ovako imam sony xperiu e u pocetku je radila savrseno a sad sve vise steka zanima me kako da rijesim taj problem task killeri i sl ne pomazu bas a cyanogenmoda za nju koliko sam uspio vidjet nema dali se moze downgradat ili sl
HVALA
ovako imam sony xperiu e u pocetku je radila savrseno a sad sve vise steka zanima me kako da rijesim taj problem task killeri i sl ne pomazu bas a cyanogenmoda za nju koliko sam uspio vidjet nema dali se moze downgradat ili sl
HVALA
ovo i mene zanima
Kaj ocekujete vi. Pa slab je to mob. U pocetku niste imali aplikacija widgetabi datoteka,a kako ste ih sve vise stavili normalno da ce stekati. Stavite nova launcer ako niste vec
Meni radi ko i prvog dana a kupljen je u svibnju,.. Ima dvadesetak aplikacija dodatnih i par onih widgeta, čak i avast antivirus, i mob normalno sljaka.. Mjesta ima još stotinjak MB... Čistim ga redovno onim android asistentom i cekiram avastom i nema usporavanja...
A gore je i box, google disk, dropbox, skydrive.. I sve se stalno sinhronizira...
Kaj ocekujete vi. Pa slab je to mob. U pocetku niste imali aplikacija widgetabi datoteka,a kako ste ih sve vise stavili normalno da ce stekati. Stavite nova launcer ako niste vec
vjeruj mi mob ni nema puno app i šteka da je to nevjerovatno, resetiran je na tvorničke postavke i dalje šteka...
to je tako kod androida... a što se tiće tih task killera, ne koristite to je samo pogoršavate stvari. vi zagasite proces a android ga za koju minutu opet upali... i tako u krug. nova launcher i po mogučnosti neki custom mod bi trebali to malo ublažit ali ne očekujte čuda
ma tja mob će ić na prodaju....JB je prejak očito za njega