Wildfire S razbijen ekran

poruka: 3
|
čitano: 3.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Jučer sam uspio razbiti ekran na wildfire-u s i touchscreen više ne radi.

Odmah bih ga bacio u kantu za smeće da nisu svi kontakti u imeniku mobitela.

Postoji li način da nekako dođem do tih kontakata kad je mobitel u ovakvom stanju ili moram popraviti touchscreen (ne znam kolike su uopće cijene)?

Mislio sam ga spojiti na laptop pa probat pronaći negdje kontakte u mobu, ali mislim da moram na mobiteli stisnuti diskovni pogon ili tako nešto da ga laptop prepozna, a to nije moguće..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Wildfire S razbijen ekran
voci kaže...

Jučer sam uspio razbiti ekran na wildfire-u s i touchscreen više ne radi.

Odmah bih ga bacio u kantu za smeće da nisu svi kontakti u imeniku mobitela.

Postoji li način da nekako dođem do tih kontakata kad je mobitel u ovakvom stanju ili moram popraviti touchscreen (ne znam kolike su uopće cijene)?

Mislio sam ga spojiti na laptop pa probat pronaći negdje kontakte u mobu, ali mislim da moram na mobiteli stisnuti diskovni pogon ili tako nešto da ga laptop prepozna, a to nije moguće..

mislim da ti tu nema pomoci jedino da kako provalis preko blututa i preuzmes podatke tako sam ja jednom

Gaming 4ever.
16 godina
neaktivan

pao mi je htc wildfire i izgleda da je otišao ekran, uglavnom kupio bi si ekran , zanima me dal postoji kakva razlika u kvaliteti između orginalnog i zamjenskog ekrana (osim u cijeni)?

Mislim na kvalitetu reagiranja na dodir itd. 

zamjenski , orginal

ovo ne, da nebi bilo zabune

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice