Problem s Nokiom 6230i zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.497
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s Nokiom 6230i
pitanje

Dobar dan svima!

Imam slijedeći problem s navedenim mobitelom - ne mogu primiti ništa ni preko Bluetootha ni preko IrDA. Slanje s mobitela uredno radi preko oba sučelja.

Postoji li kakav hard reset za ovaj model mobitela? Vraćanje na tvorničke postavke ne pomaže, razni kodovi koje sam uspio naći (npr. * + 3 + zelena slušalica) ne rade ništa.

Ukoliko ne postoji način za resetiranje, može li se napraviti upgrade softwarea preko kabela za spajanje na PC (DKU) ili treba servis. Mobitel je inače star 3 godine, pa mi servis baš i nije neka opcija (osim ako to nije neka jeftina radnja).

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Pozdrav.

KaeR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s Nokiom 6230i

probaj s ovim *#7370# ovo je kombinacija za Symbian S60 telefone di se formatira memorija telefona.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s Nokiom 6230i
autorov komentar

Ovaj kod na ovom mobitelu ne radi ništa (mobitel nije S60). Javi se poruka "rezultat nepoznat" Mršti se.

Svejedno, hvala na odgovoru.

KaeR
17 godina
neaktivan

Malo objasni problem nemogućnosti primanja.. Da li te pošiljatelj "vidi", da li dobiješ na mobu obavijest da ti netko nešto šalje i sl..  Možda ti nije uključena " vidljivost"  moba prema drugim mobitelima.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
autorov komentar

Vidljivost je uključena. Svi uređaji uredno vide mobitel. Proces "uparivanja" uvijek uspije.

Mobitel uredno prikaže obavijest da netko šalje nešto, ali sekundu nakon što potvrdim da želim preuzeti sadržaj, izjavi "Bluetooth connection failed". To se događa neovisno o tome šalje li se nešto s PC-a ili bilo kojeg drugog mobitela.

KaeR
17 godina
Problem s Nokiom 6230i

...a memorije da nije možda puna.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

To sam prvo provjerio; čak sam izbrisao iz memorije mobitela sve što se dalo izbrisati, a ne treba mi. Ima cca 20 MB slobodno.

KaeR
17 godina
Problem s Nokiom 6230i
prihvaćeno rješenje

imam i ja takav mob, nisam imao takvih problema....pretpostavljam da ti ne valja nekaj s softverom.

a frend je imao takav problema sa SE K 700, odnio ga je na servis, promjenili su softver i dalje je sve šljakao kak treba.

probaj naći nekog lokalnog "mahera" da ti flasha mob novijim softverom.

Moj laptop:HP Compaq 6715b 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2008 11:58 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Tja, izgleda da će i biti tako, možda noviji softver riješi problem...

Moderatori, možemo zatvoriti temu.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2008 13:18 (KaeR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice