Evo mali osvrt na addons-e u samom programu xbmc-a. Dosta sam ovo brzo napravio ,pa i nije detaljno opisano. Nadam se da ce vam ista pomoci a i da otkrijete neke nove dodatke. Za sad samo par dodataka sam opisao, ostale budem naknadno
1 Channel(Primewire) - Svi koji imalo prate filmove ili serije online, sigurno ste barem jednom culi za ovaj servis(stranicu). Cim udete u ovaj addon, imate rasporedeno movies i tv shows. U svakom od tih sektora imate funkciju search, trenutno popularni filmovi ili serije, izlistanje po datumu, žanrovi itd...Vidljivo na slici 1 . Kada pokrecete filmove(serije) najbrzi te najstabilniji linkovi su vam, daclips, firedrive,sockshare,putlocker,bestreams,movshare i ponekad bilionuploads.com . Pouzdan addon te vam ga svakako preporucavam 10/10
2 Movies Evolved - Slican kao i gornji isto sve vrijedi, no ovdje imate jos jednu kategoriju Chia-Anime sto vec se u samom nazivu da skuziti da je rijec o crticima(kineskim). Ukoliko ne uspijete naci sadrzaj na 1 channelu, moze ovaj posluziti 6/10
IceFilms - Moglo bi se reci da je ovaj addon medu najstarijima, vrlo dobar no ponekad mu linkovi za gledanje sadrzaja nisu najbolji. Ovdje imate i standup comedy kategoriju, other( UFC, victoria secret i slicni sadrzaji) te being watched now (vjerujem da znate sto znaci) 8/10
MashUp - Jedan od najboljih addonsa. U ovom addonu ce te naci apsolutno sve, od hd filmova, 3d filmova do sporta serija, live streamova, dokumentaraca a kad stisnete da prikaze jos filmova i serija unutar samog toga ce vam se jos oko 12 addonsa pokreniti(sadrzi i IceFilms). Vrlo dobar dizajn te sama search opcija vrlo dobro napravita( Skoro uvijek sve pronađe). 10/10
Navi -x - Ovaj addons vam ocitava od drugih korisnika same playliste koji su oni napravili, a mogu sadrzavati filmove serije, live streamove( ip tv) itd. Cesto uvijek rade linkovi a sam program ocitava cim je pokvaren link, automatski ga obriše. Mozete i sami praviti playliste pa dijeliti s drugima. Izlistanje samih playlista mozete rasporediti zadnji kreirani do najpopularniji u 7 dana. Sadrzi i opciju site scraperisa, mozete gledati sadrzaj s raznih stranica kao sto su abc,discovery channel, traileri, nba, cbs sport itd itd. Definitivno favorit 10/10
UStvNow- Ukoliko ste uvijek htjeli gledati americke kanale, ovaj addons vam to omogucava besplatno. Naime imate samo 6 kanala besplatno(Morate se registrirati) no ukoliko hocete sve kanale morate mali dio platiti. U 6 besplatnih kanala spadaju vam:ABC, CBS, CW, FOX, NBC, PBS
naravno nemate prijevode na kanalima, no ukoliko poznajete engleski, dobro vam dode 8/10
XBMCtorrent - Meni osobno number 1 addon, no koliko sam skuzio, u zadnje vrijeme ne radi najbolje, sami vlasnik addona je odustao od daljne podrške, te se posvetio novom projektu Pulsar koji radi na istom principu no puno bolje je izvedeno. U ovom addonu gledate torrent direktno bez cekanja da vam skine do kraja sadrzaj. Cim vam skine 1% automatski ga pokrece i mozete odmah gledati film. Trenutno u ovom addonu radi samo BTdigg search engine i BitSnopp, meni ostali ne rade. Sad nažalost više ne radi nego sto radi. No ukoliko ste strpljivi Pulsar bi trebao biti pun pogodak, a trebao bi uskoro izaci.
ProjectTV - Vrijedi sve isto kao i za 1 channel, kao da je kopiran program no imaju razlicite linkove za gledanje sadrzaja tako da ako neradi na 1channelu, najvjerojatnije ce vam ovdje raditi
FilmON - Najvjerojatnije ste vec culi za ovo no ukoliko niste, omogucava vam gledanje stranih tv kanala. Super radi, kvaliteta i nije bajna ali koristi svojoj svrsi. Ovdje mozete pronaci od poznatijih kanala: bbc kanale, Dave, Quest, E4, CBS Reality, CBS Drama, 5 Usa i mnogi drugi