Zvucnik problem nokia 5800

poruka: 12
|
čitano: 6.690
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

jel zna netko kako srediti problem oko zvucnika na 5800 ? dosta cesto se dogodi kad me netko zove zvucnik mi ne radi,pa ne cujem nista,onda iz drugog pokusaja bude sve u redu,to je po meni stvar software-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i da ...s vremenom mi je nestala opcija "zadrži" kad pricam s nekim a netko me bas zove...i jos jedan problem je (ali to dosta rijetko bude 1 u 100 puta),da tijekom razgovora zvucnik mi poblesavi i ko da pricam sa darth vaderom je osjecaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Napravi update firmware-a preko Nokia software updater-a (OVI suite).

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Prve 5800 su imale problem sa zvučnikom - možda sad ima i tvoja.

http://news.softpedia.com/news/Nokia-5800-XpressMusic-Packs-a-Faulty-Speaker-105610.shtml

Rješenje problema

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Zvucnik problem nokia 5800
Psiho246 kaže...

Napravi update firmware-a preko Nokia software updater-a (OVI suite).

sad stavljam 31.0.101 pa cemo vidjeti...

15 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Prve 5800 su imale problem sa zvučnikom - možda sad ima i tvoja.

http://news.softpedia.com/news/Nokia-5800-XpressMusic-Packs-a-Faulty-Speaker-105610.shtml

Rješenje problema

e Danijel14 hvala ti puno na ovome,otvorio sam mobitel i odmaknuo one dvije metalne kvacice izvan plastike,instalirao 31.0.101 i sad cemo vidjeti,hvala puno....inace to mi je bio jedan jedini primjer za nokiu,drugih stvarno nema jer je mobitel super i preporucam ga svima (osim onima kojima je kamera mobitela na prvom mjestu,tada preporucam neki sa xenon flash)

16 godina
odjavljen
Lunatic1407 kaže...

jel zna netko kako srediti problem oko zvucnika na 5800 ? dosta cesto se dogodi kad me netko zove zvucnik mi ne radi,pa ne cujem nista,onda iz drugog pokusaja bude sve u redu,to je po meni stvar software-a

Ako krči i tih je onda je kontakt u pitanju. Ali ovako, da ne radi tijekom cijelog poziva, pa proradi iz drugog pokušaja, mislim da je to soft. Meni je to prestalo tek nakon što sam stavio V40.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Lunatic1407 kaže...

Ako krči i tih je onda je kontakt u pitanju. Ali ovako, da ne radi tijekom cijelog poziva, pa proradi iz drugog pokušaja, mislim da je to soft. Meni je to prestalo tek nakon što sam stavio V40.

ja sam stavio sinoc 31.0.101 (prije toga sam imao 31.0.008) i pogledao sam onaj video na youtube-u za zvucnik i izvadio sam zvucnik i izvadio iz plastika one 2 kvacice i danas ujutro opet isti problem,tako da mi ni software ni to sa zvucnikom nije pomoglo nazalost

15 godina
neaktivan

jedino da i ja probam staviti v40 ...kak si to napravio,zaboravio sam kak se radi,sta treba promjenit code moba preko onog software...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da, imaš o tome detaljno i na ovom forumu i na cafe mobil-u.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo preko NSS-a promjenio na balkan blue,i i sad instaliram 40.0.008 pa cemo vidjeti...thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

btw..jel zna netko koja je dopustena verzija za balkan code do sada? 40.0.008 ? Jer vidim na nokia siteu da ima vec 40.2.005

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice