- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

hahahahahaha 4.3 bi zaista vrlo brzo trebao doći
sad bi se baš trebalo napravit lud i napisat "A kad je to vrlo brzo" hehehe
Neću forsirati večeras, ali ću pimplat svaki dan, čisto da nekom podignem tlak, za uzvrat što su oni digli meni moj tlakić!!

Neću forsirati večeras, ali ću pimplat svaki dan, čisto da nekom podignem tlak, za uzvrat što su oni digli meni moj tlakić!!
nek vide i oni da nisu božanstvo, zato ih i treba stalno bockat pa možda nešto i naprave kad im pukne više film

pitao sam ja i to :D
može, samo reci kada i kome, hahaha
pitao sam ja i to :D
može, samo reci kada i kome, hahaha
Ja sam za to da ih izludimo ;)

HT uvijek kasni, treba ih stisnut, ako vam treba komentirat ili pomoći da ih bockamo u mozak, recite
I jaooo ne znaju s kim su se zakacili, bit ce im veselo :)

ajmo skovat plan kidanja živaca HT-u, ATJ kreće u podne s prvom porukom, ajmo mi ostali se dogovorit
http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=16256&p=82290#post82290
Dečki, ja sam započeo, nastavite dalje po planu i programu!

Svakih 20 minuta do pola sata po jedno pitanje na istu temu
Dečki, ja sam započeo, nastavite dalje po planu i programu!
hahahaha al su odgovorili, bit će uskoro, to i mi sami znamo
evo i ja im postavih pitanje ali sam im striktno naglasio da me zanima datum, to uskoro nek očake mačku o rep
Nadogradnja se očekuje početkom veljače, ali ne raspolažemo konkretnom informacijom. Prije samog izlaska nadogradnje potrebno je detaljno testiranje, molimo za malo strpljenja. Jasmina
ni na pitanje na sammobile forumu nema odgovora
Kao što je razvidno, ja sam postavio upit, iz kojeg razloga kasne, odgovora naravno bilo nije!
Ako netko slučajno ne podbode takvim pitanjem, ja ću poduplati i nastaviti u istom revijalnom tonu, hehehehehehe!

Nadogradnja se očekuje početkom veljače, ali ne raspolažemo konkretnom informacijom. Prije samog izlaska nadogradnje potrebno je detaljno testiranje, molimo za malo strpljenja. Jasmina
Hahahahahahahahaha, početkom veljače, koje godine, pa veljača je ove godine već od kada počela!

Hahahahahahahahaha, početkom veljače, koje godine, pa veljača je ove godine već od kada počela!
veljače 2114 hahahahahahahaha
ministre i markozd15, atj i ja smo krenuli, na vama je red da postavite pitanje na facebook stranici HT-a https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom?fref=ts
I ja sam sam naljepio post iako ne posjedujem Note 2, neka neka, stisnut cemo ih :)
I ja sam sam naljepio post iako ne posjedujem Note 2, neka neka, stisnut cemo ih :)
nema veze što ne posjeduješ, svaka pomoć nam je dobrodošla da ih pritisnemo
Ja sam na Tele 2 al evo i ja sam im na face-u poslao poruku.
done! kad napadamo opet?
done! kad napadamo opet?
najvjerojatnije sutra nastavljamo s vađenjem HTovih živaca

Ja cu onda izmedju 9 i 10 sati
Ja cu onda izmedju 9 i 10 sati
Dogovoreno, što se nas dvojice tiče, makar bih volio da nam se pridruže još nekolicina korisnika, barem desetak, da ih možemo tijekom 24 sata dnevno prozivati! Makar, bilo bi dobro da i uredništvo BUG-a da neki svoj obol, makar onako u stilu kontrole podrške, odnosno kvalitete podrške operatera svojim krajnjim korisnicima, ipak, kašnjenje od preko mjesec dana, pa koji je to debilizam?!?! Ja bih razumio nekoliko dana, ali preko mjesec dana, i dalje nema konkretnog odgovora, jad, čemer i bijeda, na djelu, bez rada!