mjesta oričitao da rad Data Sensa ovisi o operateru... 

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
15 godina
12 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Neznam kakve veze ima, ali znam da sam na puno mjesta oričitao da rad Data Sensa ovisi o operateru... 

ovisi ako je mobitel vezan za operatera a ako je otvoren onda nema nikakve veze

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ako vam kasne update-ovi za Nokie, ovo je 'must have' program, pogledate da li vam je sve up-to-date.

http://nokiamob.me/2013/08/21/sysapp-pusher-aplikacija-ce-pronaci-dostupne-nadogradnje-wp8-nokia-aplikacija/

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

a od task killera jos uvijek nista ili?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

a od task killera jos uvijek nista ili?

Nešto se šuška da bi s WP 8.1 trebalo doći.

17 godina
WP8 - Općenito

stigo i meni amber! odlicna nadogradnja , proradio mi i 4G ! brzi je , uglavnom za sada sam zadovoljan {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
4mal kaže...

stigo i meni amber! odlicna nadogradnja , proradio mi i 4G ! brzi je , uglavnom za sada sam zadovoljan  {#}

Radio je 4G i bez Amber.

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Odlaskom Ballmera vidjet ćemo da li će novi CEO više resursa ulagati u mobilnu platformu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni nije na hu cv vartijanti tj nije mi niti ponudio na proslom firmu.

instalirao sam ove 925 appove smart cam , pro cam jos bolje ispadaju fotke nego prije nema shuma ni graina u low light osvjetljenju 

filmovi odlicni isto u 1080p + sad snima u stereu ! nema krchenja bice ovo odlicno za koncerte i partye ! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 18:45 (4mal).
17 godina

Dobra je, ali steta sta se live plocica ne osvjezava u realnom vremenu.

Steam profile: Virty
17 godina
WP8 - Općenito

Meni jos nema Ambera na 920-ki, ajmo Amber, ale ale ale {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Virty kaže...

Ni meni na 820

16 godina
odjavljen
Virty kaže...

i ja sam dobio quratz... :/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice