Trenutno najbolji smartphone na tržištu

poruka: 223
|
čitano: 70.336
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ponudi*.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Trenutno najbolji smartphone na tržištu
Mitch kaže...
Top 5 danas :

1. Galaxy Note II
2. Galaxy S3
3. Google Nexus 4
4. Lumia 920
5. iPhone 5

zaboravio si hox...

po meni

1. note 2
  2. galaxy s3/htc one x
  3. nexus 4
  4. lumnia 920
  5. iphone 5

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan

Tema je totalno nepotrebna...

Vecina high-end uredjaja je bolja od drugog na svoj nacin.To najvise na kraju zavisi od ukusa korisnika...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 22:39 (nele'ba).

8 0 hvala 0
15 godina

Također mislim da je tema nepotrebna.

Mislim da će večina ljudi reć da je najbolje ono što oni imaju. Bio to predstavnik androida, iOS-a ili nečeg trećeg.

Osobno imam S3, jer preferiram uređaje s večim ekranom. Ali opet želim da to liči na mobitel, a ne da laptop držim na uhu (ovo je za mene krajnji doseg veličine ekrana).

Ali bi samo napomenuo da mi je nešto jako smješno kod večine forumaša.

Svi navode nekakve lumie sa WP8, a nitko niti je vidio navedene uređaje, niti je osjetio njihov rad. Smješno, da smješnije ne može bit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 22:51 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Po meni je one x najbolji, ali ću prije kupiti iPhone 5 nego one x.

Više volim ios. :) 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Također mislim da je tema nepotrebna.

Mislim da će večina ljudi reć da je najbolje ono što oni imaju. Bio to predstavnik androida, iOS-a ili nečeg trećeg.

Osobno imam S3, jer preferiram uređaje s večim ekranom. Ali opet želim da to liči na mobitel, a ne da laptop držim na uhu (ovo je za mene krajnji doseg veličine ekrana).

Ali bi samo napomenuo da mi je nešto jako smješno kod večine forumaša.

Svi navode nekakve lumie sa WP8, a nitko niti je vidio navedene uređaje, niti je osjetio njihov rad. Smješno, da smješnije ne može bit.

Ali smo vidjeli WP7(.5). Nece bit losije, jedino bolje, a kako je WP, meni zasad najbolji, rado ga preporucim. Koristio sa i iPhone4(ne volim Apple, ali mobitel je fluidan), Lumiu 710 i burazov GSII, i od svih njih Lumija mi je ostavila najbolji dojam.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina

iPhone 5 ili Nexus 4

Ja se dvoumim između njih, iPhone i iOS su mi draži, ali Nexus je jeftiniji, a imam i iPad tako da ostajem na iOSu. Ako su ti igre bitne, bez razmišljanja uzmi iPhone 5, na Androidu ima par dobrih igara, ali na iPhoneu su puno fluidnije(bar u usporedbi A4 vs Tegra 2) i izbor kvalitetnih igara je puno veći

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da kao što sam gore naveo igre s mi vrlo bitnee{#}.
Samo kako još nisam imao prilike koristiti iphone 5{#}neznam ako bi mi njegov ekran bio premali za igre,surfanje al' inače mi se mob čini dobar.

0 0 hvala 0
16 godina
PSY kaže...

Samo kako još nisam imao prilike koristiti iphone 5{#}neznam ako bi mi njegov ekran bio premali za igre,surfanje al' inače mi se mob čini dobar.

Nisam još vidio iPhone 5, ali iPhone koristm još od kad je 3G stigao u HR(znači skoro 4 godine) i nikada mi se ekran nije činio premali za surfanje, čak ni uz SGSIII razlika nije toliko osjetna. Danas sam po prvi put držao Note u rukama i tek se s njim osjeti ogromna razlika.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
power_user kaže...

iPhone 5 ili Nexus 4

Ja se dvoumim između njih, iPhone i iOS su mi draži, ali Nexus je jeftiniji, a imam i iPad tako da ostajem na iOSu. Ako su ti igre bitne, bez razmišljanja uzmi iPhone 5, na Androidu ima par dobrih igara, ali na iPhoneu su puno fluidnije(bar u usporedbi A4 vs Tegra 2) i izbor kvalitetnih igara je puno veći

po čemu su fluidnije?ja imam one x(tegra 3) i sve radi odlično s tim da ce sad doci one x+

14 godina
power_user kaže...
PSY kaže...

Nisam još vidio iPhone 5, ali iPhone koristm još od kad je 3G stigao u HR(znači skoro 4 godine) i nikada mi se ekran nije činio premali za surfanje, čak ni uz SGSIII razlika nije toliko osjetna. Danas sam po prvi put držao Note u rukama i tek se s njim osjeti ogromna razlika.

meni ne ja jedva na hoxu tipkam,na frendovom iphoneu se mučim da nešto napišem jednostavno mi je na ip premala tipkovnica i ekran opcenito

15 godina
chutac kaže...

Ali smo vidjeli WP7(.5). Nece bit losije, jedino bolje, a kako je WP, meni zasad najbolji, rado ga preporucim.

Svejedno!! Ne može se uređaj koji još nismo ugledali, stavljat na vrh top liste mobitela.

Operativni sustav nije jedina točka koja nekav uređaj čini kvalitetnim ili valjanim.

Uređaj može imat 100 problema i mana unatoč tome što dolazi sa kvalitetnim OS-om.

13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
power_user kaže...

iPhone 5 ili Nexus 4

po čemu su fluidnije?ja imam one x(tegra 3) i sve radi odlično s tim da ce sad doci one x+

Imas usporedbe igara na galaxyu s3 i iphonu 5 na youtubu, iphone to puno fluidnije i lijepše obavlja, ne iznenađuje me to, al samo kažem. Neznam kako je sa one x, ja sam gledao sa galaxyem s3. Ako netko nađe taj video nek mi link pošalje, jer ga ja nemogu nac, a netko ga je bio stavio u onu temu "Uživo: Iphone 5"

Po meni su najbolji Iphone 5 zbog iOsa i Nokia Lumia 920, kad se na WP8 razvije market ko na iosu i androidu, za što treba vremena ko i za sve, to ce bit odlican os:)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
zelenbic kaže...
power_user kaže...

iPhone 5 ili Nexus 4

Jednostavno su igre za iP ljepse i bolje optimizirane, bas sam usporedivao jednostvnu igru kao temple run na iP i desire hd i galaxy s3 i jednostavno se cini ljepse i fluidnije na iPhonu, nenzam ni sam kako da to tocno opisem.

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Takoder imam SGS3.

Sve to "štekanje" se riješava updateom na CM10 ili official JB.

Quad core, state-of-the-art mobitel, ponos androidaša, i opet šteka out of the box?  {#}

Inače slažem se da je tema nepotrebna, sve ovisi o potrebama i ukusu pojedinca koji kupuje.

Uostalom, ako mu trebaju drugi govoriti koji će uređaj kupiti, nije smartphone za njega (osim možda iPhonea, on JE za takve)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
O cem vi pricate??? S3 ne steka na ics 4.0.4 kao ni hox na 4.0.4
Windows prekrizi fraeru,to nema igara nist,imo lumiu 710 tjedan dana katarstrofa mob,os je prelos... ako oces jednostavnost uzmi iphone,u suprotnom android,wp se pokusava uvuc na trziste izmedu ta dva os-a ali nis od toga. A igara ne da nema,nego ih nema...
Ip5 je lud stagod vi rekli,preskup ali ludo tanak lagan i brz.
1.nexus 4
2.hox\s3
3.iphone 5
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 8 hvala 0
13 godina
protjeran
Ak ti treba 4- incher, izbor je jasan. Nitko u toj klasi nije do koljena petici. Ako ti se pak svidjaju mobiteli sa velikim ekranom- sgs3 ili cak droid maxx hd. Mislim da ce ovaj zadnji *rasturati* po perfomansama i jos vaznije, battery life- u jednom kad dobije JB. Sa druge strane, ako ti je bitna customizacija, jasan izbor je android. Ako su ti na mobu bitne stavke jednostavnost i stabilnost, izaberi ios. Ako ti je fotoaparat najvaznija stavka, mozda sacekaj lumiu 920. Sto god odabrao vjerujem da neces fulati, naviknut ces se brzo na svoj novi aparat i bices zadovoljan

1 0 hvala 0
14 godina
Volvox kaže...
zelenbic kaže...
power_user kaže...

iPhone 5 ili Nexus 4

Imas usporedbe igara na galaxyu s3 i iphonu 5 na youtubu, iphone to puno fluidnije i lijepše obavlja, ne iznenađuje me to, al samo kažem. Neznam kako je sa one x, ja sam gledao sa galaxyem s3. Ako netko nađe taj video nek mi link pošalje, jer ga ja nemogu nac, a netko ga je bio stavio u onu temu "Uživo: Iphone 5"

Po meni su najbolji Iphone 5 zbog iOsa i Nokia Lumia 920, kad se na WP8 razvije market ko na iosu i androidu, za što treba vremena ko i za sve, to ce bit odlican os:)

zašto me nečudi da ovo čujem od tebe... ti nebi preporučio ni jedan android makar s3 ili hox bili po kunu

nađi mi taj video

gamer34 kaže...
zelenbic kaže...
power_user kaže...

iPhone 5 ili Nexus 4

Jednostavno su igre za iP ljepse i bolje optimizirane, bas sam usporedivao jednostvnu igru kao temple run na iP i desire hd i galaxy s3 i jednostavno se cini ljepse i fluidnije na iPhonu, nenzam ni sam kako da to tocno opisem.

temple run je igra koja je izvorno rađena za iphone nađi neku koja je izvorno napravljena za android

16 godina
zelenbic kaže...

temple run je igra koja je izvorno rađena za iphone nađi neku koja je izvorno napravljena za android

Temple run je savršen primjer, igra za Android je rađena potpuno ispočetka, čak ju je i druga firma radila.

Ali, ako ti to nije dovoljno, pogledaj GTA3 ili Minecraft, obije su izažle prvo za Android, a na puno slabijim iOS uređajima rade jednako ili čak bolje(GTA3 na iPhoneu 4 radi savršeno, a na LG O2Xu ili HTC Sensationu je igriv, ali daleko od iPhonea)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 11:07 (power_user).
13 godina
protjeran
Kaj se tice cisto perfomansi, posljednji iphone sije i najjace android tablete: http://www.anandtech.com/show/6426/ipad-4-gpu-performance-analyzed-powervr-sgx-554mp4-under-the-hood

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lumia 920..najbolja kamera i navigacija me je privuklo najvise. Jedva cekam da dode kod nas u ponudu,uzimam ju odma..

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

zašto me nečudi da ovo čujem od tebe... ti nebi preporučio ni jedan android makar s3 ili hox bili po kunu

nađi mi taj video

Pa čovjek pita za najbolji smarthphone na tržištu, pa neću mu preporučit neki sa defektnik os-om, da je pitao mobitel sa najdefektnijim os-om, preporučio bi mu bilo koji android.

Pa napisao sam ako netko nađe taj video da mi pošalje, kako onda misliš da ti ga nađem kad ga ni ja nemogu nać, ali postoji, samo neznam koja je točno igra igrana.

EDIT: Našao sam,

, na 1:10 ti kreće Gl benchmark, koji je kao neki gaming benchmark, i sam možeš primjetit lagg na samsungu, ne trebaš tu bit ni fanboy ni hater, kad je očito.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 12:40 (Volvox).
13 godina
protjeran

dual core 1.3 protiv quad core 1.5, i to još na jelly bean- u?{#}

ajd barem ima vidgete {#}

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zasto mi zelenbic dajes TD? Pa našao sam ti video, to šta taj video tebi ne paše to je tvoj problem, tot i je dokaz da je galaxy s3 laggav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
difre kaže...

dual core 1.3 protiv quad core 1.5, i to još na jelly bean- u?{#}

ajd barem ima vidgete {#}

Zapravo je dual core 1.3 protiv dual core 1.5 i to još na nekom custom romu, ali nedao Bog pročitat što piše. Zadnji put kada sam provjerio kod nas se ne prodaje US verzija SGS-a 3.  {#}

On topic:

1. Note 2

2. SGS3 / iPhone 5

3. Lumia 920

4. HOX

5. iPhone 4S

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
Volvox kaže...

Zasto mi zelenbic dajes TD? Pa našao sam ti video, to šta taj video tebi ne paše to je tvoj problem, tot i je dokaz da je galaxy s3 laggav.

vjerojatno ti je dao TD zato što nisi u pravu i taj video mi ništa ne znači kad sam se i sam uvjerio da nije tako. Igrao sam igre na frendovom iPhone-u 4S i sad ih igram na svojoj Xperiji U (koja košta 1700kn otključana bez preplate) i nema nikakve razlike u brzini izvođenja igara. Niti jedna igra koju sam dosad instalirao mi nije štekala, a probao sam dosta toga, puno HD igara i ostalih "običnih".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 16:11 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Volvox kaže...

vjerojatno ti je dao TD zato što nisi u pravu i taj video mi ništa ne znači kad sam se i sam uvjerio da nije tako. Igrao sam igre na frendovom iPhone-u 4S i sad ih igram na svojoj Xperiji U (koja košta 1700kn otključana bez preplate) i nema nikakve razlike u brzini izvođenja igara. Niti jedna igra koju sam dosad instalirao mi nije štekala, a probao sam dosta toga, puno HD igara i ostalih "običnih".

Šta misliš da je ovaj u videu lažirao mobitele ili šta?

Nije mi baš jasna tvrdnja "nisi u pravu i taj video mi ništa ne znači", kad se u videu jasno vidi da na galaxyu šteka.

15 godina
Volvox kaže...

Nije mi baš jasna tvrdnja "nisi u pravu i taj video mi ništa ne znači", kad se u videu jasno vidi da na galaxyu šteka.

to je obični benchmark koji ne mora biti pokazatelj ničega. Ja ti kažem slučaj kod mene, probao sam baš jučer NFS Most Wanted, igru koja je izašla prije nekoliko dana i nikakvog štekanja nije bilo. Igrao sam Asphalt 7, Real Racing 2, GTA III (na max postavkama kvalitete) i nikad nisam osjetio štekanje. Da ponovim, riječ je o mobitelu koji košta 1700kn. A na te tvoje priče kako Temple Run "šteka" na Galaxy S3  se samo mogu nasmijati.

prije sam imao i iPod Touch 4, na njemu itekako zašteka GTA III, a on košta isto koliko i moj mobitel.

btw. dalje ne namjeravam ni nastaviti raspravu kad znam da sam sve to isprobao i vidio vlastitim očima, tako da nema smisla, a bome ni tema se nebi trebala pretvoriti u još jednu u nizu "iOS vs Android" i slične.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Volvox kaže...

to je benchmark test a ne test igre

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Volvox kaže...

to je obični benchmark koji ne mora biti pokazatelj ničega. Ja ti kažem slučaj kod mene, probao sam baš jučer NFS Most Wanted, igru koja je izašla prije nekoliko dana i nikakvog štekanja nije bilo. Igrao sam Asphalt 7, Real Racing 2, GTA III (na max postavkama kvalitete) i nikad nisam osjetio štekanje. Da ponovim, riječ je o mobitelu koji košta 1700kn. A na te tvoje priče kako Temple Run "šteka" na Galaxy S3  se samo mogu nasmijati.

prije sam imao i iPod Touch 4, na njemu itekako zašteka GTA III, a on košta isto koliko i moj mobitel.

btw. dalje ne namjeravam ni nastaviti raspravu kad znam da sam sve to isprobao i vidio vlastitim očima, tako da nema smisla, a bome ni tema se nebi trebala pretvoriti u još jednu u nizu "iOS vs Android" i slične.

Ja nikad nisam rekao da Temple RUn šteka na galaxyu s3

zelenbic kaže...
Volvox kaže...

to je benchmark test a ne test igre

Pa još bolje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice