Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.021
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

stiže s4 iz vipa na pretplatu jel ko zna jel zaključan na vip il

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Over(C)lock kaže...

stiže s4 iz vipa na pretplatu jel ko zna jel zaključan na vip il

moj je iz vipa ali je tvornicki otkljucan...

14 godina
Moj je bio zaključan na VIP.
13 godina
neaktivan
ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
Prilika kaže...

predobro izgleda samo metal...

14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Stiže nam 4.4 update za GP Galaxy S4

http://news.softpedia.com/news/Samsung-Galaxy-S4-Google-Play-Edition-Receiving-Android-4-4-Update-in-the-Coming-Weeks-396082.shtml

Može mi netko napisati koja je PDA verzija za Tele2 GS4?

Tele2 S4 :

Product code: GT-I9505ZKASEE

PDA: I9505XXUDMH6

CSC: I9505OXXDMH4

Modem: I9505XXUDMH6

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Mobitel sam kupio u Europatrade dućanu, koristim T-mobile kao operatera, nije mi još došao OTA update ali kada mobitel spojim na Kies piše mi da ima novi firmware update.

Pitanje da li da čekam OTA update ili mogu preko Kiesa?

Trenutno je mobitel na 4.2.2

Baseband version: I9505XXUDMH8

Build numbr: JDQ39.I9505XXUDMH8

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Možeš, vjerojatno nije pušten OTA.

0 0 hvala 1
12 godina

kies mi nudi novi update, mobitel je rootan, dali se smije instalirati  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko vam live wallpaperi jedu baterije? Ima neki S4 user koji koristi live wallpapere?

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pixie_st kaže...

Koliko vam live wallpaperi jedu baterije? Ima neki S4 user koji koristi live wallpapere?

evo ja poceo odnedavno, ali samo zahvaljujuci genijalnom ROM-u (Goldeneye) jer mi baterija sad traje po 2 dana, uz normalno koristenje. 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina

Ja držim mog s4 na stocku i mislim da sam dio sretne trećine koja je dobila update koji im je syeba mob. Fluktuacije u battery percentage i random gašenja prilikom opterećenja. Baterija mi se čini lagano napuhnuta i sad bih ga trebao poslati jelda na garanciju gdje će biti oko otprilike 40 dana a nemam alternativu smartfon da mogu nastaviti normalno komunicirati s viberom whatsapp itd.

ima tko sličnih iskustva? Netko tko je već davao ga na servis?

12 godina

odnesi u agram servis i ako imaju bateriju na lageru odma ti daju

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ej društvo, trebao bih Copilot sa S4.

Unaprijed zahvaljujem !!

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
LIX kaže...

Ja držim mog s4 na stocku i mislim da sam dio sretne trećine koja je dobila update koji im je syeba mob. Fluktuacije u battery percentage i random gašenja prilikom opterećenja

Stavio 4.3 offical i nakon gledanja par yt videa itd odvrtim antutu benchmark a mob vruc.. i on ga ugasi.. uvijek na 21% valjda zbog toplote.. al ko ce ga znati.

Sada sam na Google Edition 4.3 offical, koji zauzima 300mb za razliku BILO kojeg modovanog ili ne(offical) 4.3 ROM-a koji je težak 1.400mb {#}

Nemam mu zamjerke, i ne može ga nešto ometati u radu kad na sebi nema ništa.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina

pozz evo nov telefon na 4.2.2 nikakvih problema updato na 4.3 i stalno nes zajebava sam prebacuje na sluske pa gore notifikaciju baci da su sluske ukljucene pa se iskljuci i onda dole neka poruka da provjerim postavke da je moguce da imaju neki konflikt sad neznam zbog cega to kad ubacim sluske radi normalno kad izgulim i kad se makne ona ikona rade zvucnici i cim se pojavi greska tocnije dođe notifikacija za suske nerade zvucnici dok se ponovno sama ne makne.. rijesio sam na nacin da ins sound about metno sam postavke na media sonud da sviraju zvucnici a na phone call enterprice i iskljucio u svim aplikaciama PageBuddyNotiSvc i tako sam privremeno rijesio jel ima neko trajno rijesenje ili cekat novi vipov update

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Je li netko otključavao mobitel iz Tele2 preko SamMobile, meni je sve išlo dobro, ali na kraju mi SRS kaže da je unlock uspješan, a mobitel i dalje ne radi sa drugom SIM karticom.

0 0 hvala 0
14 godina

Jutros mi stigao 4.3 (Tele2)... :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pitanje: u stock browser-u se mogu kako ucitati bookmarki sa google racuna kao na chromu???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
freddie kaže...
Joky007 kaže...

provjerio bateriju danas i napuhnula se,zato se je brzo praznila i neki puta kad ima 30 posto samo se ugasi i pokaze da je skroz prazna,valjda ce sa novom biti bolje i duže trajati,a ne ko ova 3 mjeseca

ne brini se, to je normalno: http://m.gadgeterija.tportal.hr/2013/10/13/trecina-mobitela-samsung-galaxy-s4-pati-od-problema-s-baterijom/ "Kako dojavljuje njemačka stranica MobiFlip čak 30 posto Galaxyja S4 isporučenih tržištu imaju problema baterijom. Isti se manifestiraju na način da se baterija doslovno napuhava te posredno gubi kapacitet i postaje neupotrebljiva."

Evo da javim da sam sretnik kojem se ovo dogodilo. Baterija se napuhala i jako slabo drži kada dođe na 40 % počinje mi se mob gasiti tako da ga trebam puniti. Za sada mi još radi ali ne znam koliko dugo. Zvao sam samusng da pitam da li imaju baterija pa su mi rekli da su naručili i da čekaju isporuku jer dosta ljudi je tražilo zamjenu pa im nestalo.

14 godina

4.3 jučer popodne stigao i na T-mobile....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok ljudi evo prosao tjedan dana kako imam 4.3 i mogu reci da sam JAKO RAZOCARAN kaka su vas iskustva

inace sam na vipovom romu

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Dario7 kaže...
ej, inače korisitm T-Mobile i sad me zanima ako unutra ubacim svoju drugu VIP karticu i downloadam 4.3 preko VIP , da li će raditi kasnije ako vratim T-Mobile karticu unutra? :)

Radit ce, no nek potvrdi netko - to ne ovisi koju karticu imas nego o brendiranju - csc

ja
17 godina
hrcpin kaže...

bok ljudi evo prosao tjedan dana kako imam 4.3 i mogu reci da sam JAKO RAZOCARAN kaka su vas iskustva

Nisam ni ja baš oduševljen.

Čini mi se čak sporiji. Napravio factory reset i onda update na 4.3.

14 godina
neaktivan
MariusEight kaže...
hrcpin kaže...

Nisam ni ja baš oduševljen.

Čini mi se čak sporiji. Napravio factory reset i onda update na 4.3.

napravio sam factory reset i wipe

al sve jedno jako lose

16 godina

na custom 4.3 rom-u sam vec odavno i sve leti, nisam primijetio nikakva trzanja, usporavanja i sl.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mrzech kaže...

na custom 4.3 rom-u sam vec odavno i sve leti, nisam primijetio nikakva trzanja, usporavanja i sl.

Također {#}

šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan

Ljudi želio bih vaš savjet. Dvoumim se između S3 i S4. S3 bi me došao oko nekih 5000 kuna dok bi me S3 dosao oko 3500 kuna. Za oba uređaja bi dobio garnciju 3 mjeseca što mi je premalo za toliku cijenu. Ali dobro ajde tako taj mobitel shop radi.

Uglavnom, želio bih vaše preporuke oko mobitela. Čitam dosta oko ovih problema oko S4, pa ne znam uz normalno korištenje da li dolaze toliko do izražaja?
Pod normalno korištenje smatram korištenje whatsappa, vibera, skypea, i raznih igrica tipa Candycrush, Templerun i te gluposti. E sad pošto i svoj Blackberry koji nije android dosta intenzivno koristim tako da bi vjerojatno S3/S4 još više koristio.

Pa eto zanima me da li mi se isplati uzimati S4 ili možda uzeti jeftiniju varijantu S3 a najvie me zabrinjava ovo oko baterije te grijanja?  

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 22:00 (CFC1905).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Te cijene iz navedenog shopa su malo pretjerane,a garancija od 3 mjeseca da i ne govorim.Mislim da na njusci S3 već ide ispod 3000 kn a S4 oko 3500 može se naći.Zaobidi taj shop,moja preporuka.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice