Smartphone s najboljom baterijom

poruka: 10
|
čitano: 7.421
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ima neki od smartphona, da li to bio Iphone, Samsung, Sony ,Htc, bilo koji, a da mu baterija traje dugo.Ovo sa baterijom jedan dan je neizdrživo.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Smartphone s najboljom baterijom

Mislim da je jedino rješenje battery pack koji je dio bumpera/futrole mobitela. Dakle, nešto ovog tipa; http://www.ebay.com/itm/Mophie-Juice-Pack-Plus-iPhone-4-4S-Mophie-Juice-pack-2000mAh-External-Battery-/221133183041?pt=PDA_Accessories&hash=item337c909841

Baterija je, na žalost, ograničena kapacitetom zbog svojih dimenzija. Dakle, ako je oriđiđi baterija 1500mAhi nađeš zamjensku istih dimenzija od 3500mAh, onda je lažna deklaracija. 

Svi smartphone gutaju baterije{#}

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Manje rama, manja rezolucija ekrana, manji takti procesora itd... dobijes manju potrosnju baterije. Vecinom ovi jeftiniji smartphon-i imaju izdrzljivu bateriju tipa samsung galaxy mini...
13 godina
Da al cim je taj mob manji i jeftiniji ima manju i jeftiniju bateriju...
I dualcore recimo puno bolje drzi bateriju na zivotu
Novi se ray puno krace traje od xperie u a ima 200mah vise
Ako ti je problem punit svaki dan iako ne vidim zasto,jer heavy useom ti uvjek izdrzi do večeri mob a kad odes spat pristekas ga punit i amen
U suprotnom motorola razr maxxx. Super građa,tanak bolesna baterija 3300mah
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Osobno bih ti preporucio GT540 sa 2.1 Eclairom.

Uz prosjecno koristenje mi je baterija trajala 7 dana, kada bih samo tu i tamo razgovarao onda i do 12.

Znam da zvuci nevjerojatno ali je moguce, sa osvjetljenjem na 25%.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
Kako da ne.... Kad sam ga ja bio imo ko drugi mob prije par godina nije trajo 3 dana nikad
Sam mi je cudno jer se meni cini da imam samo defektne telefone kad svi pricaju da im baija traje 4+ dana
A ja ko debil punim svako vecer
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Kako da ne.... Kad sam ga ja bio imo ko drugi mob prije par godina nije trajo 3 dana nikad
Sam mi je cudno jer se meni cini da imam samo defektne telefone kad svi pricaju da im baija traje 4+ dana
A ja ko debil punim svako vecer

Radi tebe cu vratiti na Eclair da vidis da je moguce, sa osvjetljenjem na 25%.

iclock2much
13 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Manje rama, manja rezolucija ekrana, manji takti procesora itd... dobijes manju potrosnju baterije. Vecinom ovi jeftiniji smartphon-i imaju izdrzljivu bateriju tipa samsung galaxy mini...

ja imam samsung galaxy mini i nije bas izdrzljiva baterija cesto sam na wifi i brzo iscuri baterija

Love is in the air :)
15 godina

Nokia 5800. 6 dana uz konstantno tipkanje.

:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice