Problem koji imam je kamera. Čini mi se da je senzor malo problematičan.
bogami ovakvo što ja vidim prvi put... jel to novi uređaj, rootan ili bilo što?
Novi novcati iz VIPa, tek upaljen!
Probaj ga resetirati na tvorničke postavke, nađi to u Settingsima. Ako ne pomogne, pravac reklamacija.
Probaj ga resetirati na tvorničke postavke, nađi to u Settingsima. Ako ne pomogne, pravac reklamacija.
Već jesam resetirao, nije pomoglo.
Primjetio sam da se blesira samo u nekim situacijama pri lošijem osvjetljenju. Čudno nešt.
Vjerojatno ću ga reklamirati u ponedjeljak.
Nema šta vjerojatno, reklamiraj. To se ne smije događati.
U takvom slučaju se nosi reklamirati u VIP ili se nosi kod njih pa oni šalju na servis? Ovo je strašno.
Ma drito u Agram servis i to je za par dana sredeno.
U takvom slučaju se nosi reklamirati u VIP ili se nosi kod njih pa oni šalju na servis? Ovo je strašno.
Da, koliko sam čuo od frenda koji radi u vipu, u roku 2 dana ako vratiš dobiješ novi, a inače se šalje na servis.
Al morat ću čekati da ode na servis, pošto brijem da sam zadnji kupio.
Pozz ekipi..
Opet moja draga ima problemček sa Noteom...
Žali se daje na S3 puno bolje čula sugovornika kod poziva.a glasnoću je pojačala do vrha..
Pa me zanima jel ima koja caka u postavkama,da još podebljamo ton..?
Ili možda koji program za skinut,pomoču kojeg bi još dodatno mogli pojačati ton...
Tnx na odgovorima...
Frend ima par mjeseci Note 2,vrhunski mobitel,baterija uz stalno ukljucen podatkovni prometi igre traje 2 dana,sto me zacudilo.
Ma nemam prigovora,mobitel je zvjerka,nego prije par dana ga krenula zezati Home tipka.
Nije htjela izbaciti Nedavne aplikacije,odnosno izbaci nakon 10-tog pokusaja.
Restart je pomogao i opet jucer mu se isto,reset i sad radi.
Citao sam nesto o SDS kod Note2,kako provjeriti da on nema taj čip sto krepava ?
Stvarno? Ne znam, ja kad sam tek kupio držao n najjačem i tad su me komotno ljudi u radijusu od 5m mogli čuti.
Pozz ekipi..
Žali se daje na S3 puno bolje čula sugovornika kod poziva.a glasnoću je pojačala do vrha..
Ili možda koji program za skinut,pomoču kojeg bi još dodatno mogli pojačati ton...
Tnx na odgovorima...
Ma ti zvučnici su uvijek zajebani jer se navikneš na jednoga, na glasnoću boju zvuka i sve, a svaki mobitel ima drukčije.
Znam da sa svakim novim mobitelom imam taj problem, uvijek mi je zvuk lošiji nego prije.
No s vremenom se navikneš.
BTW, tako sam i ja isto primjetio da SGS3 i Note2 nemaju isti zvučnik. Note2 mi je malo lošiji, istina.
Pozz ekipi..
Tnx na odgovorima...
Ma ti zvučnici su uvijek zajebani jer se navikneš na jednoga, na glasnoću boju zvuka i sve, a svaki mobitel ima drukčije.
Znam da sa svakim novim mobitelom imam taj problem, uvijek mi je zvuk lošiji nego prije.
No s vremenom se navikneš.
BTW, tako sam i ja isto primjetio da SGS3 i Note2 nemaju isti zvučnik. Note2 mi je malo lošiji, istina.
Hvala na odgovoru,a jel postoji koji program za dodatno pojačat taj zvučnik...?
Ja sam rootao svog i stavio Perseus kernel, tu imam mogućnost pojačavanja zvuka, skoro do besvijesti
Ja sam rootao svog i stavio Perseus kernel, tu imam mogućnost pojačavanja zvuka, skoro do besvijesti
Hvala,budem ju probao nagovoriti na root..makar sam tu tutlek i ne kužim se baš u taj postpak.(imam Ajfon 4 i tu sam JB savladao..)
Hvala,budem ju probao nagovoriti na root..makar sam tu tutlek i ne kužim se baš u taj postpak.(imam Ajfon 4 i tu sam JB savladao..)
root na note 2 je laksi nego JB na iOSu :)..
Evo, stigao mi note2 sa servisa.
Svaka čast AgramServisu na brzini. Predao sam u ponedjeljak u Koprivnici, u srijedu je već bio popravljen i danas mi je u rukama.
Nešto je bilo do kontakata na konektoru kamere, zato je kamera bila u banani.
Upravo kupio note 2 bijeli :-)
Presao sa s3(Jedini + kod s3 sto mu je dosta bolji zvucnik i ostrina ekrana radi veceg ppi),prezadovoljan sam sa uređajem,posebice ugođaj sa velikim ekranom i sa 2gb ram-a,vise mi ne gasi aplikacije kao na s3.
Bojao sam se da ce mi biti prevelik za dzep ali u svake traperice stane kao i s3,zbilja preporuka,uređaj je bomba.
Imam na njemu 4.1.1 i nudi mi update,dali se isplati i li ne? (Napravio sam update na 4.1.2,sve radi brzo i fluidno kao i na 4.1.1)
Sada sve fluidno radi tak da neznam ?
Slobodno napravi update. Dobrodošao u klub.
Update na 4.1.2 kod mene uz root i drugi kernel rade kao curica
Softver je puno bolji nego na S3, što se featurea tiče. Skroz nova dimenzija korištenja uređaja.
Stylus rula!
Softver je potpuno isti...
Ma jel?
Naravno da nije, S3 nema SNote i masu fora koje dolaze s njim.
Također nema stvari koje su isključivo feature stylusa: gesture-a, clipanja screena, crtanja po screenshotima, fotkama, kalendaru, popup notea na phone callu...
Znači, nije isti. Po meni je puno moćniji. Neke od tih stvari bi super koristile i na S3.
?
Pa barem sam mislio da ti znas da nije
Pa znaš da ja znam... osim ovih par sitnica koji idu uz stylus sve je isto, btw postoji i S Note na S III, jedino nema mogućnost crtanja po kalendaru i slikama, što eto nisam ni uzimao u obzir jer meni nije toliko bitno, al sad vidim da se očigledno hrpa ljudi pali na to. Ne koristim nešto pretjerano olovku na Noteovoj većoj braći, pa eto, malo sam subjektivno ocijenio to.
Pa znaš da ja znam... osim ovih par sitnica koji idu uz stylus sve je isto, btw postoji i S Note na S III, jedino nema mogućnost crtanja po kalendaru i slikama, što eto nisam ni uzimao u obzir jer meni nije toliko bitno, al sad vidim da se očigledno hrpa ljudi pali na to. Ne koristim nešto pretjerano olovku na Noteovoj većoj braći, pa eto, malo sam subjektivno ocijenio to.
Pa nije prebitno, ali znači da nije isti softver :-)
Neke stvari poput crtanja po screenshotu bi bile korisne i na S3 taman i da rukom crtaš.
Npr. snimiš google maps screenshot i označiš frendu nešt i šibneš na mail.
Na noteu to možeš out-of-the-box, na S3 ne možeš bez dodatnog softvera.
P.S. S3 nema SNote nego SMemo, malo okljaštreniju verziju.
Ma znam ja to sve, al objasnio sam zašto sam iznio svoju tvrdnju. Ja eto olovku koristim samo za pisanje po forumu i sl., jer mogu jednom rukom pisat, drugom jest i ludilo
GMaps i ostalo nisam nikad koristio na taj način, jer nije bilo neke potrebe, al što je tu je. Pogotovo jer nisam nikad pričao preko svojih Noteova jer 8 i 10 inča malo nakaradno izgledaju za to, pa sam skroz smetnuo s uma S Note bilješke, a Note II nisam koristio na dnevnoj bazi od 9. mjeseca.
To ne bi znao, jer nisam baš koristio S III sa stock ROM-om. Uvijek je bio neki TW based Custom ROM, tako da nisam puno primjetio, ali sa Noteom II sam se najviše družio oko predstavljanja i prije dolaska na tržište, tako da je moguće bio i neki testni SW. Sad sam se sjetio i da nije imao Premium Suite (multiwindow i ostale funkcije koje su došle s time, a sad se ne mogu sjetit što je to bilo), a mislim da je retail to otpočetka imao.