Trenutno najbolji smartphone na tržištu

poruka: 223
|
čitano: 70.348
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Trenutno najbolji smartphone na tržištu
Mitch kaže...
nemoj da jos jednom moram stavljat link

1. web browsing nema veze s pravim mjerenjima, razlicita svjetlina ekrana i browser itekako utjecu
2. glavni je 3g talk time

Koliko ja shvacam 3g talk time je vrijeme koje mozes pricat bez prestanka?? Al mislim tko realno misli pricat preko 10h bez stanke?? Ja najvise sto sam ikad pricao je valjda bilo oko sat i pol. Ispravi me ako grijesim?

15 godina

decko ti si malo pobrkao stvari...

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Mitch kaže...
nemoj da jos jednom moram stavljat link

1. web browsing nema veze s pravim mjerenjima, razlicita svjetlina ekrana i browser itekako utjecu
2. glavni je 3g talk time

Koliko ja shvacam 3g talk time je vrijeme koje mozes pricat bez prestanka?? Al mislim tko realno misli pricat preko 10h bez stanke?? Ja najvise sto sam ikad pricao je valjda bilo oko sat i pol. Ispravi me ako grijesim?

To nema veze dal ćeš ti pričat 10 sati ili nećeš, nego pokazuje najrealnije snagu, odnosno izdržljivost baterije.

Kod surfanja ima puno toga što može produžit vrijeme surfanja odnosno smanjit, a kod pričanja se na svim mobitelima uvijek isto troši.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
protjeran

lagani fail na drop testu: http://blog.gsmarena.com/nexus-4-drop-test-is-a-shattering-success/

ajd bar je bolji od sgs3. i to je nešto..

1 4 hvala 0
13 godina
protjeran
gamer34 kaže...

...meni iPhone im najbolju bateriju jer ga najvise koristim za surfanje. Videe gledam takoder, a ni tu nije los. Ali uglavnom najbolji je za surfanje (po bateriji!).

i ja ga najviše koristim za surfanje.. {#}

15 godina

neznam meni je nekako draze i ugodnije na 4"+ ekranu surfati nego na 3.5-4"...jos i puno baterije trosi iphone s obzirom na velicinu ekrana

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Shaka111 kaže...

neznam meni je nekako draze i ugodnije na 4"+ ekranu surfati nego na 3.5-4"...jos i puno baterije trosi iphone s obzirom na velicinu ekrana

frende, godinu i pol sam surfao sa ovim i bio sam full zadovoljan. da mi nije pukao ekran imao bi ga dan danas..

15 godina
difre kaže...
Shaka111 kaže...

frende, godinu i pol sam surfao sa ovim i bio sam full zadovoljan. da mi nije pukao ekran imao bi ga dan danas..

svaka cast,ja bih dobio rak očiju ili tak nešto =)

13 godina
pa sa 4-5 inča već se može solidno povremeno surfati.A nekad se surfalo na 2,6 inčnom ekranu kakvog je imala N 95,a u recenziji je psalo "iskustvo vrhunskog surfanja na raskošnom 2,6' ekranu u kojem broswer prikazuje stranice kao na stolnom računalu"
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo ljudi ja sam vam nedavno s ekrana od 3.5" (iPhone 3GS) prešao na ekran od 5.3" (Galaxy Note GT-N7000) i nije mi trebalo dugo da se naviknem na bolje. Trebate probat tjedan dana neku mrcinu i možda i vi skužite tajne svemira...

Moja kronologija mobilnog surfanja izgleda ovako:

2007. godine @ Nokia 5700 XpressMusic
2008. godine @ Nokia N81
2009. godine @ Nokia 5800 XpressMusic
2010. godine @ HTC Legend
2011. godine @ Apple iPhone 3GS
2012. godine @ Samsung Galaxy Note GT-N7000
13 godina
protjeran
Mislim, glupo je reci da mobovi od +- 5" nisu nasli svoje mjesto pod suncem. Odlicni prodajni rezultati pojedinih (poglavito samsungovih) modela to najbolje dokazuju. ALI, otici u drugu krajnjost i na forumu tvrditi da je 5 incha 'to nesto' i da su svi sa manjim aparatima 'u krivu' moze samo.. previse ostrascen covjek, da ne upotrebim drukciji izraz. Bez obzira na odlicne tehnicke specifikacije, i uzimajuci u obzir svu divotu gledanja, igranja i surfanja na gnote2 pa cak i na nekim vecim smartpone- ima, mogu samo reci ovo: nema sanse da bi nosio to ogromno cudo sa sobom. Nikada i nigdje. Znate na kog me podsjecaju vlasnici phableta dok telefoniraju u javnosti? Na one americke rednecke u (najcesce) bespotrebno velikim pick- up truckovima od 3 tone i 8000 kubika. Hipster rednecks :D

3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trenutno najbolji: lumia 920, pa SGS3
17 godina
The Man kaže...
Trebate probat tjedan dana neku mrcinu i možda i vi skužite tajne svemira...

Trebas ti probat jedan posteni 10"+ tablet pa ces shvatit da je za surfanje sve ispod ku*ac, pa bio on od 3.5" ili 5.5".

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
difre kaže...
Mislim, glupo je reci da mobovi od +- 5" nisu nasli svoje mjesto pod suncem. Odlicni prodajni rezultati pojedinih (poglavito samsungovih) modela to najbolje dokazuju. ALI, otici u drugu krajnjost i na forumu tvrditi da je 5 incha 'to nesto' i da su svi sa manjim aparatima 'u krivu' moze samo.. previse ostrascen covjek, da ne upotrebim drukciji izraz. Bez obzira na odlicne tehnicke specifikacije, i uzimajuci u obzir svu divotu gledanja, igranja i surfanja na gnote2 pa cak i na nekim vecim smartpone- ima, mogu samo reci ovo: nema sanse da bi nosio to ogromno cudo sa sobom. Nikada i nigdje. Znate na kog me podsjecaju vlasnici phableta dok telefoniraju u javnosti? Na one americke rednecke u (najcesce) bespotrebno velikim pick- up truckovima od 3 tone i 8000 kubika. Hipster rednecks :D

{#}

Potpuno se slazem, po meni sve preko 4.5" je previse.

12 godina
neaktivan

E ljudi zna tko ista o tim popustima jucer sam zvao u t-mobile ali nista? {#}
tj. ako ce bit barem nesto..zna li netko nes o tome?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala na pomoći.{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Itko?
A zna tko možda ako kupim mob u tele2,puna cijena. Jel je otkuljačan ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 22:25 (PSY).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
U 99% slučajeva su uređaji (koje mobilni operater prodaje zasebno) zaključani na matičnu mrežu. Razlog? Ti uređaji se nude pretplatnicima uz novi ugovor ili produljenje postojećeg ugovora. Otključavanje je moguće, a sam trošak (ako ga ima) varira od operatera do operatera. Nadam se da si zadovoljan s odgovorom i ugodan vikend ti želim.
16 godina
PSY kaže...

Itko?
A zna tko možda ako kupim mob u tele2,puna cijena. Jel je otkuljačan ili ne?

Ako je puna cijena, trebao bi biti, ali najbolje ti je poslati još upit SZK
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan

Ok hvala! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PSY, koliko ti je godina?
12 godina
neaktivan

Zašto?
Imam 13 i pol godina. :)

0 0 hvala 0
16 godina
PSY kaže...

Zašto?
Imam 13 i pol godina. :)

vidi se

15 godina
neaktivan

Evo i review za HTC Droid DNA. Izgleda da je baterija otprilike na razini HOX-a+ ( LTE ) što i nije toliko loše. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
14 godina
Leglo kaže...

Evo i review za HTC Droid DNA. Izgleda da je baterija otprilike na razini HOX-a+ ( LTE ) što i nije toliko loše. 

Po meni dosta lose, ima taj predivni ekran ali mu je baterija slaba za surfanje i video playback.

16 godina
Baterija je odlična, na razini SGS3 LTE.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
da,baterija je genijalna za ne ocekivat,a memorije ce bit ne brinite. ovo je verizonov mob sa ogranicenjima od verizona poput memorije jer zele da se koristi njihov cloud storage... international verzija ce sigurno imati vecu i/ili prosirivu memoriju.
htc deluxe najbolji mob al trenutno nije na tržištu :(
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Eto, bio sam ja danas u Rijeci i pogledao sam malo u T-centru mobitele.Pa sam odlučio da kupujem s3! {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
 Xiaomi Mi2 - Nabavio (poklon iz Kine) i moram priznati da sam oduševljen (cost performance da ne govorim).

Nisam neki freek, ali vidim da u default postavkama ima dosta opcija koje se nude po preporučenim aplikacijama za androide.

Je kineski i vjerojatno smo svi skeptični zbog toga, ali sudeći prema recenzijama (i prijašnjem modelu Mi1) vjerujem da neće razočarati.  Da je neki brand, više bi se pisalo. Vrijeme će pokazati

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_2-4928.php

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 13:23 (Babalu).
13 godina
neaktivan

"Asus PadFone 2" za sada najbolji

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice