Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.406
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Javila se Vedrana sa Platonskim i lakonskim odgovorom, vrlo brzo! Drugim riječima rečeno, "čekaj magarce dok trava nareste"!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

hahahahahaha 4.3 bi zaista vrlo brzo trebao doći {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
ATJLučko kaže...
Javila se Vedrana sa Platonskim i lakonskim odgovorom, vrlo brzo! Drugim riječima rečeno, "čekaj magarce dok trava nareste"!!!!

sad bi se baš trebalo napravit lud i napisat "A kad je to vrlo brzo" hehehe {#}

14 godina
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

Neću forsirati večeras, ali ću pimplat svaki dan, čisto da nekom podignem tlak, za uzvrat što su oni digli meni moj tlakić!!
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

Neću forsirati večeras, ali ću pimplat svaki dan, čisto da nekom podignem tlak, za uzvrat što su oni digli meni moj tlakić!!

nek vide i oni da nisu božanstvo, zato ih i treba stalno bockat pa možda nešto i naprave kad im pukne više film

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Slažem se, samo, bilo bi zgodno kada bi se ekipa organizirala i svi sa foruma da pucano pitanje, jedno te isto recimo svakih dvadeset minuta! Pa dok ne pukne vrč, a možda i Facebook stranicu Sammobile-a ili baš Samsunga!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

pitao sam ja i to :D

ATJLučko kaže...
Slažem se, samo, bilo bi zgodno kada bi se ekipa organizirala i svi sa foruma da pucano pitanje, jedno te isto recimo svakih dvadeset minuta! Pa dok ne pukne vrč, a možda i Facebook stranicu Sammobile-a ili baš Samsunga!

može, samo reci kada i kome, hahaha

15 godina
neaktivan
ministar kaže...
kale_fotograf kaže...
ATJLučko kaže...

pitao sam ja i to :D

ATJLučko kaže...

može, samo reci kada i kome, hahaha

Ja sam za to da ih izludimo ;)

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Dogovoreno, ja ću ponoviti pitanje oko podneva sutra, a ekipa neka poradi na predmetu prije ili kasnije!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note II!

HT uvijek kasni, treba ih stisnut, ako vam treba komentirat ili pomoći da ih bockamo u mozak, recite {#}

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

I jaooo ne znaju s kim su se zakacili, bit ce im veselo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Vamos bandidos, fiesta por todos, iba iba anderle!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ajmo skovat plan kidanja živaca HT-u, ATJ kreće u podne s prvom porukom, ajmo mi ostali se dogovorit {#}

http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=16256&p=82290#post82290

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 11:03 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Dečki,  ja sam započeo, nastavite dalje po planu i programu! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Svakih 20 minuta do pola sata po jedno pitanje na istu temu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Dečki,  ja sam započeo, nastavite dalje po planu i programu! 

hahahaha al su odgovorili, bit će uskoro, to i mi sami znamo

evo i ja im postavih pitanje ali sam im striktno naglasio da me zanima datum, to uskoro nek očake mačku o rep

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 12:23 (kale_fotograf).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nadogradnja se očekuje početkom veljače, ali ne raspolažemo konkretnom informacijom. Prije samog izlaska nadogradnje potrebno je detaljno testiranje, molimo za malo strpljenja. Jasmina

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ni na pitanje na sammobile forumu nema odgovora

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kao što je razvidno, ja sam postavio upit, iz kojeg razloga kasne, odgovora naravno bilo nije! 

Ako netko slučajno ne podbode takvim pitanjem, ja ću poduplati i nastaviti u istom revijalnom tonu, hehehehehehe! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kale_fotograf kaže...

Nadogradnja se očekuje početkom veljače, ali ne raspolažemo konkretnom informacijom. Prije samog izlaska nadogradnje potrebno je detaljno testiranje, molimo za malo strpljenja. Jasmina

Hahahahahahahahaha, početkom veljače, koje godine, pa veljača je ove godine već od kada počela! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
kale_fotograf kaže...

Hahahahahahahahaha, početkom veljače, koje godine, pa veljača je ove godine već od kada počela! 

veljače 2114 hahahahahahahaha {#}{#}

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ministre i markozd15, atj i ja smo krenuli, na vama je red da postavite pitanje na facebook stranici HT-a https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom?fref=ts

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note II!

I ja sam sam naljepio post iako ne posjedujem Note 2, neka neka, stisnut cemo ih :)

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

I ja sam sam naljepio post iako ne posjedujem Note 2, neka neka, stisnut cemo ih :)

nema veze što ne posjeduješ, svaka pomoć  nam je dobrodošla da ih pritisnemo

12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam na Tele 2 al evo i ja sam im na face-u poslao poruku.

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

done! kad napadamo opet? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ministar kaže...

done! kad napadamo opet? {#}

najvjerojatnije sutra nastavljamo s vađenjem HTovih živaca

14 godina
Samsung Galaxy Note II!
Ja ću sutra stisnuti svoj upit iza 08.00 sharp, što bi rekao američanski vojničina Clint Eastwood! Ostali, počnite opetovano ponavljati napade u razmaku od po jedan sat, ima da im dignemo tlak da zatvore link na Facebook!!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja cu onda izmedju 9 i 10 sati

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kale_fotograf kaže...

Ja cu onda izmedju 9 i 10 sati

Dogovoreno, što se nas dvojice tiče, makar bih volio da nam se pridruže još nekolicina korisnika, barem desetak, da ih možemo tijekom 24 sata dnevno prozivati! Makar, bilo bi dobro da i uredništvo BUG-a da neki svoj obol, makar onako u stilu kontrole podrške, odnosno kvalitete podrške operatera svojim krajnjim korisnicima, ipak, kašnjenje od preko mjesec dana, pa koji je to debilizam?!?! Ja bih razumio nekoliko dana, ali preko mjesec dana, i dalje nema konkretnog odgovora, jad, čemer i bijeda, na djelu, bez rada!
ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice