- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja cu onda izmedju 9 i 10 sati
Dogovoreno, što se nas dvojice tiče, makar bih volio da nam se pridruže još nekolicina korisnika, barem desetak, da ih možemo tijekom 24 sata dnevno prozivati! Makar, bilo bi dobro da i uredništvo BUG-a da neki svoj obol, makar onako u stilu kontrole podrške, odnosno kvalitete podrške operatera svojim krajnjim korisnicima, ipak, kašnjenje od preko mjesec dana, pa koji je to debilizam?!?! Ja bih razumio nekoliko dana, ali preko mjesec dana, i dalje nema konkretnog odgovora, jad, čemer i bijeda, na djelu, bez rada!
e da bilo bi super kad bi dobili i podršku uredništva buga ali i da nas se više uključi u ovu inicijativu jer ovako nas je premalo za sada iako mislim da i ova 4 pitanja koja su danas dobili da će ih malo drmnut ako imaju savjesti
Evo odgovora hihihihi
u biti svima su nam slično odgovorili i moramo krenut jače sutra

upravo to, ponašaju se ko da im ubuduće nije u interesu zadržat klijente ili smatraju da su glavni monopolisti i da nema drugih operatera koji su vjerojatno normalniji od HTa

Koga vi ''napadate'' uopće? Neke jadnike što su tu da odgovaraju na ovakve upite?
Koga vi ''napadate'' uopće? Neke jadnike što su tu da odgovaraju na ovakve upite?
Gle, da mogu uhvatiti generalnog direktora za cajones, uhvatio bi i njega upitati za postojanje problema, a to što su citiram te "neki jadnici" na golu, E je8i ga, njihova loša karma ovih dana, kao i moja zadnjih nekoliko mjeseci dok čekam 4.3 verziju androida, i još me NETKO "gleda u oči i masno laže"!!!!! Ako to tebe ne smeta, generalno, tvoj problem, mene smeta da nekom dajem 160.00 kuna plus PDV a ne dobivam nešto što ima neki "bonaš" kod drugog operatera za kikiriki račun, odnosno bon, ROFL samo takav!!!! BTW, oni su plaćeni za to, i u opisu radnog mjesta im je sigurno to zavedeni, da gutaju "prašinu" pa i nešto drugo, a ako im se ne sviđa, sretan put, nažalost, ali opet kažem, njihova BAD karma ovih dana!!!!

Pa eto, nemam običaj da koristim usluge kojima nisam zadovoljan i još masno plaćam za to.
Sve super al ja nekuzim zasto ljudi uopce koriste T Com i T Mobile kad su najskuplji i najsporiji.
Sve super al ja nekuzim zasto ljudi uopce koriste T Com i T Mobile kad su najskuplji i najsporiji.
Možda zato što nema alternative ? Tj, Optimu i ne shvaćam ozbiljno kao alternativu :)
Gle, da mogu uhvatiti generalnog direktora za cajones, uhvatio bi i njega upitati za postojanje problema, a to što su citiram te "neki jadnici" na golu, E je8i ga, njihova loša karma ovih dana, kao i moja zadnjih nekoliko mjeseci dok čekam 4.3 verziju androida, i još me NETKO "gleda u oči i masno laže"!!!!! Ako to tebe ne smeta, generalno, tvoj problem, mene smeta da nekom dajem 160.00 kuna plus PDV a ne dobivam nešto što ima neki "bonaš" kod drugog operatera za kikiriki račun, odnosno bon, ROFL samo takav!!!! BTW, oni su plaćeni za to, i u opisu radnog mjesta im je sigurno to zavedeni, da gutaju "prašinu" pa i nešto drugo, a ako im se ne sviđa, sretan put, nažalost, ali opet kažem, njihova BAD karma ovih dana!!!!
zasto jednostavno ne updateate preko odina na neki 4.3 software...ne gubis garanciju,nemas bloatware i amen,problem rjesen
Pozdrav, ima li netko savjet za dobar Cover Case (treba zaštiti rub i kameru) i Screen Protector (dosta koristim s-pen)?
Ja krenuo sa porukom htu i to prilicno grubo

Kako nas hebu u zdrav mozak to je nevjerojatno, moramo bit ustrajni u planu
ATJ danas smo im fino rekli šta ih ide ali izgleda da to njih ne dodiruje ni najmanje
S obzirom da nas nitko u telekomu ne dozivljava 1% obustavljamo li operaciju ili nastavljamo u revijalnom tonu
Nas HT izbacio 4.4.2 za Note 3, valjda smo sad konacno mi na redu "VALJDA"
Kako da izgasim led lampicu dok se mob puni,izgaseno je u postavkama,to se dogadja od kada sam stavio 4.3?
S obzirom da nas nitko u telekomu ne dozivljava 1% obustavljamo li operaciju ili nastavljamo u revijalnom tonu
Kakvo je to pitanje, nastavljamo dalje u istom tempu i ritmu, istina, može od sada na svaku parnu, klick klack!

probao sam pitati Samsung Mobile Hrvatska da oni dođu do nekog datuma, ali oni su valjda još veće p***e od ovih u HT-u.. samo su rekli da izlazak update-a osim o Samsung-u ovisi i o operateru i da provjeravam preko Kies-a
Tko o čemu, Samsung o poštenju, a niti T Com nije ništa dalje niti bolji!
Živo me zanima, postoji li kakva zakonska obveza o omogućavanju kao obligatornom obliku poslovanja vezano za nadogradnje, u slučaju da su drugi operateri to, već odavno, omogućili svojim korisnicima?!

probao sam pitati Samsung Mobile Hrvatska da oni dođu do nekog datuma, ali oni su valjda još veće p***e od ovih u HT-u.. samo su rekli da izlazak update-a osim o Samsung-u ovisi i o operateru i da provjeravam preko Kies-a
ma tu ne znaš ko je gori, sve lopov do lopova
mene isto zanima da li postoji kakva zakonska odrednica
trebali bi ako ima ko profil na twitteru i na google plusu počet smetat telekomu i tim kanalima, "MOŽDA" se mrdnu s mrtve točke
trebali bi ako ima ko profil na twitteru i na google plusu počet smetat telekomu i tim kanalima, "MOŽDA" se mrdnu s mrtve točke
Čuj, ja sam "kao" na tom Google + aktiviran! sada, što bi ja onda trebao učiniti da stvar profunkcinira!?

https://plus.google.com/106401043936944637172/posts mislim da im je ovo profil na G+
a iskreno ni ja ne kužim kako im se može poslat poruka preko ovog G+a
https://plus.google.com/106401043936944637172/posts mislim da im je ovo profil na G+
Bravo legendo, sada imamo još jedan front, koji su nam oni sami omogućili, neka neka, tako im i treba, postaju meta metodama kojima su druge targetirali, hahahahahaha!!!!

Bravo legendo, sada imamo još jedan front, koji su nam oni sami omogućili, neka neka, tako im i treba, postaju meta metodama kojima su druge targetirali, hahahahahaha!!!!
Ima da ih nema, sami su si krivi sto su nam omogucili napadne kanale