Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.363
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo odgovora hihihihi

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 17:11 (KRISTIJANJE).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Baš dobro Kristijan što si se javio, sada ću smišljati neki je8ački komentar ulet za sutra, ima da im ga zapapriti i zapletem, do balčaka!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...

Ja cu onda izmedju 9 i 10 sati

Dogovoreno, što se nas dvojice tiče, makar bih volio da nam se pridruže još nekolicina korisnika, barem desetak, da ih možemo tijekom 24 sata dnevno prozivati! Makar, bilo bi dobro da i uredništvo BUG-a da neki svoj obol, makar onako u stilu kontrole podrške, odnosno kvalitete podrške operatera svojim krajnjim korisnicima, ipak, kašnjenje od preko mjesec dana, pa koji je to debilizam?!?! Ja bih razumio nekoliko dana, ali preko mjesec dana, i dalje nema konkretnog odgovora, jad, čemer i bijeda, na djelu, bez rada!

e da bilo bi super kad bi dobili i podršku uredništva buga ali i da nas se više uključi u ovu inicijativu jer ovako nas je premalo za sada iako mislim da i ova 4 pitanja koja su danas dobili da će ih malo drmnut ako imaju savjesti

15 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

Evo odgovora hihihihi

u biti svima su nam slično odgovorili i moramo krenut jače sutra

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Ključna je riječ "AKO", to jest, ako slučajno netko u gornjim sferama ima zrnce karaktera?!?!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Ključna je riječ "AKO", to jest, ako slučajno netko u gornjim sferama ima zrnce karaktera?!?!

upravo to, ponašaju se ko da im ubuduće nije u interesu zadržat klijente ili smatraju da su glavni monopolisti i da nema drugih operatera koji su vjerojatno normalniji od HTa

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Eto vidiš zato ja kupujem mob gdje hoću za svoj novac, a tarifu uzimam onu koja mi konkretno treba, koja više ponudi! Možda iduću uzmem na prepaid, čisto da ih još više spusti u zaradi!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Koga vi ''napadate'' uopće? Neke jadnike što su tu da odgovaraju na ovakve upite?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Koga vi ''napadate'' uopće? Neke jadnike što su tu da odgovaraju na ovakve upite?

Gle, da mogu uhvatiti generalnog direktora za cajones, uhvatio bi i njega upitati za postojanje problema, a to što su citiram te "neki jadnici" na golu, E je8i ga, njihova loša karma ovih dana, kao i moja zadnjih nekoliko mjeseci dok čekam 4.3 verziju androida, i još me NETKO "gleda u oči i masno laže"!!!!! Ako to tebe ne smeta, generalno, tvoj problem, mene smeta da nekom dajem 160.00 kuna plus PDV a ne dobivam nešto što ima neki "bonaš" kod drugog operatera za kikiriki račun, odnosno bon, ROFL samo takav!!!! BTW, oni su plaćeni za to, i u opisu radnog mjesta im je sigurno to zavedeni, da gutaju "prašinu" pa i nešto drugo, a ako im se ne sviđa, sretan put, nažalost, ali opet kažem, njihova BAD karma ovih dana!!!!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 18:42 (ATJLučko).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pa eto, nemam običaj da koristim usluge kojima nisam zadovoljan i još masno plaćam za to.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Sve super al ja nekuzim zasto ljudi uopce koriste T Com i T Mobile kad su najskuplji i najsporiji.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Akira kaže...

Sve super al ja nekuzim zasto ljudi uopce koriste T Com i T Mobile kad su najskuplji i najsporiji.

Možda zato što nema alternative ? Tj, Optimu i ne shvaćam ozbiljno kao alternativu :)

Samsung Galaxy Note II :)
15 godina
ATJLučko kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Gle, da mogu uhvatiti generalnog direktora za cajones, uhvatio bi i njega upitati za postojanje problema, a to što su citiram te "neki jadnici" na golu, E je8i ga, njihova loša karma ovih dana, kao i moja zadnjih nekoliko mjeseci dok čekam 4.3 verziju androida, i još me NETKO "gleda u oči i masno laže"!!!!! Ako to tebe ne smeta, generalno, tvoj problem, mene smeta da nekom dajem 160.00 kuna plus PDV a ne dobivam nešto što ima neki "bonaš" kod drugog operatera za kikiriki račun, odnosno bon, ROFL samo takav!!!! BTW, oni su plaćeni za to, i u opisu radnog mjesta im je sigurno to zavedeni, da gutaju "prašinu" pa i nešto drugo, a ako im se ne sviđa, sretan put, nažalost, ali opet kažem, njihova BAD karma ovih dana!!!!

zasto jednostavno ne updateate preko odina na neki 4.3 software...ne gubis garanciju,nemas bloatware i amen,problem rjesen

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav, ima li netko savjet za dobar Cover Case (treba zaštiti rub i kameru) i Screen Protector (dosta koristim s-pen)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja krenuo sa porukom htu i to prilicno grubo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Evo sam tek sada uvatio bika za rogove i malo slobodnog vremena, pa ću mam nakon objavljivanja ovog posta i sam škicnuti na FB T Com-a, sa nadogradnjom upita, gdje smo mi u toj priči!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Evo sam im poslao jednu, malo podulju porukicu, pa sad da vidim hoće li se tko "pojaviti" sa nečim konkretnijim u eteru?! Ili će od sramote, jala i bijesa izbrisati moj komentar/pitanje, ali bez brige ako ga i izbrišu, učinio sam SS pa ga mogu objaviti naknadno i potvrditi eventualnu moju pretpostavku!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kako nas hebu u zdrav mozak to je nevjerojatno, moramo bit ustrajni u planu

ATJ danas smo im fino rekli šta ih ide ali izgleda da to njih ne dodiruje ni najmanje

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 18:35 (kale_fotograf).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

S obzirom da nas nitko u telekomu ne dozivljava 1% obustavljamo li operaciju ili nastavljamo u revijalnom tonu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nas HT izbacio 4.4.2 za Note 3, valjda smo sad konacno mi na redu "VALJDA"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kako da izgasim led lampicu dok se mob puni,izgaseno je u postavkama,to se dogadja od kada sam stavio 4.3?

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kale_fotograf kaže...

S obzirom da nas nitko u telekomu ne dozivljava 1% obustavljamo li operaciju ili nastavljamo u revijalnom tonu {#}

Kakvo je to pitanje, nastavljamo dalje u istom tempu i ritmu, istina, može od sada na svaku parnu, klick klack! 

ATJ Lučko
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

probao sam pitati Samsung Mobile Hrvatska da oni dođu do nekog datuma, ali oni su valjda još veće p***e od ovih u HT-u.. samo su rekli da izlazak update-a osim o Samsung-u ovisi i o operateru i da provjeravam preko Kies-a {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Tko o čemu, Samsung o poštenju, a niti T Com nije ništa dalje niti bolji! 

Živo me zanima, postoji li kakva zakonska obveza o omogućavanju kao obligatornom obliku poslovanja vezano za nadogradnje, u slučaju da su drugi operateri to, već odavno, omogućili svojim korisnicima?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ministar kaže...

probao sam pitati Samsung Mobile Hrvatska da oni dođu do nekog datuma, ali oni su valjda još veće p***e od ovih u HT-u.. samo su rekli da izlazak update-a osim o Samsung-u ovisi i o operateru i da provjeravam preko Kies-a {#}

ma tu ne znaš ko je gori, sve lopov do lopova

mene isto zanima da li postoji kakva zakonska odrednica 

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

trebali bi ako ima ko profil na twitteru i na google plusu počet smetat telekomu i tim kanalima, "MOŽDA" se mrdnu s mrtve točke

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kale_fotograf kaže...

trebali bi ako ima ko profil na twitteru i na google plusu počet smetat telekomu i tim kanalima, "MOŽDA" se mrdnu s mrtve točke

Čuj, ja sam "kao" na tom Google + aktiviran! sada, što bi ja onda trebao učiniti da stvar profunkcinira!?
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

https://plus.google.com/106401043936944637172/posts mislim da im je ovo profil na G+

a iskreno ni ja ne kužim kako im se može poslat poruka preko ovog G+a

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 14:31 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kale_fotograf kaže...

Bravo legendo, sada imamo još jedan front, koji su nam oni sami omogućili, neka neka, tako im i treba, postaju meta metodama kojima su druge targetirali, hahahahahaha!!!!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...

Bravo legendo, sada imamo još jedan front, koji su nam oni sami omogućili, neka neka, tako im i treba, postaju meta metodama kojima su druge targetirali, hahahahahaha!!!!

Ima da ih nema, sami su si krivi sto su nam omogucili napadne kanale

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice