Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.474
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
Da, sve je stock.Evo i screen baterije. Trenutno na 52%.

Nije da ga "gazim" kao neki, jerbo doma imam i ipad i komp i laptop...
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jutros mi stigao od T-mobile update na Android 4.1.2 za moj Note 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
kale_fotograf kaže...

baš gledam na sammobile da si skinem 4.1.2. kad ono, maknuli ga... hmmm.. ko ce ga znat zbog cega..{#}

MuWu
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

probaj u postavkama pod pretraži ažuriranja

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
kale_fotograf kaže...

rootan mi je :D

MuWu
15 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
kale_fotograf kaže...

rootan mi je :D

ahaaaa, mada mi je full čudno da ga nema na sammobile

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da li mi moze netko pojasniti zasto mi se ovaj widget ne zeli automatski osvjezavati stavio sam mu da ucitava podatke svakih sat vremena ali ne zeli nego to moram rucno osvjezavati svaki put? Znaci ostane unatrag par sati.

Vip mreza stok roma ima!

El presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hsatUSA kaže...

Da li mi moze netko pojasniti zasto mi se ovaj widget ne zeli automatski osvjezavati stavio sam mu da ucitava podatke svakih sat vremena ali ne zeli nego to moram rucno osvjezavati svaki put? Znaci ostane unatrag par sati.

Vip mreza stok roma ima!

osvježava li ti svakih sat vremena kad si na WiFi ili niti onda, meni ne osvježava samo kad nije u dometu WiFi

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da čini mi se da samo preko mobilne mreže blokira automatsko osvježavanje, preko wifi se aktualizira sam. Bit će da je do Vipneta

El presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MujagaWudakhi kaže...
kale_fotograf kaže...

baš gledam na sammobile da si skinem 4.1.2. kad ono, maknuli ga... hmmm.. ko ce ga znat zbog cega..{#}

http://www.hotfile.com/dl/197953952/e934e2f/N7100XXDMB2_N7100CRODMA2_CRO.zip.html

Evo ja baš gledam, ima, ali link mogu vidjeti samo registrirani korisnici. Možda ga zato ne vidite. Dakle, T-Mobile (CRO) 4.1.2, file size: 994.7MB

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Napokon i meni došao 4.1.2 ^^. Nisam primijetio neku razliku u trajanju baterije, ali ja je potrošim čitavu u pola dana tako da ne mogu baš točno reći...  

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

unrootao sam svoj note na 4.1.1. stock i sada me zanima, posto kada odem check software update vrti 100 godina i nista ne izbacuje, mogu li samo preko odina staviti ovaj 4.1.2 stock posto vise nije rootan od t mobilea kojeg je kolega stavio u link par postova prije ?

EDIT: stavio sam 4.1.2 stock , sutra ga rootam... nije neki major boost taj upgrade ali opet.. samo radi notification panela osobno mi se isplatilo...

{#}

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 2:52 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Baterija i dalje odlična, izdržala skoro 6h on screen timea, s time da sam igrao Arcane Legends (dakle 3D MRPG sa odličnom grafikom + zvuk i brightness uglavnom na pola + wifi je li pošto je multiplayer) dosta dugo, mobitel gori nakon duže serije. 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 12:34 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Baterija i dalje odlična, izdržala skoro 6h on screen timea, s time da sam igrao Arcane Legends (dakle 3D MRPG sa odličnom grafikom + zvuk i brightness uglavnom na pola + wifi je li pošto je multiplayer) dosta dugo, mobitel gori nakon duže serije. 

Što ti ovo znači?

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

To da je ekran vreo na gornjem dijelu gdje je valjda procesor/gpu (pisalo se i ovdje već o tome čini mi se). 

Ništa što smeta posebno...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Provjeravate li temperaturu cpu i baterije? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Provjeravam, imam i widgete na homescreenu, ali to je tako na svakom mobitelu. Valjda su ih testirali prije release i neće početi masovno umirati za koji mjesec... Mislim to ne smeta ni čemu, ohladi se za minut nakon što završiš sa heavy loadom, vidjet ćemo hoće li imati utjecaja i na šta dugoročno...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

I kolika bude temp pri normalnom korištenju, a kolika nakon igranja igri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Sad, ne znam kolike su max temperature za mobitel (nije me to nikad zanimalo), ja govorim o tome kako je screen baš vruć na dodir na lijevoj strani, a ovo su moje (recimo da widget ispravno prikazuje)

Idle

Chrome/FB App/Messenger

10 minuta Arcane Legenda/Need for Speeda (inače ovdje temperature idu i do 40C, mozda i vise no nisam siguran)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jedna lijepa vijest, stiže nam 5.0 KLP OS verzija, tijekom ljeta {#} {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/galaxy_s_iii_and_note_ii_to_get_android_50_others_get_stuck_at_422-news-5720.php

ATJ Lučko
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

E to se traži. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

ljudi, jel onda taj sudden death problem riješen sa 4.1.2 na note 2 i sgs3 uredjajima?

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Da.

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

ovako,

ajde netko, tko koristi google calendar app na note 2, moze cak i onaj samsungov calendar, da mi provjeri nesto...

naime ja dosta to koristim i zivcira me cinjenica da kada god promijenim starting day na monday on za neko vrijeme to vrati na sunday, dakle i u appu sam mijenjao settings na starting day monday a i u postavkama google calendar postavljeno srednjoeuropsko vrijeme te pocetni dan ponedjeljak...

eto ako netko to moze chekirati ili mozda objasniti gdje da nesto promijenim... 

bzvz... {#}

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

wrong...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 14:44 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pozz ekipi..
Draga mi je kupila Note 2,a prije je imala S3..
Sad ju zanima kako najbezbolnije prebaciti podatke sa jednog na drugi..
Probala je nesto sa Air Droidom,ali nije bas islo(ne znam da li grijesi u necemu)..?
Hvala na odgovorima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo ja isto danas prešao sa SGS3 na Note 2.

Problem koji imam je kamera. Čini mi se da je senzor malo problematičan.

Da li je netko imao ovakav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Berkut kaže...

Pozz ekipi..
Probala je nesto sa Air Droidom,ali nije bas islo(ne znam da li grijesi u necemu)..?
Hvala na odgovorima...

USB i AirDroid su identicni samo je razlika zicno/bezicno

Ne moze sve prenijet, pogotovo data od aplikacija.

Pa ako ima sd karticu, samo nek je preseli u novi mob.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Mitch kaže...
Berkut kaže...

Pozz ekipi..
Hvala na odgovorima...

Bok svima, dobar večer, samo da nadodam, ali kako se meni čini da bi se moralo moći {#}!!!!

Zar se ne može putem KIES-a, meni uvijek kada spojim mob kabelom na komp pokaže opciju da mogu prebaciti sve što trebam sa bilo kog drugog moba, čak i ne mora biti original Samsung?!?! 

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
Berkut kaže...

Pozz ekipi..
Hvala na odgovorima...

Bok svima, dobar večer, samo da nadodam, ali kako se meni čini da bi se moralo moći {#}!!!!

Zar se ne može putem KIES-a, meni uvijek kada spojim mob kabelom na komp pokaže opciju da mogu prebaciti sve što trebam sa bilo kog drugog moba, čak i ne mora biti original Samsung?!?! 

Jel ti citas?

Probaj prenijet Android folder sa sd kartice na komp ili drugi uredaj, snimi video i nauci xda zajednicu kako bez roota :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice