RAđe bi si uzeo neki kineski 10 inčni tablet za 500-600 kn i na njemu gledo filmove + kupio neki mobitel od 3000 kn tipa galaxy s2, ili ako više preferiram ios onda iphone 4s, nego dao 5000 kn za nefunkcionalan mobitel, wannabe tablet, a ustvari nije ni mobitel ni tablet, prevelik da bude mobitel, a premalen da bude tablet.

Trenutno najbolji, ovim redoslijedom: padphone 2
samsung note 2
galaxy SIII
Iako, da sada kupujem mobitel ne znam za koji bih se odlučio a najviše bih se dvoumio (vjerovatno) između padphonea 2 i notea 2, defitivno ih gledam kao, mašine budućnosti, "mobitele"koji imaju sve što čovjek može poželiti u tako malome pakiranju.
Teško mi je i zamisliti ( naravno nakon manjih dorada istih ) da "mobiteli " mogu biti nešto više od ovoga !!!
Eto novog moba, pretendenta za titulu naj...Za sada samo Amerima. Internacionalna verzija bi trebala imati utor za SD karticu. Jedino sto su ga glupo nazvali :).
16gb non-expandable i battery capacity of 2020 mAh. Početkom godine kada predstave svoj flagship nadam se da će ispravit ovakve propuste.
Japanska vezija ima micro SDHC expansion slot. Ovaj jucer predstavljeni uredjaj je eksluzivno sastavljen za američki Verizon. Internacionalna verzija uskoro će biti predstavljena, vjerovatno sa SDHC utorom poput modela za japansko trziste. Bateriju vjerovatno neće mijenjat. Ako izdrži poput one u One X, bit će dovoljno dobra. Manje od toga ne bi valjalo.
Pozdrav,što kažete koji je od ovih mobova najbolji(pogotovo za igrice)
Sony Xperia T
Samsung galaxy nexus
Htc one x?
1. SG S3
2. Note 2
3. Lumia 920
4. Iphone 5
http://www.gsmarena.com/iphone_5_vs_galaxy_s_iii-review-837.php
Da se vidi ko je car.
Samsung galaxy s3 vs Htc one x vs Samsung galaxy note II?
Pozdrav,što kažete koji je od ovih mobova najbolji(pogotovo za igrice)
Sony Xperia T
Samsung galaxy nexus
Htc one x?
Ako ciljas na igrice uzmi iOS uredaj, imas ih vise i kvalitetnije su.
Ali od ovih ja bi uzeo Nexus samo zato sto je od googla i sigurno cu dobivat update, mada bih jos jako razmislio izmedu njega i One x. Osobno mi xperie nikad nisu bile nesto, osim po dizajnu.
isprobavo sam xperiu t pokraj one x-a i s3-a i iphona 5 tj vecine novih mobitela, xperia pojede one x, iphone je po meni goli ku*ac prema njima svima, a s3 ima bolji hardver na papiru a ovako se sve svodi na proizvodaca kojeg preferiras. ja cu vjerojatno uzet tu xperiu(cekam recenziju na mob.hr). inace, ako se gleda cijena, s3 je dosta jeftin(na njuski vec od 2800).
Malo me iznenadilo da S3 ima bolju kameru od Xperia T - http://mob.hr/usporedni-test-kamere-sony-xperia-t-vs-samsung-galaxy-s3/
da i mene je to dosta iznenadilo, meni ni s3 nema dobru kamera, a ocekivo sam od xperie bolju. ipak je iphone tu kralj.
OK,izgleda da bi si ipak mogao uzet malo skuplji mobitel
Znaci Samsung galaxy s3 vs Samsung galaxy note 2??
NOTE! :D je da je glomazan, ali kontam da je pravo zadovoljstvo gledat u taj ekran
NOTE! :D je da je glomazan, ali kontam da je pravo zadovoljstvo gledat u taj ekran
Imam Note kec i ekran je orgazmičan. Na dvici može bit samo bolji, ali rezolucija je 80 pikselinjosa manja u visinu i to je such a shame, jer volim 16:10 puno više nego 16:9 i tako to. Note ti je u biti jedan veliki ekran s dodatnom opremom u vidu procesora i ostalog, a pošto na mobitelu ne gledaš u procesor i ostalo, nego u ekran, jasno je kao dan zašto sam odabrao baš Note jedan. Pogledao sam Man in Black 3 i zadnju epizodu od Sons of Anarchy na njemu i uživao sam kao prase kad uskoči u blatnu kaljužu. Note is awesome mobile device, if you think you can handle it like a boss.
A zna tko ako ce bit ovaj Božić neki popusti u t-mobileu i ako znate otprilike kakvi?
Samsung Galaxy S 3 osobito sada od kada je "dobio" Jelly Bean i dok se očekuje 4.1.2
Veselim se Travnju il Svibnju iduće godine jer izlazi nasljednik Galaxy S 3ke
Note 2 ima pravi RGB.
http://www.androidcentral.com/quick-screen-comparison-galaxy-note-2-versus-galaxy-s3
GSM baterije flagshipova.
I iPhone opet ispada najbolji.
kolko ja vidim note 2 je najbolji, no eto mozda sam ja slijep.
prva dva imaju baterije od 3300 i 3100 mah, treći na testu ima 1440 mah, četvrti na testu ima 2100 mah, peti, šesti i sedmi imaju oko 1800 mah. u gledanju videa ima puno bolji rezultat od motorole sa 3300 miliampera. doduše ima i najmanji ekran od svih sedam aparata, ali zato ima najjaču grafiku. recimo da je najoptimiziraniji.
Laserska korekcija vida, Optical Express - http://www.opticalexpress.hr/laserska_korekcija_vida.html?WT.mc_id=email-uk-5107&gclid=COGL0ru-27MCFYJP3god5TAA1A
Slijep si, meni iPhone im najbolju bateriju jer ga najvise koristim za surfanje. Videe gledam takoder, a ni tu nije los. Ali uglavnom najbolji je za surfanje (po bateriji!).
1. web browsing nema veze s pravim mjerenjima, razlicita svjetlina ekrana i browser itekako utjecu
2. glavni je 3g talk time