Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 465.033
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav!

Može li mi netko odvrtiti Antutu bench i ovdje postati rezultate, ako nije problem 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

Može li mi netko odvrtiti Antutu bench i ovdje postati rezultate, ako nije problem 

Evo napravljeno.

14 godina
odjavljen
MasterOfDisaster kaže...

Evo napravljeno.

Hvala puno!

13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo da se pohvalim, u subotu sam uzeo Note III , mobitel je stvarno stroj , baterija odlicna, izrada perfektna, ekran uzivotu nisam bolji vidio.

Pošto tema o Note 3 nije bas toliko popularna, ostat cu ovdje aktivan :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

:) nemoj im zazubice praviti :P

ja

3 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo par slikica

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kolko si ga platio???

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

3500kn novi, a note 2 prodao za 2300kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 21:39 (Xboxn00b).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Xboxn00b kaže...

Evo par slikica

Solidan score :)

OT..jel ti se da izvrtiti geekbench2 i 3 i   octane test i mozda mobilexprt ux test

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 21:54 (bender_007).
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Di si to kupio za te pare? Ja gledam po njuski i uglavnom su 4000.

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo sad cu pricekaj par minuta

Evo odvrtio sam Geekbench 3 i Octane

omomomomoomm nađe ih se od 3500 do 3700 potpuno novi, samo trebas vrebat njuskalo 0/24 :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:19 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Požalih što sam instalirao update, baterija mi se sad nenormalno troši, a mogla je po 3 dana trajati s mojim korištenjem... {#} A i ne sviđa mi se što je sada onaj notification bar gore proziran i promijenilo mi se dosta postavki, ali ajde to je lakše rješivo...

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nije lose. Ajd vidi bas mobilexprt, po meni najvazniji. Brzina ui'a itd.
cca bi trebalo sve oko 60 fpsa biti(nije).
ja
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Aj sutra cu taj mobilexprt jer mi je sad baterija manje od 10%, ako vas zanima jos koji benchmarkt napisite pa ga sutra odvrtim i stavim rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
101 imam na tome mobilexprt. to je skoro sve 60 fps. Tako bi trebalo biti.
ja
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Požalih što sam instalirao update, baterija mi se sad nenormalno troši, a mogla je po 3 dana trajati s mojim korištenjem... {#} A i ne sviđa mi se što je sada onaj notification bar gore proziran i promijenilo mi se dosta postavki, ali ajde to je lakše rješivo...

Meni baterija radi savrseno na 4.3,ali sam resetirao softwer,i svaki dan resetiram mob i onda super radi,ako duze ne resetiras cini se da na 4.3 nesto sjebe bateriju pa nenormalno vuce.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
15 godina
neaktivan

Ti imas stock jel ? Ja sam recimo na ovom Ditto Note 3 ROM-u imao uptime skoro 300 sati, i u tih 13 dana sam imao jedno 5 ciklusa punjenja i svaki ciklus je bio ok, nije mi niti jednom počelo cuclat više bateriju.

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
goranbm kaže...

Ti imas stock jel ? Ja sam recimo na ovom Ditto Note 3 ROM-u imao uptime skoro 300 sati, i u tih 13 dana sam imao jedno 5 ciklusa punjenja i svaki ciklus je bio ok, nije mi niti jednom počelo cuclat više bateriju.

stock

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo sad ću je napuniti na 100%, kalibrirati bateriju i restartati i pogledati da slučajno nije nešto ostalo upaljeno.

Sinoć mi u stand byu u airplane modu (tako ga navečer ostavim) potrošio 8% {#} , a inače je bilo čitavih 0%.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Evo sad ću je napuniti na 100%, kalibrirati bateriju i restartati i pogledati da slučajno nije nešto ostalo upaljeno.

Sinoć mi u stand byu u airplane modu (tako ga navečer ostavim) potrošio 8% {#} , a inače je bilo čitavih 0%.

ja sam stavio android revolution 20.0 , radi mi super... preko noci kad  izgasim net i sync... 0-1% trosi...

MuWu
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav, imam jedna problem nakon najnovijeg update-ta koji nisam uspio riješiti. 2 g. se spajam na wireless mrežu koja je malo sporija. Nakon update-a ne želi me više spojiti na tu mrežu nego baci "wireless network disabled because connection is slow" . Ima li kakvo rješenje za ovaj problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Meni u 8 sati uzme 2% bez wifi-a, a 5% kad ostavim wifi ukljucen.

Jos nisam imao veliki pad preko noci.

Provjeri jednostavno u postavkama da nisu ukljucene google lokacije ili nesto slicno.

Il da ti neka aplikacija nije ostala ukljucena.

Inace ako si vec u airplane modu onda bolje ugasi mob. jer alarm ce se upaliti i ako je mob. ugasen.

I skuzio sam da kad mi je baterija recimo na 50% i ugasim i upalim mob. digne se postotak na 52%-53%.

Kao da nije kalibracija baterije dobra.Neznam dali je moguce da prikaz postotka mozda nije sto posto tocan.

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ma lakše mi upalit airplane mode (to upalim čisto da mi ne smetaju notifikacije i to, te kao da ''ne zrači'' iako nisam primijetio nikakvu razliku, i nije bio problem jer je trošilo 0/1%... Evo skinut je sa punjača taman i sve je pogašeno, pa ćemo vidjeti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Dobio sam informaciju od HT-a, tj. T-Mobile-a jučer da je krenuo update na 4.3.. je li itko probao / uspio? kod mene nema još ništa, ni OTA ni Kies, a ne vidim ni na SamMobile-u ništa novo

0 0 hvala 0
14 godina
ministar kaže...

Dobio sam informaciju od HT-a, tj. T-Mobile-a jučer da je krenuo update na 4.3.. je li itko probao / uspio? kod mene nema još ništa, ni OTA ni Kies, a ne vidim ni na SamMobile-u ništa novo

A baš sam danas čekirao Sammobile stranicu i TRA i CRO linkove za firmware-ove, i ništa, 0 bodova, tako da nekako im ne vjerujem uopće, za sada! Možda sutra bude više sreće.
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ministar kaže...

nije da im pretjerano vjerujem ali ako kažu da je krenulo onda  ćemo kroz par dana svi dobit update

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

javio HT-u da ne možemo updateat na 4.3 ni putem KIES-a (u mom slučaju KIES 2.6) ni OTA pa nek oni vide di je zapelo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

HT jos nije dobio 4.3?? A tele je vec skoro mjesec dana na 4.3.

Strasno. 

I Don't Give A Damn

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Kazu da je 4.3 dostupan samo ga mi nemamo ni ota ni kies

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pa dali ima na sammobile ili na samsung live update?

Mozda ga jos nisu uploadali na server.

Ja sam mogao update napraviti iste minute kada je bio uploadan na samsungu.

Mozda ih server zeza. 

edit: nije jos pusten 4.3 za CRO  

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7100

I Don't Give A Damn
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 15:01 (Akira).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice