Zasto mi zelenbic dajes TD? Pa našao sam ti video, to šta taj video tebi ne paše to je tvoj problem, tot i je dokaz da je galaxy s3 laggav.
to je benchmark test a ne test igre
Pa još bolje.
s3 je dvojezgrena US verzija nađi quadcore
Zasto mi zelenbic dajes TD? Pa našao sam ti video, to šta taj video tebi ne paše to je tvoj problem, tot i je dokaz da je galaxy s3 laggav.
Pa još bolje.
dual core 1.3 protiv quad core 1.5, i to još na jelly bean- u?
ajd barem ima vidgete
Zapravo je dual core 1.3 protiv dual core 1.5 i to još na nekom custom romu, ali nedao Bog pročitat što piše. Zadnji put kada sam provjerio kod nas se ne prodaje US verzija SGS-a 3.
On topic:
1. Note 2
2. SGS3 / iPhone 5
3. Lumia 920
4. HOX
5. iPhone 4S
Zadnje sto sam ja vidio na onom linku gore je da google nexus 10 losiji. Najnoviji/najbolji tablet, pa slabiji od mobitela..
Pa još bolje.
pa jel ti čovjek našao još jači f*kin nexus 4: http://www.anandtech.com/show/6426/ipad-4-gpu-performance-analyzed-powervr-sgx-554mp4-under-the-hood
<- 1.5 quad core i 2 gige rama vs 1.3 dual i 1giga rama
Zadnje sto sam ja vidio na onom linku gore je da google nexus 10 losiji. Najnoviji/najbolji tablet, pa slabiji od mobitela..
Lošiji za što točno? 3D Max? Far Cry 3? Maya-u ? Gdje će se točno pokazat ta impresivna "snaga" Nexusa 10 ili iPhona 5 ili čak SGS-a 3 ? Marketing radi čuda, ali zato valjda postoje konzumenti koji znaju malo razmislit glavom. Svatko ima svoje adute, ali generalno da, A6 je super, A6x isto. Početkom godine izlaze Mali T624 ili T628 koji će vjerovatno ponovno "uzet krunu" i bit bolji od A6x, nakon toga Tegra 4 , pa vjerovatno ponovno krajem godine Apple sa novim A7 čipovima i tako će u krug uzimat titule "najboljih".
Stavljaš GL benchmark, a opet cijelo vrijeme ponavljaš quad-core vs. dual core? Pa vjerovatno je na ovom testu GPU bitan faktor ili ? :) Evo jedan, ne samo GL test, već overall test, iOS , Android , Processor and MAC by Geekbench.
Nexus 4 je mobitel kojemu je najveći adut cijena, možda nije "najbrži" mobitel out there, no za 300$ tj. 2300kn impresivno je što stoji ravno uz bok konkurenciji koja zna bit i duplo skuplja ( SGS3 u vrijeme izlaska je koštao 600$, a iPhone $649). Osobno se nadam da će potaknut Samsung i Apple da ipak spuste cijene svojih telefona. ;)
Ne vidim svrhu pojedinih fanboya koji ako stavis iphone5 ti lupaju TD. Mislim ako vam se misljenje ne slaze sa mojim, mozete to argumentirano obrazloziti a ne ovako na djeciji nacin....
Kad ce ljudi shvatit da benchmarkovi nemaju veze sa nicim. To sam odavno prestao gledati,bitno je sam filing os-a kak se ponasa,a ne nekave brojke koje nikom nis ne znace.
Vi zagovaraći iphona5, po čemu je on bolji od lumie 920?
Argumentirajte! I molim da se ti argumenti ne sastoje samo od više aplikacija u storeu.
P.S
Mislim da je dosta upisati u youtube: Lumia 920 vs. Iphone 5 i jednostavno ostat cete bez argumenata
Argumentirajte! I molim da se ti argumenti ne sastoje samo od više aplikacija u storeu.
P.S
Mislim da je dosta upisati u youtube: Lumia 920 vs. Iphone 5 i jednostavno ostat cete bez argumenata
Pa tko kaze da je bolji? Ima bolji i razvijeniji os, brzi je. Osobno da mogu birat uzeo bi lumiu da vidim kakav je wp8. Al jos uvijek mi je ip najbolji i najdrazi telefon.
Pa tko kaze da je bolji? Ima bolji i razvijeniji os, brzi je. Osobno da mogu birat uzeo bi lumiu da vidim kakav je wp8. Al jos uvijek mi je ip najbolji i najdrazi telefon.
Pa dosta ljudi ovdje je na prvo mjesto stavilo iphone5.
Bolji i razvijeniji OS? Po cemu?
Brzi je? Po čemu?
Pa dosta ljudi ovdje je na prvo mjesto stavilo iphone5.
Bolji i razvijeniji OS? Po cemu?
Brzi je? Po čemu?
pod razvijeniji vjerojatno misli na količinu aplikacija i u pravu je što se tiče toga. Da je brži, nebi se ni ja složio. iPhone je na glasu kao oličenje brzine, a ja sam probao sva 3 OS-a i svi su mi brzi, ne osjetim da je iPhone uopće brži od ostalih OS-ova.
Zašto neki stavljaju SGS3 ispred Nexusa 4?
Zašto neki stavljaju SGS3 ispred Nexusa 4?
zato što još nitko nije probao koristiti Nexus 4?
Ima već hrpa reviewa i dosta ljudi se slaže da je to najbolji Android trenutacno.. Jedino što nema LTE i dolazi s max 16 gb .. Po tome je SGS3 bolji..
Ja ako bi uzimao neki Android uzeo bi Nexusa sigurno prije svega radi sigurnih nadogradnji i čistog Androida..
iPhone5 je manji, tanji, laksi i nije plastican. I ima jabuku.
Aluminiji, jos bolje. Padne i ulubi se. K'o tacna.
A ni Lumija nije plasticna. Nemam pojma kako se naziva ta legura, ali plastika nije.
Aluminiji, jos bolje. Padne i ulubi se. K'o tacna.
A ni Lumija nije plasticna. Nemam pojma kako se naziva ta legura, ali plastika nije.
plastika je, ali ona plastika koju vojska koristi
a ne aluminij koji koristi cocacola
1. Lumia 920
2. SGS3
3. Samsung Galaxy Note II
Ostali su manje vrijedni spomena.
Uvauuu, tanji je za 3mm i laksi 73g. Meni je bitno kaj je ispod poklopca, a ne ovi sitni detalji
Znaci laksi je, tanji i i od bolji materijala.
Kamera cisto sumnjam da ce biti bolja(sjetimo se koliko povjerenja nokia ima u kameru na lumii), iP5 ima najbolji ekran trenutno(test, cisto sumnjam da ce lumia ima bolji), Lumia radi panoramu i hdr, radi i iPhone, kako ce radit ovaj ekran na Lumii s rukavicama cemo morat cekat da vidimo testove, veoma mi je drago sto lumia ali ipak nebih dao 70-100eura za to, ovaj prikaz u os-u je osobni ukus, nekom vise pasu tile-ovi nekom ikone, fora mi je ovo kako se nokia hvali da prodaje jbl slusalice uz Lumiu(isti slucaj kao i beizcni punjac), i na kraju dizajn opet kako kome pase, meni je lijepse staklo+aluminij nego plastika u bojama.
Kamera cisto sumnjam da ce biti bolja(sjetimo se koliko povjerenja nokia ima u kameru na lumii), iP5 ima najbolji ekran trenutno(test, cisto sumnjam da ce lumia ima bolji), Lumia radi panoramu i hdr, radi i iPhone, kako ce radit ovaj ekran na Lumii s rukavicama cemo morat cekat da vidimo testove, veoma mi je drago sto lumia ali ipak nebih dao 70-100eura za to, ovaj prikaz u os-u je osobni ukus, nekom vise pasu tile-ovi nekom ikone, fora mi je ovo kako se nokia hvali da prodaje jbl slusalice uz Lumiu(isti slucaj kao i beizcni punjac), i na kraju dizajn opet kako kome pase, meni je lijepse staklo+aluminij nego plastika u bojama.
Lool žašći!
Ako nisi znao Lumia 920 je izasla i postoji već hrpa testova i reviewa koji su do nogu potukli konkurenciju.
Pričaš bedastoće o tome da je kamera na ip5 bolja, kao i ekran (DOKAZANO NIJE BOLJE).
Testovi s rukacama, vilicama, žlicama, bananama rade kao da tipkaš prstima, tako da prvo se informiraj pa
tek onda donosi zakljucke, a ne laprdat bezveze.
onaj aluminij je po meni los materijal
ajd da se boja neda ogrebst nebi nist reko
Plastika je po meni za mobitele bolji izbor
Apple je isao na aluminij samo da dobe koji mm -
i jos onda to lazno reklamiraju LOL
Lool žašći!
Ako nisi znao Lumia 920 je izasla i postoji već hrpa testova i reviewa koji su do nogu potukli konkurenciju.
Pričaš bedastoće o tome da je kamera na ip5 bolja, kao i ekran (DOKAZANO NIJE BOLJE).
Testovi s rukacama, vilicama, žlicama, bananama rade kao da tipkaš prstima, tako da prvo se informiraj pa
tek onda donosi zakljucke, a ne laprdat bezveze.
Moze link na neki review? Po mogucnosti video posto mi se neda citat
Moze link na neki review? Po mogucnosti video posto mi se neda citat
Imas testova i usporedbi po youtubeu koliko hoces, a imas i ovdje:
http://nokiamob.wordpress.com/2012/10/27/video-test-snimanja-videa-izmedu-lumije-920-te-iphone-a-5-sgsiii-htc-a-onex/
http://nokiamob.wordpress.com/2012/10/26/video-demo-snimanja-nocnog-videa-sa-lumijom-920/
http://nokiamob.wordpress.com/2012/10/26/usporedba-kamera-nokije-lumije-920-nokije-808-htc-a-one-x-i-samsunga-galaxy-s-iii-u-uvjetima-slabijeg-osvjetljenja/
http://nokiamob.wordpress.com/2012/10/25/video-usporedni-test-zaslona-lumije-920-i-sgs3/
http://nokiamob.wordpress.com/2012/10/22/video-bananom-prosurfajte-lumijom-920/
http://nokiamob.wordpress.com/2012/11/03/video-engadget-slashgear-laptomag-theverge-i-cnet-video-recenzije-lumije-920/
http://nokiamob.wordpress.com/2012/11/04/video-demo-rich-recording-snimanja-zvuka-kod-lumije-920/
http://nokiamob.wordpress.com/2012/10/30/video-jos-jedan-test-osjetljivosti-zaslona-lumije-920/
itd. itd.
Meni je ovo najdrazi test kamere,ovo niti jedan mob nemre osim nokie 808. Da je ovo snimao danas sa bilo kojim drugim mobom cuo bi se sum i distorzija. Sad napokon mozes otic na koncert i ljepo snimit video bez šumova. Iphone 5 nema tak dobar mikrofon i da je ovo snimano as njime ispalo bi uzasno. Isto tak netko je napisao gore da iphone 5 ima trenutno najbolji ekran,e pa nije istina. Ima super ekran al lumija 920 ima dalejko bolji,ako ne i najbolji ekran trenutno na svijetu.
Ovi sitni prekidi su do njegovog cd-a u autu.
Lik mi je jos napisao da je snimao sebe kak vozi avion. U kokpitu zvuk motora od aviona je bio full glasan i kad je kasnije gledao snimku , kaze da je ispalo odlicno bez distorzije.
Lošiji za što točno? 3D Max? Far Cry 3? Maya-u ? Gdje će se točno pokazat ta impresivna "snaga" Nexusa 10 ili iPhona 5 ili čak SGS-a 3 ? Marketing radi čuda, ali zato valjda postoje konzumenti koji znaju malo razmislit glavom. Svatko ima svoje adute, ali generalno da, A6 je super, A6x isto. Početkom godine izlaze Mali T624 ili T628 koji će vjerovatno ponovno "uzet krunu" i bit bolji od A6x, nakon toga Tegra 4 , pa vjerovatno ponovno krajem godine Apple sa novim A7 čipovima i tako će u krug uzimat titule "najboljih".
Stavljaš GL benchmark, a opet cijelo vrijeme ponavljaš quad-core vs. dual core? Pa vjerovatno je na ovom testu GPU bitan faktor ili ? :) Evo jedan, ne samo GL test, već overall test, iOS , Android , Processor and MAC by Geekbench.
Nexus 4 je mobitel kojemu je najveći adut cijena, možda nije "najbrži" mobitel out there, no za 300$ tj. 2300kn impresivno je što stoji ravno uz bok konkurenciji koja zna bit i duplo skuplja ( SGS3 u vrijeme izlaska je koštao 600$, a iPhone $649). Osobno se nadam da će potaknut Samsung i Apple da ipak spuste cijene svojih telefona. ;)
pa ip5 je bolji za igrice, doduše nešto sitno. al trebalo bi onaj test pokazati svakom zaluđenom fandroidašu (pri tom ne nužno mislim na tebe) koji si je zabrijao sa kritikama na račun iphone- a (od telefona 'sa kojeg ne možeš poslati melodiju blabla', na kraju je koliko vidim ispao 'najgori mobitel na svijetu, koji kupuju samo ovce i tehnološki neobavješteni ljudi'). koliko vidim, uopće nije loš u ovom području a najbolje od svega je i to da je ip4s u 9/10 testova bolji od sgs3.
kaj se tiče snage procesora/memorije iz ovog tvog linka (ili overall testa kako ti veliš)- nemam pojma koliko je to bitno jer recimo stari ip4 (1.0 ghz/512mb) dan danas glatko i dovoljno brzo vrti sve što se stavi pred njega.
a ako gnex4 bude kod nas ispod 3000 kuna, svaka čast (premda mi je teško za povjerovati). i ako bude, u tom slučaju izbrisaće kompletno tržište low/mid androida. na tržištu će ostati samo još dva galaxy- ja i ništa više. šta ja znam..
možda neće biti najbolji mob na tržištu ali će biti apsolutni pobjednik u BEST BUY kategoriji.. (OT)
Ako veličina nije presudni faktor, onda Note 2, najzaokruzenija hardwarsko-softwarska cjelina.
oliko vidim, lg planira staviti u prodaju gnex4 po osjetno višoj cijeni od one na playu. zaboravite da će te ga kod nas dobiti za 2300 kako neki maštaju:
http://www.phonearena.com/news/LGs-price-for-the-Nexus-4-to-be-twice-as-expensive-as-Googles_id36265
Ako veličina nije presudni faktor, onda Note 2, najzaokruzenija hardwarsko-softwarska cjelina.
Jos malo pa ce to ovako izgledati...