Pozdrav svima.
29.05.2013. kupljen sony Xperia E u Tele 2 u Vinkovcima. Taj dan telefon je štekao kao lud, izbacilo mi da ažuriram neki deo sustava. Ubacio sim karticu sve uredno a on odjedanput reset. Ajd dobro reko kada ga ažuriram proće sve. Ažurirao telefon, radi savršeno, ali uređaj se i dalje resetira i to se resetira samo kada ga ne koristim, ali dok ga koristim sve uredno. U četvrtak nije ništa radilo pa nisam mogao odneti u Tele 2 centar. Taj dan se konstantno resetirao, upiše sam pin kod kartice i onda radi i tako konstantno. U petak je odnešen u Tele 2 u Vukovar i poslan je na servis. Čekao sam 12 dana uređaj da dođe sa servisa, nisam kupio telefon da ga njima dam odmah da ga popravljaju nego da ga naravno koristim. Otišao sam po njega i rekli mi da je bila greška u sustavu i da nije valjala skripta. U glavi sam vec skontao da nisu ništa napravili sa telefonom, nego su me pustili da si kidam živce. Ne mogu da prodaju uređaj koji ne radi. Uglavnom rekli su mi da su oni to rešili i sve testove je prošao, spojen na računar i sve je uredno. Ok, ja i verujem, ali ni 15 minuta kasnije, opet ista stvar, uređaj se konstantno resetira, sam upisuje pin, izgleda da su napravili dobar smartphone pa me ne čudi da ode sam na fejs i šalje poruke drugima. Da li neko zna šta da ja radim s njima ? Jer ja se smatram oštećenim, jer nisam kupio telefon da bude na servisu. Našao sam neke zakone o potrošaču pa dal to vredi neznam, pa ako neko nešto zna molim ga da mi pomogne.
Piše da ja mogu tražiti novi isti taj uređaj sa dodatnom sniženom cenom. Sada me sve to zanima, pa ako može da mi to neko objasni.
Zaštita o potrošaču.
9. Proizvod koji ste predali na popravak vraćen vam je neispravan, a jamstveni list poništen.
" Radi se o jednostavnoj odluci trgovca s kojom se vi ne morate složiti. Naprotiv, odgovornost trgovca za materijalnu odgovornost ni u kojem se slučaju ne dovodi u pitanje. Razdoblje odgovornosti produžava se za ono vrijeme koje je proizvod proveo na popravku. Ukoliko proizvod nije moguće popraviti, možete zatražiti zamjenu, smanjenje cijene ili raskid ugovora. Na povrat novca ( raskid ugovora ) potrošač ima pravo samo ako je prethodno dao trgovcu naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora. "
Link od ostalih tačaka: http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12534
Unapred zahvaljujem svima! Hvala.