Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.474
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
MujagaWudakhi kaže...

jel netko kupio kakav MHL HDMI adapter za noteić i da ga služi kako treba?

volio bih imat sada 600 700kn za naručiti smart dock.. al babu  im njihovu poljubim samsungašku nije to u redu...  nije.. {#}

Gdje si ga nanjušio da ga ima za kupiti kolega {#} ?!?!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
MujagaWudakhi kaže...

jel netko kupio kakav MHL HDMI adapter za noteić i da ga služi kako treba?

volio bih imat sada 600 700kn za naručiti smart dock.. al babu  im njihovu poljubim samsungašku nije to u redu...  nije.. {#}

Gdje si ga nanjušio da ga ima za kupiti kolega {#} ?!?!

ma nema ga nigdje kod nas, bar nisam na netu našao, nego sam mislio mozda naruciti preko neta ili od frendova iz kanade pa kad budu dolazili... ali preskupo mi je trenutno to...

pa sam mislio ako ima netko na ovom threadu tko je uzeo kakav MHL adapter , jer kod nas, za note 2, koliko sam vidio, nema... samo za note ili SGS 2... imam u planu koristiti note kao kompich... za daily use...  nista special...

cinjenica da mogu spojiti mouse, keyboard i monitor na njega je strava... i jos mulitwindow feature.. do jaja... {#}

MuWu
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Zna li netko da li Note 2 podrzava vipovu LTE ili dual HDSPA mrezu i jel netko ima mozda paket da kaze misljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ovaj koji vecina ljudi ima na ovom threadu je mislim n7100 nema LTE mogucnosti spajanja, a n7105 je trenutno u prodaji u vipu koliko sam vidio i on ima LTE chip...

MuWu
14 godina
tkalcho kaže...

Zna li netko da li Note 2 podrzava vipovu LTE ili dual HDSPA mrezu i jel netko ima mozda paket da kaze misljenje?

Ako je LTE model, pa sunce mu bežično, MORAO bi, moj nije LTE, pa se ne zamaram sa takvim nečim, još da su u RH neki normalni paketi prometovanja, da je WiFi prisutan on the air, da je kozi rep i tako dalje, i tako bliže {#} !!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 0:21 (ATJLučko).
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo novih članova obitelji, svježe najavljeni {#} !!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/samsung-adds-new-shades-to-its-galaxy-note-ii-now-available-in-amber-brown-ruby-wine-and-topaz-blue/

Ako budem mogao, ja ću kupiti oni poklopac sa zaštitom u "Ruby Wine" bojici, tak mi je će će!! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako budeš kupovao kao što planiraš flashat...  {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Da, stigao je neki mali update, za VIP i Tomato mrežu, baš gledam na samfirmware. Tele2 i T-Mobile izgleda spavaju zimski san... zato sam ja stavio čisti, pa više ne moram čekat.

kako to mislis cisti...??>??? i jel moze link od tog cistog..

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pa pod čisti mislim na to da pod CSC više ne piše TWO verzija, što je za Tele2, nego je čisti ROM, koji se flasha preko Odin-a, a ne preko moba. Naravno, s time "gubiš garanciju", ali i to se da riješiti. Postoje programi s kojima sve vratiš kao je i bilo,u slučaju da moraš nositi mob na reklamaciju (poništavanje flash countera).

Evo link za taj čisti ROM: http://www.hotfile.com/dl/195116004/b4805f2/N7100XXDMB2_N7100OXFDMA1_TRA.zip.html

0 0 hvala 0
17 godina
Dardevil kaže...

Pa pod čisti mislim na to da pod CSC više ne piše TWO verzija, što je za Tele2, nego je čisti ROM, koji se flasha preko Odin-a, a ne preko moba. Naravno, s time "gubiš garanciju", ali i to se da riješiti. Postoje programi s kojima sve vratiš kao je i bilo,u slučaju da moraš nositi mob na reklamaciju (poništavanje flash countera).

Evo link za taj čisti ROM: http://www.hotfile.com/dl/195116004/b4805f2/N7100XXDMB2_N7100OXFDMA1_TRA.zip.html

Jedno pitanjce, pomalo njubovsko obzirom da svako malo flasham ROM na svom SGN2, no tome prije nisam davao neku paznju niti sam isao isprobavati sa SIM-ovima drugih operatera.

Znaci, da li flashanjem npr. gore navedenog ROM-a mobitel otkljuca na sve mreze?

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

E to ti ne mogu potvrditi 100%, jer je moj Note od početka primao sve kartice.

0 0 hvala 0
17 godina

Ukratko, ne.

Support http://blog.scssoft.com
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

evo kako se kod mene odvijaju stvari trenutno i koliko drzi baterija..ja sam vise nego zadovoljan....

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja dnevno imam 7h on screen timea jbg, ali sam i više nego

zadovoljan što uz moje korištenje traje duže od dana.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

A ja sam danas (i po prvi puta općenito na Android telefonima) vidio novu ikonu sa upozorenjem  "Storage space running out", malo nešto memorije imam za brzi wireless gdje radim {#}

Torrent Pro Torrent Pro

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Danas mi stigao UAG case. Ukratko mrak. Jest da mi je mobitel malo deblji obzirom na Samsung case, ali nekako sam sigurniji...

Ako kog zanima original Samsung Flip Case (verzija gdje se ne mijenja poklopac od baterije) moze me cimnuti na pm. Cifra 75kn. Zg only.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 22:08 (gjuro76).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ja sam svoj rutovao prije dva sata..pa vidjecemo kako ce radi :P za sada je ok malo se grijao dok je media skenirala al sad je ok..stavio sam wanama zadnjeg

i interesantno da mi pise Normal pod Status .... kako nemam pojma,, brojac je na nuli...to sam uradio sa TA v.2.75

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam prezadovoljan sa Perseus-om.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

jel mi moze neko reci odakle da skinem neku temu za note2 u plavoj boji to jeste da sat i signal gore sve bude plavo i da je sat na centru gore....ja sve trazim al nikakooo 

na wanamovom sam romu 3.2 i adam kernel

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Nije to do teme, to je do samog Roma.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Nije to do teme, to je do samog Roma.

???

16 godina
neaktivan

To je ''skuhani'' ROM, trebaš promijenit ROM ili flashat ''skuhane'' sistemske datoteke za prikaz tih informacija.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako u Romu nemaš mogućnost postaviti recimo sat na sredinu i mijenjati mu boju, nikakav kernel ti to neće omogućiti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ma samo sam instalirao motomoto temu i sad je sve plavo :D    jedino mi je sat i dalje desno a nije na sredini al sad radim na tome da nadjem i to pa da flasham...jer mi je mnogo ljepse kad je sat na sredini nego desnooo..to su mogli staviti u original rom i ovi samsungovci 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam se malo razočarao s 4.1.2. Baterija se primjetno brže troši.

A complex man drawn off of simplicity.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
epic kaže...

iskreno ja nemam tih problema imas nekoliko postova nazad gdje sam postovao slike ...i vise nego prezadovoljan ....

17 godina
epic kaže...

Ja se ne mogu požaliti po tom pitanju. I dalje duram dva dana bez problema sa 5-6 sati displaya. Nemam razlike naspram 4.1.1.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 16:39 (Dardevil).
12 godina
neaktivan
epic kaže...

Meni baterija na 4.1.2. bar nekih 10 posto izdrzljivija.

Traje 3 do 4 dana...

16 godina
protjeran
gjuro76 kaže...

Traje 3 do 4 dana...

Sve stock?

A complex man drawn off of simplicity.
13 godina
neaktivan
gjuro76 kaže...
epic kaže...

Traje 3 do 4 dana...

sa screen on ____ koliko vremena...mislim displey time..moze i meni ako ga ne palim nikako pa samo miruje :D 

i imam jedno pitanje ... sta je AudioOut_2   to mi ne da dosta puta da mi telefon ide u deep sleep...jel to viber ??? mada i kad sam deinstalirao viber to je i dalje stojalo da mi trosi bateriju i uvijek radi na 200....... a u deep sleep udje ponekada.. ne znam zasto i u cemu je caka 

Wakelocks
=========
AudioOut_2 (1013): 6 h 13 m 13 s (22393 s) Count:0 99.3%

CPU States
==========
200 MHz (): 6 h 4 m 35 s 97.0%
Deep Sleep (): 0.0%

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 1:24 (Delfinster).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice