Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 990.504
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z
tomislavivic kaže...

dali bi mi mogao neko objasniti kako rootat mob te koje alate da koristim i slicno te kasnije kako da ubacim neki rom..??
te me zanima dali kako mogu pokvariti mobitel rootanjem ili nekim pogresnim postupkom..??

Otiđi na XDA forum, najbolji forum za smartphonove koji postoji.

14 godina
Deawood imas mozda ideje sta da ja radim u vezi mog problema s wifijem? Ak nemas jos koju ideju mislim da cu morat zvat sony.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Deawood imas mozda ideje sta da ja radim u vezi mog problema s wifijem? Ak nemas jos koju ideju mislim da cu morat zvat sony.

Nazalost nema, sorry {#}

Nazovi Sony pa ti možda i daju novi mob...

14 godina
A nista onda zovem ih sutra. Sam se nadam da ima neki software fix jer mi se neda bit bez moba.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
A nista onda zovem ih sutra. Sam se nadam da ima neki software fix jer mi se neda bit bez moba.

Nemas neki pricuvni?

14 godina
Ne, sutra prodajem iPhone tako da sam onda samo s jednim. Jedino ako ne iskopam neki stari glupi mob i uspijem namjestiti micro sim.
13 godina
Deawood kaže...
tomislavivic kaže...

dali bi mi mogao neko objasniti kako rootat mob te koje alate da koristim i slicno te kasnije kako da ubacim neki rom..??
te me zanima dali kako mogu pokvariti mobitel rootanjem ili nekim pogresnim postupkom..??

Otiđi na XDA forum, najbolji forum za smartphonove koji postoji.

ma znam ali se ne snalazim bas tamo najbolje zato sam htio da mi neko ovdje da neki link s kojim je probao ili tak nes i usput mi objasni ak nesto ne skuzim..

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ne, sutra prodajem iPhone tako da sam onda samo s jednim. Jedino ako ne iskopam neki stari glupi mob i uspijem namjestiti micro sim.

Može se, samo polako i strpljivo. Ja sam ju uvalio u 5310 xpress music.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina

Root ti je jako lagan, ucinis ga "one click". Mjenjanje romova je kompliciranije i u to necu ulazit jer ne znam. Evo ti 2 tutoriala kako rootat:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327472

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2460745

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 23:09 (gamer34).
13 godina
Sony Xperia Z

samo jos jedno mi treba nemrem nac ovaj usb debbuging gledam na internetu ljudi idu u developer options al ja uopce nemam developer options jel mi moze neko rec di se to nalazi..??

EDIT: uspio sam trabaop sam 7 puta kliknuti na built version..:D

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 22:59 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

KINGO ANDROID ROOT NAJBOLJI PO MENI...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Evo rijesio sam jutros prebacivanje glazbe, samo sam trebao ubacit u audio a ne dalje u notification folder. Nazalost nidam stigo nazvat sony u vezi wifi problema. Inace je mob sve oke, za tu lovu odlican. Brz i bez previse stucanja. Jedino steta sto jos nemamo 4.3 jer mi je stvarno glupo da Samsung da 4.3 prije za svoj proslogodosnji flagship nego Sony za ovogodisnji.
14 godina
Koja je najbolja aplikacija za podesavanje notification lampice da netreba root ni nista slicno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
13 godina
Sony Xperia Z

evo rootao sam i sve je proslo ok i cak sam si nasao neke fora appove itd..

e sad zanima me mogu li kako skinuti teme neke ili neku aplikaciju s temama..??
ps ako ko ima koju app za preporucit slobodno..D:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tomislavivic kaže...

evo rootao sam i sve je proslo ok i cak sam si nasao neke fora appove itd..

e sad zanima me mogu li kako skinuti teme neke ili neku aplikaciju s temama..??
ps ako ko ima koju app za preporucit slobodno..:D

Evo popravio sam ti post :)

Ja bih preporucio MIUI, da ne pricam tu sve detalje pogledaj official stranicu.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
12 godina
neaktivan

Sad kad si ga vec rootao sad instaliraj recovery i stavljaj Custom romove :)

13 godina
Sony Xperia Z

hvala na ispravci..:D

stavio bih ja to ali nezz kako imate neki how to video pa da onda koliko sam vidio ovaj miui je isto rom stavio bi ja to al nezz kak a isto tako nezz recovery ili back up neki si namjestit pa moze i za to app ili pomoc..:)

nadam se da nije neki problem sto postavljam poprilicno glupa pitanja al ovo mi je prakticki prvi ozbiljniji susret s andoroidom tak da mi dost tog neide..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tomislavivic kaže...

hvala na ispravci..:D

stavio bih ja to ali nezz kako imate neki how to video pa da onda koliko sam vidio ovaj miui je isto rom stavio bi ja to al nezz kak a isto tako nezz recovery ili back up neki si namjestit pa moze i za to app ili pomoc..:)

nadam se da nije neki problem sto postavljam poprilicno glupa pitanja al ovo mi je prakticki prvi ozbiljniji susret s andoroidom tak da mi dost tog neide..

Evo ovdje mozes sve naucit ako znas engleski.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
Dali mogu nekako iskljuciti ono upozerenje koje iskace svaki put kada zelim ukljuciti mobilni internet.
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 18:56 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

ako bi ko mjenjo za s4 box

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Koliko bi nekome kao meni, koji nikada nije nista mjenjao po mobitelu, trebalo da stavi custom rom i kolike su sanse da nesto shebem kada prvi put radim? Btw koji je najbolji rom za xperiu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Koliko bi nekome kao meni, koji nikada nije nista mjenjao po mobitelu, trebalo da stavi custom rom i kolike su sanse da nesto shebem kada prvi put radim? Btw koji je najbolji rom za xperiu?

Da rootaš mobitel ti treba par minuta isto tako i za ROM to ti je jako jednostavno, ne postoji "šansa", to ti je tricky dio.

Otiđi na XDA forum i imaš tamo listu i slično... najbolji forum za androide.

15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Jel se što popravila kamera na Xperii Z update-ovima?  

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
moze li mi netko odgovoriti na pitanje iznad?
14 godina
Popravila se par puta od početka prodaje. Bolja je nego što je bila kad je predstavljena.
15 godina
odjavljen
Jel bolja od kamere npr na staroj Xperii S ili Samsung GS3?
12 godina
MARKOZD15 kaže...
Jel bolja od kamere npr na staroj Xperii S ili Samsung GS3?

Kad sam ja posjedovao Xperiu Z, koju sam nabavio nakon Galaxya S3 LTE, kojeg sam takodjer nabavio nakon Xperie S, Z je imao kameru u rangu Xperie S, malo ispod Galaxya. Cak su mi se neke slike vise svidjale na S. Prodao sam Z nakon mj dana tako da ne bi znao reci. Ali ugl, to su sve neprimjetne stvari. Jedino mi je Lumia 925 dokazala da je klasu iznad...bas jucer bio u jednom klubu u milanu i malo snimao okruzenje i plesacice, i danas kad sam pogledao, ostao sam iznenadjen...zvuk je izuzetno cist bez krcanja i OIS stvarno dobro radi, pogotovo znajuci da nisam bio u stanju da zadrzim mirnu ruku. Xperia S, Z i SGS3 imaju vise manje iste sposobnosti slikanja i snimanja...Senzor SOnya je kvalitetniji ali Samsung softwareski iskoristi losiji senzor na bolji nacin.

15 godina
odjavljen
Ja sam imao Xperiu S, sada imam GS3 i kamere su okej, al mi se mobiteli ne svidjaju nista specijalno, najvjerojatnije uzimam Xperiu Z

Xperia S je dosta softverskih problema sa kamerom imala (sum, nedostatak detalja itd)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice