uglavnom, za nekih mjesec dana mi ističe sadašnja pretplata (tmobile) i namjeravam kupit smartphone.
Pravo za reć ni ne kontam točno što je smartphone. Već 10 ak dana švrljam po netu tražeći relevantne podatke a tamo samo o novim verzijama ice creama, droida, androida, windowsa 7, 8, 9. Nemam pojma o čemu se zapravo radi.
Ono što meni treba u prvu ruku je mob koji ima pristup netu da mogu surfat i čitat mailove a i sve te silne aplikacije dobro dođu.
Za početak skonto sam da postoje iphone kao svijet za sebe, HTC sa nekoliko verzija, experia sa još više verzija, sad ima i motorola, samsung galaxy isto sa nekoliko verzija i nokia. Osim iphone ovi drugi koriste android, windows i štajaznam
E sad, mene zanima za početak koji model odabrati od pojedinog branda da suzim izbor. da pojednostavim recimo da je to kategorija IPHONE 4s.
Nakon toga zanima me što znači ako je moj mob na androidu a cura ima Iphone - jeli tu išta kompatibilno? Isto je pitanje i za windows i ostale. Znači koliko sam ograničen kad se opredijelim za jednu marku i za jadnu vrstu OS-a.
U konačnici me zanima koji mob da kupim?? (pare nisu problem, ide na fimu)