Trenutno najbolji smartphone na tržištu

poruka: 223
|
čitano: 70.345
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Trenutno najbolji smartphone na tržištu
Za one koji putuju na posao i doma s posla vlakom najbolji je Samsung Galaxy Note II. Uz filmove i serije brže prođe vrijeme...
13 godina
neaktivan
The Man kaže...
Za one koji putuju na posao i doma s posla vlakom najbolji je Samsung Galaxy Note II. Uz filmove i serije brže prođe vrijeme...

RAđe bi si uzeo neki kineski 10 inčni tablet za 500-600 kn i na njemu gledo filmove + kupio neki mobitel od 3000 kn tipa galaxy s2, ili ako više preferiram ios onda iphone 4s, nego dao 5000 kn za nefunkcionalan mobitel, wannabe tablet, a ustvari nije ni mobitel ni tablet, prevelik da bude mobitel, a premalen da bude tablet.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
15 godina
odjavljen
Po meni su iOS i pogotovo Android jos uvijek daleko ispred ostalih. Najbolji su Galaxy S III, One X, Note II... Mozda ne zbog brzine, ali sigurno po mogucnostima. Kakva Lumia, pa ona im nije ni blizu. Rekao bih da su ova najbolja Lumia i iPhone 5 podjednaki (zatvoreni OS, kvaliteta izrade, brzina) i vi koji govorite da je iPhone los ste budale. Ne znam zasto svi kad cuju iPhone govore to je glupost, premalo nudi za preveliku cijenu itd itd. Velika cijena ipak nesto jamci, pa nisu milijuni koji ga kupuju retardirani. iPhone je Mercedes, mozda nema najbolje performanse, ali mu je kvaliteta na visokoj razini i to kosta. Kako svi cijenimo Mercedes spram Toyote, trebali bi i iPhone spram Samsunga. Nisam ljubitelj iPhonea (drazi mi je Android), ali mislim da je pisati da iPhone ne valja samo jer se zove iPhone nije ni malo objektivno.
iPhone user. Hasta la victoria siempre.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trenutno najbolji, ovim redoslijedom: padphone 2

samsung note 2

galaxy SIII

Iako, da sada kupujem mobitel ne znam za koji bih se odlučio a najviše bih se dvoumio (vjerovatno) između padphonea 2 i notea 2, defitivno ih gledam kao, mašine budućnosti, "mobitele"koji imaju sve što čovjek može poželiti u tako malome pakiranju.

Teško mi je i zamisliti ( naravno nakon manjih dorada istih ) da "mobiteli " mogu biti nešto više od ovoga !!! 

asus padphone 2 asus padphone 2

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eto novog moba, pretendenta za titulu naj...Za sada samo Amerima. Internacionalna verzija bi trebala imati utor za SD karticu. Jedino sto su ga glupo nazvali :).

HTC Droid DNA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

16gb non-expandable i battery capacity of 2020 mAh. Početkom godine kada predstave svoj flagship nadam se da će ispravit ovakve propuste. 

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
Leglo kaže...

16gb non-expandable i battery capacity of 2020 mAh. Početkom godine kada predstave svoj flagship nadam se da će ispravit ovakve propuste. 

Japanska vezija ima micro SDHC expansion slot. Ovaj jucer predstavljeni uredjaj je eksluzivno sastavljen za američki Verizon. Internacionalna verzija uskoro će biti predstavljena, vjerovatno sa SDHC utorom poput modela za japansko trziste. Bateriju vjerovatno neće mijenjat. Ako izdrži poput one u One X, bit će dovoljno dobra. Manje od toga ne bi valjalo.

16 godina
2020 nije propust, SGS3 i9305 ima 2100 uz LTE i AMOLED koji je tezi za bateriju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan

Pozdrav,što kažete koji je od ovih mobova najbolji(pogotovo za igrice)
Sony Xperia T
Samsung galaxy nexus
Htc one x?

0 0 hvala 0
13 godina

1. SG S3

2. Note 2

3. Lumia 920

4. Iphone 5

http://www.gsmarena.com/iphone_5_vs_galaxy_s_iii-review-837.php

Da se vidi ko je car.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 13:26 (brkan83).
Moj PC  
5 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

Samsung galaxy s3 vs Htc one x vs Samsung galaxy note II? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
PSY kaže...

Pozdrav,što kažete koji je od ovih mobova najbolji(pogotovo za igrice)
Sony Xperia T
Samsung galaxy nexus
Htc one x?

Ako ciljas na igrice uzmi iOS uredaj, imas ih vise i kvalitetnije su.

Ali od ovih ja bi uzeo Nexus samo zato sto je od googla i sigurno cu dobivat update, mada bih jos jako razmislio izmedu njega i One x. Osobno mi xperie nikad nisu bile nesto, osim po dizajnu.

16 godina

isprobavo sam xperiu t pokraj one x-a i s3-a i iphona 5 tj vecine novih mobitela, xperia pojede one x, iphone je po meni goli ku*ac prema njima svima, a s3 ima bolji hardver na papiru a ovako se sve svodi na proizvodaca kojeg preferiras. ja cu vjerojatno uzet tu xperiu(cekam recenziju na mob.hr). inace, ako se gleda cijena, s3 je dosta jeftin(na njuski vec od 2800).

Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo me iznenadilo da S3 ima bolju kameru od Xperia T - http://mob.hr/usporedni-test-kamere-sony-xperia-t-vs-samsung-galaxy-s3/ 

16 godina

da i mene je to dosta iznenadilo, meni ni s3 nema dobru kamera, a ocekivo sam od xperie bolju. ipak je iphone tu kralj.

Moj PC  
4 9 hvala 0
12 godina
neaktivan

OK,izgleda da bi si ipak mogao uzet malo skuplji mobitel{#}
Znaci Samsung galaxy s3 vs Samsung galaxy note 2??

0 0 hvala 0
16 godina
Mozes tako do sutra, note2 teoretski nije mobitel, makar je nesto brzi
17 godina
neaktivan

NOTE! :D je da je glomazan, ali kontam da je pravo zadovoljstvo gledat u taj ekran

0 1 hvala 0
16 godina
Note 2 ima nesto losiji ekran od SGS3, ista tehnologija ali manji ppi
16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

NOTE! :D je da je glomazan, ali kontam da je pravo zadovoljstvo gledat u taj ekran

Imam Note kec i ekran je orgazmičan. Na dvici može bit samo bolji, ali rezolucija je 80 pikselinjosa manja u visinu i to je such a shame, jer volim 16:10 puno više nego 16:9 i tako to. Note ti je u biti jedan veliki ekran s dodatnom opremom u vidu procesora i ostalog, a pošto na mobitelu ne gledaš u procesor i ostalo, nego u ekran, jasno je kao dan zašto sam odabrao baš Note jedan. Pogledao sam Man in Black 3 i zadnju epizodu od Sons of Anarchy na njemu i uživao sam kao prase kad uskoči u blatnu kaljužu. Note is awesome mobile device, if you think you can handle it like a boss.

12 godina
neaktivan

A zna tko ako ce bit ovaj Božić neki popusti u t-mobileu i ako znate otprilike kakvi?{#}

0 0 hvala 0
14 godina

Samsung Galaxy S 3 osobito sada od kada je "dobio" Jelly Bean i dok se očekuje 4.1.2 {#}

Veselim se Travnju il Svibnju iduće godine jer izlazi nasljednik Galaxy S 3ke

2 1 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...
Note 2 ima nesto losiji ekran od SGS3, ista tehnologija ali manji ppi

Note 2 ima pravi RGB.

http://www.androidcentral.com/quick-screen-comparison-galaxy-note-2-versus-galaxy-s3

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan

GSM baterije flagshipova.

edit:

S tim da HOX i Xperia T još nisu dobili JB update, pa se slobodno može nadodat još minimalno +4h. 

Note II Note II
Razr HD Razr HD
iP5 iP5
S3 S3
HOX HOX
Xperia T Xperia T
8X 8X
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 13:33 (Leglo).
14 godina
Leglo kaže...

I iPhone opet ispada najbolji.

16 godina
gamer34 kaže...
Leglo kaže...

kolko ja vidim note 2 je najbolji, no eto mozda sam ja slijep.

13 godina
protjeran
mar123 kaže...
gamer34 kaže...
Leglo kaže...

prva dva imaju baterije od 3300 i 3100 mah, treći na testu ima 1440 mah, četvrti na testu ima 2100 mah, peti, šesti i  sedmi imaju oko 1800 mah. u gledanju videa ima puno bolji rezultat od motorole sa 3300 miliampera. doduše ima i najmanji ekran od svih sedam aparata, ali zato ima najjaču grafiku. recimo da je najoptimiziraniji.

16 godina
gamer34 kaže...
Leglo kaže...

Laserska korekcija vida, Optical Express - http://www.opticalexpress.hr/laserska_korekcija_vida.html?WT.mc_id=email-uk-5107&gclid=COGL0ru-27MCFYJP3god5TAA1A

14 godina
mar123 kaže...
gamer34 kaže...
Leglo kaže...

Slijep si, meni iPhone im najbolju bateriju jer ga najvise koristim za surfanje. Videe gledam takoder, a ni tu nije los. Ali uglavnom najbolji je za surfanje (po bateriji!).

16 godina
nemoj da jos jednom moram stavljat link

1. web browsing nema veze s pravim mjerenjima, razlicita svjetlina ekrana i browser itekako utjecu
2. glavni je 3g talk time
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice