Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 823.981
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ma znam da jesu. Na univerzalno.com su puno jeftiniji mobiteli. 
Ali eto stari će mi tu sebi uzimati Galaxy Grand Duos pa mi eto ponudio da i ja sebi uzmem nešto pa će on to preko kartice na rate.
Mislim da je to bolja opcija nego da ja iz svoga džepa dajem u kešu 2500-3000 kuna za S3 ili 3500-4000 za S4.

A gledao sam u ovom shopu (univerzalno) gdje je S4 3300 kuna za keš a 4500 za plaćanje na rate i godina garancije ali treba potegnuti sve do Sarajeva, istina meni iz Mostara nije toliko daleko ali ne da mi se staroga vucat. :D

Uglavnom nije sad to bitno, strah me uzeti S4 sa tako malom garancijom jer čini mi se dosta problematičan mob pa zato tražim savjete. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
hrcpin kaže...

bok ljudi evo prosao tjedan dana kako imam 4.3 i mogu reci da sam JAKO RAZOCARAN kaka su vas iskustva

inace sam na vipovom romu

Napravio update preko KIES-a na 4.3, mobitel nije kupljen preko operatera nego u samsung dućanu. Radi puno brže, troši puno manje memorije, nema trzanja više nikakvih, prije je znalo trzati kada se scrollalo kroz popis posljednjih poziva. 

Sve u svemu jako sam zadovoljan sa updateom.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
17 godina
neaktivan
CFC1905 kaže...

Ali eto stari će mi tu sebi uzimati Galaxy Grand Duos pa mi eto ponudio da i ja sebi uzmem nešto pa će on to preko kartice na rate.
Mislim da je to bolja opcija nego da ja iz svoga džepa dajem u kešu 2500-3000 kuna za S3 ili 3500-4000 za S4.

A gledao sam u ovom shopu (univerzalno) gdje je S4 3300 kuna za keš a 4500 za plaćanje na rate i godina garancije ali treba potegnuti sve do Sarajeva, istina meni iz Mostara nije toliko daleko ali ne da mi se staroga vucat. :D

Uglavnom nije sad to bitno, strah me uzeti S4 sa tako malom garancijom jer čini mi se dosta problematičan mob pa zato tražim savjete. 

Meni je nakon 4 mjeseca počela baterija rikavati na S4. Navodno to mijenjaju bez problema u garantnom roku (nisam još bio), pa ti računaj...

A mislim i da je grijeh odrati starog za 5000kn, za nešto što može(š) dobiti za 3500.

12 godina
neaktivan
Visak kaže...

Meni je nakon 4 mjeseca počela baterija rikavati na S4. Navodno to mijenjaju bez problema u garantnom roku (nisam još bio), pa ti računaj...

A mislim i da je grijeh odrati starog za 5000kn, za nešto što može(š) dobiti za 3500.

A znam, garancija je jedna od stvari koje mi se ne sviđaju. 
A što se tiče cijene ipak je lakše nekako na rate nego u kešu odmah.
Ali ipak mislim da ću uzeti S3, puno jeftinija i manje problema s njom koliko mi se čini.  

13 godina
neaktivan
CFC1905 kaže...

Misliš na radnju Comunicare u Mostaru?

Tu sam kupio S4 12.9.2013 za 5068kn na RATE.

Garancija 3mj. Ta garancija i garancija u recimo Univerzalno koja može biti i 2 godine je nebo i zemlja.

Sve te garancije po 1-2g praktički ne služe ničemu(pročitajte najsitnija slova na garantnom listu)- ograđuju se od 90% kvarova.

Ja tu uzmem i nakon par dana preko kiesa updateovao i nešto zblesira te mi u recovery promjeni iz warranity woid sa 0x0 na 0x1 što znači izgubio garanciju.

Odnesem njima i za 4-5 dana mob gotov a po pravilu bi trebao dobiti nogu, ali eto ozbiljna radnja gdje daš ozbiljne novce

ozbiljno te i shvate(mob popravljen iako sam izgubio garanciju), a da si u tamo nekoj radnji dao duplo manje, i odnio na reklamaciju, samo bi te mrko pogledali, iz iskustva pričam. {#}

A mene s vremena na vrijeme zaboli glava koliko sam love dao za s4.. jeste pretjerano ali eto.

Jedan tip- kloni se univerzalno jer ta radnja može svaki minut pod ključ, iz više razloga, a dovoljno je da se zapitamo što su im cijene za oko 50€ manje od drugih radnji {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 22:54 (Prilika).
12 godina
neaktivan
Prilika kaže...
CFC1905 kaže...

Misliš na radnju Comunicare u Mostaru?

Tu sam kupio S4 12.9.2013 za 5068kn na RATE.

Garancija 3mj. Ta garancija i garancija u recimo Univerzalno koja može biti i 2 godine je nebo i zemlja.

Sve te garancije po 1-2g praktički ne služe ničemu(pročitajte najsitnija slova na garantnom listu)- ograđuju se od 90% kvarova.

Ja tu uzmem i nakon par dana preko kiesa updateovao i nešto zblesira te mi u recovery promjeni iz warranity woid sa 0x0 na 0x1 što znači izgubio garanciju.

Odnesem njima i za 4-5 dana mob gotov a po pravilu bi trebao dobiti nogu, ali eto ozbiljna radnja gdje daš ozbiljne novce

ozbiljno te i shvate(mob popravljen iako sam izgubio garanciju), a da si u tamo nekoj radnji dao duplo manje, i odnio na reklamaciju, samo bi te mrko pogledali, iz iskustva pričam. {#}

A mene s vremena na vrijeme zaboli glava koliko sam love dao za s4.. jeste pretjerano ali eto.

Jedan tip- kloni se univerzalno jer ta radnja može svaki minut pod ključ, iz više razloga, a dovoljno je da se zapitamo što su im cijene za oko 50€ manje od drugih radnji {#}

Da, mislim na Comunicare. :D 
Znam da su oni ozbiljan mobitel shop koji je tu u Mostaru već oho ho pa ajmo reć imam povjerenje u njih. Brat mi je uzeo S3 kod njih prije nekih pola godine i do sada nije imao problema sa mobitelom.

A za univerzalno znam da su sumnjivi, jebiga, kod njih su osjetno niže cijene i pitao sam se zašto ali ima par teorija. :D

Ajde mi ti reci kakva su ti iskustva sa S4 iz Comunicarea? :D  

13 godina
neaktivan
CFC1905 kaže...

Mobitel je zmaj, čak dobiješ onu socijalnu zaštitnu gel masku {#}.

Vjeruj kupio neku od 15€ i ova njihova gratis mi bolje služi.

A vjerovatno će i tebi biti muka novaca koje si izbio iz džepa ali da se uzdaš i daš 50-100€ manje i

mobitel ode, a imaš čunga lunga garanciju.. šta onda, dobro da je mob 100€ pa da na sve strane se zna o njemu i nije ga teško popravit..

Tako da, meni je stari dao savjet upravo ovakav kad je nešto veliko, ne se igrati {#}

12 godina
neaktivan
Prilika kaže...
CFC1905 kaže...

Mobitel je zmaj, čak dobiješ onu socijalnu zaštitnu gel masku {#}.

Vjeruj kupio neku od 15€ i ova njihova gratis mi bolje služi.

A vjerovatno će i tebi biti muka novaca koje si izbio iz džepa ali da se uzdaš i daš 50-100€ manje i

mobitel ode, a imaš čunga lunga garanciju.. šta onda, dobro da je mob 100€ pa da na sve strane se zna o njemu i nije ga teško popravit..

Tako da, meni je stari dao savjet upravo ovakav kad je nešto veliko, ne se igrati {#}

E pa dobro, moglo bi se onda ozbiljno razmisliti o tome. Plakat ću zbog love al jebeš ga :D 

12 godina

Da li još etko nakon ovog updatea ima problema s mobitelom? Meni naime šteka, baterija se brzo troši i uglavnom radi lošije nego prije.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni također dosta šteka iako sad je već ok. Prvi dan je bilo užas. Onda sam očistio cache pa je sad bolje.
14 godina
neaktivan

nakon spingena neo hybrid , narucio sam si novi case. Jeli imao tko iskustva. Sav je od aluminija i poklopac uredjaja od baterije se skida. Čini mi se dosta kvalitetan i dobra zaštita. Neo hybrid sam strgao dva komada i oba su mi pukla dolje kod otvora gdje ide kabal za punjenje, gdje je ona tanka plastika s gornje i doljnje strane.... tako da za njih palac dolje.

http://www.ebay.com/itm/Luxury-Deluxe-Ultra-Thin-Metal-Aluminium-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S4-/181239126090?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2a32b1984a

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 14:52 (tommek10).

0 0 hvala 0
12 godina

Ne razumijem. Poslje ovo updatea gaterija pada ko luda. Jel ima tko kakvo rješenje? Mob mi ej zbilja u komi nakon ovog!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tommek10 kaže...

nakon spingena neo hybrid , narucio sam si novi case. Jeli imao tko iskustva. Sav je od aluminija i poklopac uredjaja od baterije se skida. Čini mi se dosta kvalitetan i dobra zaštita. Neo hybrid sam strgao dva komada i oba su mi pukla dolje kod otvora gdje ide kabal za punjenje, gdje je ona tanka plastika s gornje i doljnje strane.... tako da za njih palac dolje.

http://www.ebay.com/itm/Luxury-Deluxe-Ultra-Thin-Metal-Aluminium-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S4-/181239126090?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2a32b1984a

imam alu masku i nemas signala u njoj odnosno oslabi signal max ...

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Javi kakvi su dojmovi kad ti stigne pošiljka, jako lijepo izgleda case.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
14 godina
neaktivan
Benaren kaže...
tommek10 kaže...

Javi kakvi su dojmovi kad ti stigne pošiljka, jako lijepo izgleda case.

ocu svakako baš i mene zanima, može se naletit i po povoljnijoj cijeni ;-)

13 godina
neaktivan

-

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 22:46 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeli tko mozda uzimao zamjensku bateriju?
ja planiram pa me zanima,ovu mi je jedan tip prepoprucio kaze da je odlicna
http://www.ianker.com/product/70SMGLXS4-S1W26NA#ptop

Javite se na

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam ja za prodat extended bateriju za s4 ovu

ako je netko na potezu virovitica-slatina-osijek

cijena 100kn

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 23:24 (thabigjc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Što nitko nema problema poslje novog updatea osim mene? Što je onaj KNOX???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Kakve imas probleme? 

Meni telefon super radi nakon nadogradnje,  a najvise sam zadovoljan tipkovnicom!!

14 godina

Kod mene isto sve super na 4.3.

Baterija čak duže traje, skužio sam da po defaultu OS zauzima puno manje RAM-a....

I sve je optimiziranije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tommek10 kaže...
Azmo kaže...

Kakve imas probleme? 

Meni telefon super radi nakon nadogradnje,  a najvise sam zadovoljan tipkovnicom!!

Baterija mi sad traje 1 umjesto 2 dana. Strašno brzo se prazni. Šteka, zakoči se, satovi nisu sinkronizirani (onaj mali na vrhu i onaj velki na prognozi vremena), treba mu 5 minuta da se potpuno digne ma katastrofa! Restartao sam ga nekoliko puta, Instalirao onaj mutavi KNOX za koji ne znam čem služi. HELP kak da to popravim??? Po čem se tipkovnica razlikuje? Meni izgleda isto...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 10:07 (Azmo).
15 godina

Tek sam jučer došao do S4 i nisam u toku koliko sam bio sa prijašnjim modelima.

Muči me ovo, on T-mobile bloatwared te nema 4.3, koji je 4.3 official international rom? Ovo South East European?

Službeni je mob mi je pa ne želim stavljati modane..

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Azmo kaže...
tommek10 kaže...
Azmo kaže...

Kakve imas probleme? 

Baterija mi sad traje 1 umjesto 2 dana. Strašno brzo se prazni. Šteka, zakoči se, satovi nisu sinkronizirani (onaj mali na vrhu i onaj velki na prognozi vremena), treba mu 5 minuta da se potpuno digne ma katastrofa! Restartao sam ga nekoliko puta, Instalirao onaj mutavi KNOX za koji ne znam čem služi. HELP kak da to popravim??? Po čem se tipkovnica razlikuje? Meni izgleda isto...

Ja sam imao s tipkovnicom dosta problema, imao sam puno gramatickih pogresaka i mucio sam se. Ali s nadogradnjom je sve nestalo. Stu su napravili neznam, na oko mi se cini da ima malo vise prostora izmedju slova. Baterija mi traje isto cak malo i duze, nemam ni priblizno problema kao ti.

12 godina

Nikako da netko odgovori što je KNOX i kako da riješim problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Azmo kaže...

Knox je mogucnost da mobitel ima 2 persone, kao 2 profila. Privatni i poslovni. U ovom poslovnom bi stvari bile kriptirane i zakljucane te jos ima neke dodatne mogucnosti kao VPN... itd... uglavnom bloatware za 99% ljudi.

[M|C] pleXx
17 godina
neaktivan
Ja sam još na 4.2 i tipkovnica (ne koristim originalnu) me ubija zbog pogrešno detektiranih dodira. Izuzetno mi je drago čuti da je to riješeno. Još da update stigne na Tmobile...
12 godina
janiq kaže...
Azmo kaže...

Knox je mogucnost da mobitel ima 2 persone, kao 2 profila. Privatni i poslovni. U ovom poslovnom bi stvari bile kriptirane i zakljucane te jos ima neke dodatne mogucnosti kao VPN... itd... uglavnom bloatware za 99% ljudi.

jel ga se može maknut? Instalirao sam ga jer se stalno pokužavao install ali kako ga maknuti komplet? Uvijek ostane ona ikonica.

15 godina

I ja sad istrazujem, trenutno sam na 4.2.2 bez knoxa ali vec imam knox bootloader !!

E da sam imao ove informacije prije par dana nebih ni uzimao na poslu galaxy s4, sad se moram s njime druziti bar 2 god. 

Samsung je dno dna. {#}

Barem da su dali update gdje imas komplet verziju bez KNOXa, pomirio bih se jos sa stock firmware ali bez tog smecha integriranog u rom.

Sad ne mogu ni google edition staviti bez da dobijem nepovratni flag. Uzas. Ma gade mi se

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako ustanoviti imaš li Knox bootloader?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice