dajemo li im danas lufta ili nastavljamo sa svakodnevnim gušenjem
gledao sam maloprije i na sammobile forumu di sam postavio pitanje, još nema ni nakon par dana nikakvog odgovora
dajemo li im danas lufta ili nastavljamo sa svakodnevnim gušenjem
gledao sam maloprije i na sammobile forumu di sam postavio pitanje, još nema ni nakon par dana nikakvog odgovora
android 4.4.2 za note 2, mi na HT-u kako je krenulo nećemo ga ni do nove godine dobit http://www.sammobile.com/2014/02/06/samsung-galaxy-s-iii-mini-tab-3-7-0-note-8-0-and-others-to-get-kitkat-update/
android 4.4.2 za note 2, mi na HT-u kako je krenulo nećemo ga ni do nove godine dobit http://www.sammobile.com/2014/02/06/samsung-galaxy-s-iii-mini-tab-3-7-0-note-8-0-and-others-to-get-kitkat-update/
Sva 5 ostalo 4, ovo je popis za američko tržište, ali, svejedno, i opet si u pravu, 4.4.2 je tu iza ugla, na pomolu, a kod nas ni u tragovima, žalosno da ne može biti žalosnije!
Sva 5 ostalo 4, ovo je popis za američko tržište, ali, svejedno, i opet si u pravu, 4.4.2 je tu iza ugla, na pomolu, a kod nas ni u tragovima, žalosno da ne može biti žalosnije!
Uzas, jad i bijeda
ova u biti vijest nam daje još jedan argument da nastavimo borbu za naša korisnička prava protiv HT-a
a evo šta su mi napisali nakon 7 dana na mail ovi iz tehničke podrške
Poštovani,
prije svega primite našu ispriku zbog neažurnog odgovora.
Nastavno na Vaš e-mail, želimo Vas obavijestiti kako je Vaš upit proslijeđen nadležnoj službi na provjeru i rješavanje, te ćemo ga obraditi u najkraćem mogućem roku. Molimo vas za strpljenje, a Vaš upit ćemo nastojati riješiti što je prije moguće.
Nadamo se da ste zaprimili sve potrebne informacije.
Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Srdačan pozdrav
Vaš Hrvatski telekom
Poštovani,
Nastavno na Vaš e-mail, želimo Vas obavijestiti kako je Vaš upit proslijeđen nadležnoj službi na provjeru i rješavanje, te ćemo ga obraditi u najkraćem mogućem roku. Molimo vas za strpljenje, a Vaš upit ćemo nastojati riješiti što je prije moguće.
Srdačan pozdrav
Vaš Hrvatski telekom
Kako ja znam kazati, sutra je petak, dan za metak! Sutra im prije vikenda treba opet zapapriti sa nekoliko osvrta na njihovu aljkavost, neažurnost, neprofesionalnost, .... , nastavite nabrajati po osobnom nahođenju, zaslužili su, a vi nećete nikako pogriješiti! Ja stavljam 100 kuna da na naše Note, 4.3 neće doći barem ne ove 2014 veljače.
Poštovani,
Srdačan pozdrav
Vaš Hrvatski telekom
Kako ja znam kazati, sutra je petak, dan za metak! Sutra im prije vikenda treba opet zapapriti sa nekoliko osvrta na njihovu aljkavost, neažurnost, neprofesionalnost, .... , nastavite nabrajati po osobnom nahođenju, zaslužili su, a vi nećete nikako pogriješiti! Ja stavljam 100 kuna da na naše Note, 4.3 neće doći barem ne ove 2014 veljače.
dobro sam ja rekao, nećemo mi dobit u veljači 2014. nego u veljači 2114. godine
sutra im pišem gadnu poruku mamu im njihovu
Ne kužim, što misliš postići? Strpi se, ili slijedeći put, kao ja, nemoj više kupit mobitel u t-mobileu. Poznato je odavno da su im svi mobovi brandirani i da ne izbacuju ažurno updejtove.
Stoga, ili se strpi, ili kupi drugi put international verziju. Ne vidim što ćeš postići jebanjem mamice ljudima koji rade svoj posao. Ili bi možda rađe da izbace izbugiranu verziju prije nego je spremna?
Možda bi ti to bolje odradio umjesto njih?
Ne kužim, što misliš postići? Strpi se, ili slijedeći put, kao ja, nemoj više kupit mobitel u t-mobileu. Poznato je odavno da su im svi mobovi brandirani i da ne izbacuju ažurno updejtove.
Stoga, ili se strpi, ili kupi drugi put international verziju. Ne vidim što ćeš postići jebanjem mamice ljudima koji rade svoj posao. Ili bi možda rađe da izbace izbugiranu verziju prije nego je spremna?
Sve stoji što si rekao. Iako ružan je osjećaj, kad svi oko tebe dobiju što ih pripada a ti ko zadnja pikica čekaš da se netko umili.
Ne bih se složio sa tobom kolega, obzirom mi prijatelj ima kod TELE2 mob, uredno je dobio update bez ikakvih bloatware-a, sve uredno funkcionira!
Gdje su sada ovi biseri iz T-Com-a izmislili toplu vodu, osim što su potvrdili kvalitetu stručnosti.
Baš me živo interesira kako stvari stoje u T Mobile duetschland, obzirom je tamo došao neki update krajem 2013, je li to 4.3 ili nije?!
Ne bih se složio sa tobom kolega, obzirom mi prijatelj ima kod TELE2 mob, uredno je dobio update bez ikakvih bloatware-a, sve uredno funkcionira!
Gdje su sada ovi biseri iz T-Com-a izmislili toplu vodu, osim što su potvrdili kvalitetu stručnosti.
Baš me živo interesira kako stvari stoje u T Mobile duetschland, obzirom je tamo došao neki update krajem 2013, je li to 4.3 ili nije?!
Kakve sad veze Tele2 ima sa T-mobile? O tome i pričam :-P
T-mobile kasni svuda.
Kakve sad veze Tele2 ima sa T-mobile? O tome i pričam :-P
T-mobile kasni svuda.
Kolega, strpljenja molim, sve po planu i programu! Ako niste vi provjerili, ja jesam, i uočio sam da za Note 2 CRO i TRA zadnji update-i su došli u prvoj polovici 2013 godine, a T Mobile.de su zadnji update-i došli krajem 2013 godine! Nekako ne vjerujem da je njima došao krajem godine 4.1.2 ili možda 4.2.2, i to poslije velike Hrvatske, LOL!!!!
Kolega, strpljenja molim, sve po planu i programu! Ako niste vi provjerili, ja jesam, i uočio sam da za Note 2 CRO i TRA zadnji update-i su došli u prvoj polovici 2013 godine, a T Mobile.de su zadnji update-i došli krajem 2013 godine! Nekako ne vjerujem da je njima došao krajem godine 4.1.2 ili možda 4.2.2, i to poslije velike Hrvatske, LOL!!!!
LOL... ako ne znaš koji su updejti onda kako možeš pričati o argumentima.
No, uglavnom, strpite se i pričekajte updejt. A ne smišljati neka flejmanja ko djeca.
Odmah da vam kažem, ništa ne propuštate sa 4.3. Al ama baš ništa.
riknio mi punjac. e sada dsli da gs punim s bilo kojim punjacem ili moram paziti voltazu i te spike. ne razumijem se u struju i napone pa nemojte prigovarat. hvala
riknio mi punjac. e sada dsli da gs punim s bilo kojim punjacem ili moram paziti voltazu i te spike. ne razumijem se u struju i napone pa nemojte prigovarat. hvala
Puni s bilo kojim USB punjačem, preferirano da daje struju između 1A i 2A.
znaci mogu koristit punjac od s3? thx
znaci mogu koristit punjac od s3? thx
Ofc.
hvala ti :)
Odmah da vam kažem, ništa ne propuštate sa 4.3. Al ama baš ništa.
Oooo kako ne gube, nemoj tako kolega. Mi koji smo na 4.3 imamo sve ono što oni nemaju.... Inače dobro si reka, minjaj operatera i problem riješen.
Ima li kakav nacin da se roota Note 2 4.3,a da ne utice na Knox?
Ima li kakav nacin da se roota Note 2 4.3,a da ne utice na Knox?
ako vec imas official 4.3 od note 2, onda ne...ako si na 4.1.2 i hoces na root 4.3 , mozes ici , i neces imati knox...ima nekoliko ROMova...
Naravno da ne. Ja imam velike TDK slušalice i koristio sam ih dosad i na tabletu i na mobitelima. Nikad nisam imao problema.
Jel imo neko ovaj problem mozda, trenutno sam na 4.4.2 kit kat i kad ga napunim kroz 1-2 sata dok je mobitel u mirovanju, znaci ne koristim ga prouta i do 5-6% baterije ?
Znam da se ponavljam, ali postoji brdo aplikacija na PlayStore-u s kojima se detaljno može pratiti potrošnja baterije, skini jednu od njih pa vidi koja od aplikacija ti "jede" bateriju".
Jel imo neko ovaj problem mozda, trenutno sam na 4.4.2 kit kat i kad ga napunim kroz 1-2 sata dok je mobitel u mirovanju, znaci ne koristim ga prouta i do 5-6% baterije ?
ja koristim ovu : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector&hl=hr
na linku imaš video s xda o tome kako koristiti app
Hvala, veceras cu skinut :)
Prije par dana na mob sam stavio cyanogenmod i na prvu je ok. Međutim nakon par dana čini se da baterija se troši nešto brže nego do sad. Možda sam očekivao da traje dulje zbog cyanogenmoda.
Zanima me kako vratiti mob na tvornički rom ili da se još igram sa cyanogenmodom. Pozz.
Pogledaj što ti troši. Ako troši Google Services, onda je vjerojatno Location Reporting. Imao sam nekoliko puta takav slučaj. To troši duplo više baterije nego inače.
Ugasi ga u Google Settings -> Location