stiže s4 iz vipa na pretplatu jel ko zna jel zaključan na vip il
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stiže s4 iz vipa na pretplatu jel ko zna jel zaključan na vip il
moj je iz vipa ali je tvornicki otkljucan...
da bar moj bude hehe .. http://www.ebay.com/itm/360-Rotating-Flip-Stainless-Aluminum-Metal-Cases-for-Samsung-Galaxy-S4-i9500-/251356707887?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a8606fc2f
što kažete na ovo :P
da bar moj bude hehe .. http://www.ebay.com/itm/360-Rotating-Flip-Stainless-Aluminum-Metal-Cases-for-Samsung-Galaxy-S4-i9500-/251356707887?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a8606fc2f
Ima više mana, nemoj da nabrajam.
Ima više mana, nemoj da nabrajam.
predobro izgleda samo metal...
Stiže nam 4.4 update za GP Galaxy S4
http://news.softpedia.com/news/Samsung-Galaxy-S4-Google-Play-Edition-Receiving-Android-4-4-Update-in-the-Coming-Weeks-396082.shtml
Može mi netko napisati koja je PDA verzija za Tele2 GS4?
Tele2 S4 :
Product code: GT-I9505ZKASEE
PDA: I9505XXUDMH6
CSC: I9505OXXDMH4
Modem: I9505XXUDMH6
Pozdrav,
Mobitel sam kupio u Europatrade dućanu, koristim T-mobile kao operatera, nije mi još došao OTA update ali kada mobitel spojim na Kies piše mi da ima novi firmware update.
Pitanje da li da čekam OTA update ili mogu preko Kiesa?
Trenutno je mobitel na 4.2.2
Baseband version: I9505XXUDMH8
Build numbr: JDQ39.I9505XXUDMH8
Možeš, vjerojatno nije pušten OTA.
kies mi nudi novi update, mobitel je rootan, dali se smije instalirati
Koliko vam live wallpaperi jedu baterije? Ima neki S4 user koji koristi live wallpapere?
Koliko vam live wallpaperi jedu baterije? Ima neki S4 user koji koristi live wallpapere?
evo ja poceo odnedavno, ali samo zahvaljujuci genijalnom ROM-u (Goldeneye) jer mi baterija sad traje po 2 dana, uz normalno koristenje.
Ja držim mog s4 na stocku i mislim da sam dio sretne trećine koja je dobila update koji im je syeba mob. Fluktuacije u battery percentage i random gašenja prilikom opterećenja. Baterija mi se čini lagano napuhnuta i sad bih ga trebao poslati jelda na garanciju gdje će biti oko otprilike 40 dana a nemam alternativu smartfon da mogu nastaviti normalno komunicirati s viberom whatsapp itd.
ima tko sličnih iskustva? Netko tko je već davao ga na servis?
odnesi u agram servis i ako imaju bateriju na lageru odma ti daju
Ej društvo, trebao bih Copilot sa S4.
Unaprijed zahvaljujem !!
Ja držim mog s4 na stocku i mislim da sam dio sretne trećine koja je dobila update koji im je syeba mob. Fluktuacije u battery percentage i random gašenja prilikom opterećenja
Stavio 4.3 offical i nakon gledanja par yt videa itd odvrtim antutu benchmark a mob vruc.. i on ga ugasi.. uvijek na 21% valjda zbog toplote.. al ko ce ga znati.
Sada sam na Google Edition 4.3 offical, koji zauzima 300mb za razliku BILO kojeg modovanog ili ne(offical) 4.3 ROM-a koji je težak 1.400mb
Nemam mu zamjerke, i ne može ga nešto ometati u radu kad na sebi nema ništa.
pozz evo nov telefon na 4.2.2 nikakvih problema updato na 4.3 i stalno nes zajebava sam prebacuje na sluske pa gore notifikaciju baci da su sluske ukljucene pa se iskljuci i onda dole neka poruka da provjerim postavke da je moguce da imaju neki konflikt sad neznam zbog cega to kad ubacim sluske radi normalno kad izgulim i kad se makne ona ikona rade zvucnici i cim se pojavi greska tocnije dođe notifikacija za suske nerade zvucnici dok se ponovno sama ne makne.. rijesio sam na nacin da ins sound about metno sam postavke na media sonud da sviraju zvucnici a na phone call enterprice i iskljucio u svim aplikaciama PageBuddyNotiSvc i tako sam privremeno rijesio jel ima neko trajno rijesenje ili cekat novi vipov update
Je li netko otključavao mobitel iz Tele2 preko SamMobile, meni je sve išlo dobro, ali na kraju mi SRS kaže da je unlock uspješan, a mobitel i dalje ne radi sa drugom SIM karticom.
Jutros mi stigao 4.3 (Tele2)... :)
Pitanje: u stock browser-u se mogu kako ucitati bookmarki sa google racuna kao na chromu???
provjerio bateriju danas i napuhnula se,zato se je brzo praznila i neki puta kad ima 30 posto samo se ugasi i pokaze da je skroz prazna,valjda ce sa novom biti bolje i duže trajati,a ne ko ova 3 mjeseca
ne brini se, to je normalno: http://m.gadgeterija.tportal.hr/2013/10/13/trecina-mobitela-samsung-galaxy-s4-pati-od-problema-s-baterijom/ "Kako dojavljuje njemačka stranica MobiFlip čak 30 posto Galaxyja S4 isporučenih tržištu imaju problema baterijom. Isti se manifestiraju na način da se baterija doslovno napuhava te posredno gubi kapacitet i postaje neupotrebljiva."
Evo da javim da sam sretnik kojem se ovo dogodilo. Baterija se napuhala i jako slabo drži kada dođe na 40 % počinje mi se mob gasiti tako da ga trebam puniti. Za sada mi još radi ali ne znam koliko dugo. Zvao sam samusng da pitam da li imaju baterija pa su mi rekli da su naručili i da čekaju isporuku jer dosta ljudi je tražilo zamjenu pa im nestalo.
4.3 jučer popodne stigao i na T-mobile....
bok ljudi evo prosao tjedan dana kako imam 4.3 i mogu reci da sam JAKO RAZOCARAN kaka su vas iskustva
inace sam na vipovom romu
Radit ce, no nek potvrdi netko - to ne ovisi koju karticu imas nego o brendiranju - csc
bok ljudi evo prosao tjedan dana kako imam 4.3 i mogu reci da sam JAKO RAZOCARAN kaka su vas iskustva
Nisam ni ja baš oduševljen.
Čini mi se čak sporiji. Napravio factory reset i onda update na 4.3.
Nisam ni ja baš oduševljen.
Čini mi se čak sporiji. Napravio factory reset i onda update na 4.3.
napravio sam factory reset i wipe
al sve jedno jako lose
na custom 4.3 rom-u sam vec odavno i sve leti, nisam primijetio nikakva trzanja, usporavanja i sl.
na custom 4.3 rom-u sam vec odavno i sve leti, nisam primijetio nikakva trzanja, usporavanja i sl.
Također
Ljudi želio bih vaš savjet. Dvoumim se između S3 i S4. S3 bi me došao oko nekih 5000 kuna dok bi me S3 dosao oko 3500 kuna. Za oba uređaja bi dobio garnciju 3 mjeseca što mi je premalo za toliku cijenu. Ali dobro ajde tako taj mobitel shop radi.
Uglavnom, želio bih vaše preporuke oko mobitela. Čitam dosta oko ovih problema oko S4, pa ne znam uz normalno korištenje da li dolaze toliko do izražaja?
Pod normalno korištenje smatram korištenje whatsappa, vibera, skypea, i raznih igrica tipa Candycrush, Templerun i te gluposti. E sad pošto i svoj Blackberry koji nije android dosta intenzivno koristim tako da bi vjerojatno S3/S4 još više koristio.
Pa eto zanima me da li mi se isplati uzimati S4 ili možda uzeti jeftiniju varijantu S3 a najvie me zabrinjava ovo oko baterije te grijanja?