Trenutno najbolji smartphone na tržištu

poruka: 223
|
čitano: 70.378
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Trenutno najbolji smartphone na tržištu
Moj moto je da kad kupuješ nešta skupo da bude velko da se vidi zašto košta!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
protjeran
jurica_m kaže...
Onda si ti kupi neki telefoncic sa manjim ekranom pa budi zadovoljan s njim. Ljepse je i ugodnije raditi na vecem ekranu nego naprezati oci na manjem.

sta imas raditi na mobitelu?? O_o u najboljem slucaju surfati i sl, ali iskreno, tko ima zelje raditi neke prezentacije ili autocad projekte na mobitelu...hahah...postoje laptopi za to...ili u najboljem slucaju tableti od 7 incha ili 10...ali to je isto dosta nespretno za neke radove...

14 godina
Kule_zg kaže...
gamer34 kaže...

Moze link na neki review? Po mogucnosti video posto mi se neda citat {#}

Imas testova i usporedbi po youtubeu koliko hoces, a imas i ovdje:

http://nokiamob.wordpress.com/2012/10/30/video-jos-jedan-test-osjetljivosti-zaslona-lumije-920/

itd. itd.

Too sad cu moci koristit mobitel vilicom, zivotni cilj ostvaren. 

14 godina
neaktivan
el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
http://www.unwiredview.com/2012/08/27/quad-core-5-inch-lenovo-k860-priced-at-345-goes-after-xiaomi/

Ali uvijek postoje bolji. Naravno ti modeli nisu dostupni za naše tržište kroz dogledno vrijeme.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imao sam 4s kad sam vidio 5 razocarenje probao jos u njemackoj katastrofa od pustog najavljivanja nismo dobili nista skoro preporucujem svi s 4s da ne prelaze na 5 jer nema neke velike razlike osim u imenu i po izgledu.Druga stvar iphone mi je bio drag ali jbt svaka druga osoba ga ima u gradu 90% ljudi sta znam ga ima i to me jako nervira gledao sam po forumima i preporucili su mi ljudi samsung galaxy s3 iskesirao sam odma novac za njega ne preko pretplate i nisam pozalio toliko me odusevio sa svime prezadovoljan san i mogu rec da je najbolji smartphone . Zamjerka jedino u s3 sta su mogli napraviti malo bolju masku ali sudeci po svemu bolje je od iphone-a  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Znate mozda oce li nexus 4 doci kod nas do 12. mjeseca??{#}
I da sta mislite jeli bolji on ili samsung galaxy s3??{#}
HVALA:)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mozda dodje, ali ne nadaj se cijeni ispod 5000 kuna po ducanima. U oglasniku ga ne bude ispod 3000- 3500 ziher

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
http://www.phonearena.com/phones/Xiaomi-Mi-Two_id7427/rivals

Eto ovo je zgodna stranica za usporedbu najboljih smartphone-a danasnjice
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za 3 tjedna kupujem pa cemo vidit ili samsung galaxy s3 ili iphone5 nezz odlucit cu se valjda do tada{#}

0 0 hvala 0
16 godina
difre kaže...
Mozda dodje, ali ne nadaj se cijeni ispod 5000 kuna po ducanima. U oglasniku ga ne bude ispod 3000- 3500 ziher

Google je zadao cijenu od 349$ i 349€

15 godina
Mitch kaže...
difre kaže...

Google je zadao cijenu od 349$ i 349€

http://www.phonearena.com/news/LGs-price-for-the-Nexus-4-to-be-twice-as-expensive-as-Googles_id36265

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Koj zvuk covjece ova lumia snima,ovo je stvarno predobro. Lik se je doslovno na zvucnik naslonio sa njom i snima perfektno. Da je ovo sa nekakvim HTC-om snimao pa ispalo bi ocajno. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 22:30 (kach).

1 0 hvala 0
14 godina

Želio bih uzeti novi mobilni uređaj,  pa me zanima mogu li si uzeti nekakav smartphone sa nekom tarifom 25-50 kn mjesečno na pretplatu ? Netreba mi hrpa besplatnih poziva i poruka, dovoljno mi je oko 50 poruka, važniji mi je internet. Ili mi se više isplati uzeti na bonove ?

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Koj zvuk covjece ova lumia snima,ovo je stvarno predobro. Lik se je doslovno na zvucnik naslonio sa njom i snima perfektno. Da je ovo sa nekakvim HTC-om snimao pa ispalo bi ocajno. 

ne samo htc, bilo koji drugi mob

osim 808 s kojega je pokupljen mikrofon

samo jedan nazalost

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Kakav post i koja generalizacija :O

15 godina
neaktivan
PSY kaže...

Znate mozda oce li nexus 4 doci kod nas do 12. mjeseca??{#}
I da sta mislite jeli bolji on ili samsung galaxy s3??{#}
HVALA:)

Nexus 4 bi se trebao pojavit najkasnije do Božića, makar vjerujem da će se to dogodit i puno prije. 

Ukoliko ti je potrebno više od 11gb na mobitelu, te baterija koju možeš zamijeniti onda definitivno SGS3. Ako ti ništa od navedenog nije bitno onda Nexus 4.  

http://www.androidcentral.com/lg-nexus-4-review

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
Verge je lumii 920 dao 7.9 a 8x-u 7.8
Iphone e preporucam nikom jer sam se tolko s njim iz*ebao danas s tim itunesom i glupostima,potrosio sam 4 sata na to sto bi na hoxu ili s3 obavio za 2min,totalno bezvezni os,al ajd barem mi je neogreban dosao...
Najbolji mobovi danas su lg optimus g note 2 hox i s3 u biti bilokoji hi end android
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...
Iphone e preporucam nikom jer sam se tolko s njim iz*ebao danas s tim itunesom i glupostima,potrosio sam 4 sata na to sto bi na hoxu ili s3 obavio za 2min,totalno bezvezni os,al ajd barem mi je neogreban dosao...
Najbolji mobovi danas su lg optimus g note 2 hox i s3 u biti bilokoji hi end android

Ne možeš baš reći da je iPhone smeće zbog iTunesa, to je ono što meni na Androidu najviše fali. A i savršeno je riješen backup, ali sada sve više ide na iCloud.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
o da mogu... jer sam trebo restorat mob i rjesavat probleme jer izbacuje errore 14 i jos neki... mucio sam se 4 sata s tim,imas backup na samsungu isto nema problema tu,al ovo je smjesno da novi mob tolko gluposti treba proc da stavim par pjesmi
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

Znaci i iPhone 5 koji je out-of-stock si dobio?

13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
o da mogu... jer sam trebo restorat mob i rjesavat probleme jer izbacuje errore 14 i jos neki... mucio sam se 4 sata s tim,imas backup na samsungu isto nema problema tu,al ovo je smjesno da novi mob tolko gluposti treba proc da stavim par pjesmi

Taj error se javlja samo kada imas JB na mobitelu, te moras onu tiny umbrellu koristit za ga uklonit koliko ja znam. Neznam koji ti je problem par pjesmi prebacit pa samo povuces pjesmu na iphone.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
13 godina
da,nije jailbreakan ofkors... ma trebo sam ic u direktorije zbrisat update i reinstalirat a update je 920mb,a internet mi nije prva liga... prvo mi je djelomice prebacilo pjesme,onda je reko nemoguce komunicirat s itunesom ak se ne restora i nakon restora eror 14 sve to a na androidu drag and drop,btw nnejailbreakani iphone nemre prismrdit androidu just sayin
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
maks0806 kaže...
da,nije jailbreakan ofkors... ma trebo sam ic u direktorije zbrisat update i reinstalirat a update je 920mb,a internet mi nije prva liga... prvo mi je djelomice prebacilo pjesme,onda je reko nemoguce komunicirat s itunesom ak se ne restora i nakon restora eror 14 sve to a na androidu drag and drop,btw nnejailbreakani iphone nemre prismrdit androidu just sayin

A ja jucer na TPB skinuo 'best od ac/dc', spojio mob na komp i drag/dropao album na mob u itunesu. Doslovno niti deset sekundi posla.
13 godina
ne kuzis poantu... to kaj se nekad desi nekad ne,i sve ovisi o itunesu, a posto se iP5 nemre jb-at nemre konkurirat jednostavno androidu ni funkcionalnoscu ni jednostavnoscu
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
difre kaže...
maks0806 kaže...

A ja jucer na TPB skinuo 'best od ac/dc', spojio mob na komp i drag/dropao album na mob u itunesu. Doslovno niti deset sekundi posla.

A ja ga skinem, drag/dropam ga u iTunes, i dok nadjem mobitel, preko wifia se prebaci i na njega i na tablet, uz to ne moram ni traziti kabel. I onda tome istome mogu pristupiti sa bilo kojeg kompa...
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
ja to sve skinem direkt na mob ak ces tak... kad izade jailbreak ajd,al jbt nemrem upalit/ugasit 3g bez da kopam po settingsima i onda je galaxy kompliciran a sam spustis not.bar... nece dugo jos ovak jabucari ne ne...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo, ja si upravo planiram uzeti novi mob, sad imam ip4 32gb, skoro 2 god i nikad problema, napravio sam jb prije pola godine i nis ne steka... Gledao sam ip5 al mi se nekako čini preslican 4vorci, nis novo... I gledam galaxy s3 temu kad ono neradi mi viber, ne radi mi sinkronizacija, jelly bean steka,... Samo sranja neka pa nema igrica besplatnih ovo ono...sad brijem da cu uzet ip5 koliko god dosadan bio btw čak i ako nemaš jailbreak ima dosta free stvari igrica za ip4 ima savrsenih npr gt free, predobra grafika,...jel htc onex makar radi manje sranja od tog samsunga?
17 godina
neaktivan
acerbis kaže...
Evo, ja si upravo planiram uzeti novi mob, sad imam ip4 32gb, skoro 2 god i nikad problema, napravio sam jb prije pola godine i nis ne steka... Gledao sam ip5 al mi se nekako čini preslican 4vorci, nis novo... I gledam galaxy s3 temu kad ono neradi mi viber, ne radi mi sinkronizacija, jelly bean steka,... Samo sranja neka pa nema igrica besplatnih ovo ono...sad brijem da cu uzet ip5 koliko god dosadan bio btw čak i ako nemaš jailbreak ima dosta free stvari igrica za ip4 ima savrsenih npr gt free, predobra grafika,...jel htc onex makar radi manje sranja od tog samsunga?

Premalo novoga nudi da bi se prešlo s ip4s na ip5. Normalno da se u temi o SGS3 pisu samo problemi, dobre stvari se uzimaju zdravo za gotovo, pa se tu nema sta raspravljati.

Slobodno probaj s androidom, ili WP, promjene radi.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan

To što ekipa stavlja razno razne neprovjerene ROM-ove, koji znaju radit više štete nego koristi to je druga priča. Out of the box, SGS3 radi super, dok sa dobrim ROM-om radi još bolje.

Rekao bih da Android i iOS imaju jednak broj free igara. Ukoliko te zanima više, GooglePlay.

HOX, Nexus 4, Lumia 920, HTC 8x su sve dobri mobiteli koji nemaju nikakvih "sranja". Ukoliko si rob navike, drži se iOS-a, meni je uvijek bila draža promjena i raznovrsnost.

In the end there will be only ( c )haoss ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice