Ako je mob kupljen od A1 jel može koristiti druge mreže ili samo A1?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde neka mi netko oda tajnu za te dobre cijene novih mobitela može i u inbox jer meni ovo sve zvuči ko priče sa šanka..
pokušavam prebacit broj sa privatnog na firmu, na firmi nema brojeva, ali ima internet. Sve ponude koje dobivam kada preračunam ispadnu cijene mobitela bez ikakvih popusta, a treba se vezat na 24 mjeseca.
Bolje mi je onda kupit odvojeno mob od pretplate jer onda barem nisam vezan ugovorom. Ponude od svih operatera za uređaje su toliko slične da je skoro smješno, radi se o flagship uređajima.
pozz
Pratiš akcije na t-com stranici od cca 11'tog mjeseca pa do Nove godine.
Pokušavam bit ironičan.
Tip iznad je dobro napisao,Njuškalo je generalno ok,ne kažem da nema muljatora i da je nemoguće bit prevaren ali ako uključiš mozak i malo zdravog razuma mislim da šanse za to padaju na minimum.
Ljudi uzimaju telefone iz xy razloga,ako je zapakiran i zapečaćen i ima račun ne bi trebao imati problema.
Zašto to ljudi rade, ne kužim zašto bi to kupca trebalo zanimat?
Sve to stoji ali samo ako je kupnja iz ruke u ruku da vidiš da je origi pakirano i uredni papiri a kupnja na daljinu preko njuškala i takvih ponuda može biti veliki zajeb .
Trebam savjet vas iskusnih. Imam mogućnost kupiti preko Njuškala od čovjeka iz okolice kupljen u A1 neotvarana kutija/račun/garancija Samsung S22 za 3500kn. Jel to dobra cijena ili se isplati još pričekati malo s obzirom na izlazak nove generacije ili mislite da cijena ispod toga nikad neće ići dolje? Hvala ekipa.
Nekako mi se to čini previše za S22 kad je ekipa sad kupovala S22 Ultra za 3600kn od kojih će dio vjerojatno završiti na njuškalu. Pa neka je i 1000kn skuplje od plaćenog opet se više isplati nego obični S22.
ajde neka mi netko oda tajnu za te dobre cijene novih mobitela može i u inbox jer meni ovo sve zvuči ko priče sa šanka..
pokušavam prebacit broj sa privatnog na firmu, na firmi nema brojeva, ali ima internet. Sve ponude koje dobivam kada preračunam ispadnu cijene mobitela bez ikakvih popusta, a treba se vezat na 24 mjeseca.
Bolje mi je onda kupit odvojeno mob od pretplate jer onda barem nisam vezan ugovorom. Ponude od svih operatera za uređaje su toliko slične da je skoro smješno, radi se o flagship uređajima.
pozz
Ekipa ne računa tarifu jer je ionako koriste i plaćaju, pa im prema toj računici mobiteli ispadnu povoljni.
Evo ti primjer, imaš u t-com sada Oppo Reno7 Lite 5G, dođe te 1580kn (24mj. x 70kn - 100kn newsletter popust), dok je u trgovini oko 2800kn.
Xiaomi 12 5G, u t-coma 24mj. x 100kn = 2400kn, u trgovini je 4500kn.
Ako nađeš novu Ultru za 4600 na njušci, javi idem odmah po nju...
Može i meni jedna..prosim lepo....
Za 6200-6500 vec može,al za 4600 niti u ludilu...
Može 3800kn?
https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s22/samsung-galaxy-s22-ultra-256gb-black-oglas-39198534
Ovaj prvi je prevarant,ako netko provjeri drugog neka javi je li legit.
Evo još jedna za 4100kn, da se ne svađate tko će koju.
https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s22/samsung-galaxy-s22-ultra-128gb-zeleni-oglas-39199004
Može 3800kn?
https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s22/samsung-galaxy-s22-ultra-256gb-black-oglas-39198534
https://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s22/samsung-galaxy-s22-ultra-128gb-zeleni-oglas-39199004
https://www.njuskalo.hr/iphone-14-pro/apple-iphone-14-pro-256gb-silver-oglas-39198485
Isti prodavac nudi i ovo...vidis da je neozbiljan, prevarant.
Može 3800kn?
https://www.njuskalo.hr/iphone-14-pro/apple-iphone-14-pro-256gb-silver-oglas-39198485
Isti prodavac nudi i ovo...vidis da je neozbiljan, prevarant.
Meni djeluje ok. Imaš PayProtect, lova sjeda njuškalu, kad dobiješ mob provjeriš je li sve ok i ako je tek onda će on dobiti novce. Za kupca tu nema rizika. Možda čovjeku hitno treba lova, tko zna njegove razloge.
Može 3800kn?
Linkas lazne oglase
Meni djeluje ok. Imaš PayProtect, lova sjeda njuškalu, kad dobiješ mob provjeriš je li sve ok i ako je tek onda će on dobiti novce. Za kupca tu nema rizika. Možda čovjeku hitno treba lova, tko zna njegove razloge.
Počeči su muljat i sa Pay protectom, šalju lažne sms'ove u ime njuškala sa linkom za uplatu za pay protect, samo šta lova za pej protekt sjeda njima direkt na račun i op ode lova, i baš taj šta tebi djeluje ok definitivno nije ok, lik ima 5 razlicitih oglasa predano isti dan, jučer, i to po cijenama debelo ispod cijena za rabljene proizvode, nemojte bit lakovjerni i pouzdavat se u bilo kakve usluge, sve uzmite u obzir i ne vjerujte nikom.
https://forum.bug.hr/forum/topic/internet/njuskalo-prevara/247123.aspx?page=12&jumpto=6574183&sort=asc&view=flat
Može 3800kn?
Linkas lazne oglase
Imaš dokaz da je lažni ili samo pretpostavljaš? Ništa ne košta pitati te likove i provjeriti.
Počeči su muljat i sa Pay protectom, šalju lažne sms'ove u ime njuškala sa linkom za uplatu za pay protect, samo šta lova za pej protekt sjeda njima direkt na račun i op ode lova, i baš taj šta tebi djeluje ok definitivno nije ok, lik ima 5 razlicitih oglasa predano isti dan, jučer, i to po cijenama debelo ispod cijena za rabljene proizvode, nemojte bit lakovjerni i pouzdavat se u bilo kakve usluge, sve uzmite u obzir i ne vjerujte nikom.
https://forum.bug.hr/forum/topic/internet/njuskalo-prevara/247123.aspx?page=12&jumpto=6574183&sort=asc&view=flat
Ima na njuškalu svega, ali lako se to provjeri. Kad plaćaš internet bankarstvom lijepo ti piše tko je vlasnik računa na koji uplaćuješ, a i može se provjeriti preko njihove stranice.
Da su seratori i prevaranti ti što to rade jesu, ali kao i obično treba biti oprezan.
Opet ne znaš je li oglas ok ili nije. Ja isto kad prodajem prodajem po 30-40% ispod cijene i često stavljam puno oglasa isti dan, možda i za mene tako netko misli da sam prevarant, a u biti mi je bitnije brzo prodati nego nekakva zarada.
Ima na njuškalu svega, ali lako se to provjeri. Kad plaćaš internet bankarstvom lijepo ti piše tko je vlasnik računa na koji uplaćuješ, a i može se provjeriti preko njihove stranice.
Da su seratori i prevaranti ti što to rade jesu, ali kao i obično treba biti oprezan.
Opet ne znaš je li oglas ok ili nije. Ja isto kad prodajem prodajem po 30-40% ispod cijene i često stavljam puno oglasa isti dan, možda i za mene tako netko misli da sam prevarant, a u biti mi je bitnije brzo prodati nego nekakva zarada.
Otvori link i vidjet češ moj post kako mi taj isti lik pokušava ukrast pare preko lažnog njuškalo sms'a odnosno pay protecta, znači stigne ti sms (pošiljaoc Njuškalo) sa sumnjivim linkom gdje lik tvrdi da se pare uplaćuju na njušku za pay protect, a ide njemu na račun, ja neznam kolko još postova treba da otvoriš oči. Lik ima 5 oglasa predanih jučer u isto vrijeme, 3080ti za 3000 kn, i s22 ultra za 3800 ili 4200, red flegova ko u priči a ti "neznaš jel oglas ok ili nije".
Ma čim je nešto predobro na prvu ne može biti sve uredu da ga j... Ovo se iz aviona vidi da nešto ne štima. Ako baš netko želi glumiti heroja neka slobodno, pa nek javi ovdje kako je prošlo. :)
Na kraju sam uzeo zapakiran S22 za 3700kn, drugačije nije išlo. Valjda je to ok cijena.
Barem mobitela ima ko pljeve na oglasnicima, moras samo izabrat boju
Ma taj njuskalo pay je smece.
Jedino sta saljem/primam je preko hp expressa.
Ako mi neko salje mob, s kime nisam prije trgovao, posalje mi hp expressom.
Fino ispred poštara otvorim paket, ako je sve ok platim, ako ne valja obijem i to je to.
Po novom traže da platiš, provjeriš jel sve u redu. Ako nije oni vrate novac...
Barem mobitela ima ko pljeve na oglasnicima, moras samo izabrat boju
U 21.st. živimo, 99% toga kupujem isključivo preko interneta. Postoje razni načini na koje si zaštičen bolje nego kod direktne kupovine. Lik ti donese mob, pogledaš ga, izgleda sve odlično, daš mu kune, dođeš doma i skužiš da ti ne radi jedan zvučnik ili bluetooth ili nešto treće. I što sad? Kakva korist što si ga kupio direktno od njega i osobno preuzeo? Sigurno nemaš 5h vremena kako bi pred njim sve detaljno pregledao i testirao.
Isto to da ti se desi kod online trgovine zaštićen si preko servisa preko kojeg si kupio, preko sistema plaćanja koje si koristio... podneseš prigovor i dobiješ novce nazad, umjesto sjedanja u auto i ganjanja dotičnog bejzbol palicom.
Ma taj njuskalo pay je smece.
Jedino sta saljem/primam je preko hp expressa.
Ako mi neko salje mob, s kime nisam prije trgovao, posalje mi hp expressom.
Fino ispred poštara otvorim paket, ako je sve ok platim, ako ne valja obijem i to je to.
Većina dostavljača ne dozvoljava otvaranje paketa prije nego što im se uruče novci za taj paket. Osobno sa HPom nisam imao problema, ali recimo DPD, Overseas, GLS traže prvo novce pa onda tek možeš otvoriti paket i što je najbolje ako je u paketu cigla nećeš odmah dobiti novce nazad već moraš ispuniti obrazac i čekati cijelu proceduru. Apsurdno, ali istinito.
Pozdrav,
Dali je imao/ima tko iskustva sa Sony Xperia 5 IV nakon što je odmaklo neko vrijeme od izlaska i vjerujem par softverskih nadogradnji.
Mobitel je po recenzijama bio poznat po učestalom pregrijavanju, posebno prilikom korištenja kamera (na što ima i naglasak?!) pa me zanima dal se po tom pitanju nešto promjenilo.
Gledam ga uzeti sada ako ulete kakvi popusti za božični period.
Hvala
Pozdrav,
Dali je imao/ima tko iskustva sa Sony Xperia 5 IV nakon što je odmaklo neko vrijeme od izlaska i vjerujem par softverskih nadogradnji.
Mobitel je po recenzijama bio poznat po učestalom pregrijavanju, posebno prilikom korištenja kamera (na što ima i naglasak?!) pa me zanima dal se po tom pitanju nešto promjenilo.
Gledam ga uzeti sada ako ulete kakvi popusti za božični period.
Hvala
Ima SD888 gen 1, tu nema rješenja za problem pregrijavanja. Za puno manje novaca možeš kupiti daleko bolji mobitel, 8000kn za taj Sony je šteta dati. Ne kažem da je mob loš, ali za te novce...
Znam za taj problem sa tim SoC-om. Stvar je u tome što su neki mobiteli riješili bolje hlađenje i možda softversku optimizaciju neki gore, u što spada i taj Sony na žalost. Zašto baš taj mobitel, i znam da je cijena visoka ali nudi par stvari što odgovara ciljanoj publici gdje sam se našao i ja(neke od pros: odlične foto/video mogućnosti, nema punch hole i ima utor za slusalice). Može onda preporuka nekog uređaja koji može konkurirati njegovim fotografijama/videu i softveru za njih?
ili edge 30 fusion jeftinija varijanta sa 3x8
vepar Memphis Hmm, hvala na savjetima. Nekako sam Motorole kompletno zaobišao. Pogledam poslije posla što nude pa ćemo vidjeti dalje. Pixel bi zaobišao.
UP:
Pogledao sam danas nekoliko recenzija oba uređaja. 30 Ultra i 30 Fusion. Ono što me se dojmilo koliko je zapravo kompletniji uređaj Fusion naspram Ultra u razlici cijene(nagađam da je dobar iznos otišao u 200mpx senzor). Iako Ultra ima određene adute baziram se prvenstveno na kamerama.
Dnevne slike: su OK, čak vidim više detalja na Fusion modelu, puno manje softverske obrade iako znaju "šetati" slike sa saturacijom. Plus za Fusion.
Noćne slike: ima svega, niti jedan od ta dva modela u odnosu cijene i senzora koji ima nije za pohvalu. Agresivna softverska obrada uništava jako puno detalja i slike izgledaju pastelasto. Ne znam dal su to popravili kakvim ažuriranjem (nema nešto pre više novije od primjera) jer senzori su očito sposobni uhvatiti jako puno svijetla. I još jedna stvar, lens flare na izvorima raznih svjetlosti je prilično izražajan, do čistog burna na slikama.
Video: kako je već Fusion u listi favorita bazirao sam se na njega, jer video mi je sporedan. Isto, dosta loše balanisrano sa bojama, na više izvora na netu sam vidio kako često promaši korektnost boja i + podbaci velikom saturacijom, a dok u noćnim uvjetima opet uništavaju razni izvori svjetlosti poput uličnih svjetiljki + priličan gubitak detalja bez obzira.
Sve ostalo: iako nema utor za slušalice mogu prihvatiti, audio je jako dobar na recenzijama (very good above average excelent), ekran i softver također us kvalitetu izrade +
mzopg E odlično bacim pogled na Vivo. Xiaomi i Samsung nebih također, oba koristim već godinama. A Huawei zbog google servisa da. Iako mi se ne sviđa niti Samsungov pristup obradi fotografija baš. Oneplus mi je bio među favoritima ali po više recenzija na Youtube i netu, nisu ni oni vični tu.
UP: Ništa od Vivo, ne vidim dostupnost kod nas uopće. Iako cijena za X90 bi trebala biti oko 7000kn.
Kad Pixel nećeš imaš i ove, uglavnom svi jeftiniji od tog Sonya i bolji:
- Xiaomi Mi 11 Ultra
- Xiaomi 12S Ultra
- Samsung S22 Ultra
- Xiaomi 13 Pro
- Huawei P50 Pro (ako te Google ne brine)
- Vivo X90 Pro (Plus)
ili stariji model, ali odličan
- Vivo X70 Pro Plus
08009000
Pozdrav !
Frend si hoće kupiti polovni iPhone (nema baš para za najnoviji ) preko facea ili Njuškala, jer godinama hoće biti vlasnik jednog, a dosta mu je više Androida :)
Važno je da su modeli od 7-ice pa nadalje (jer se ti mogu upgradeovat), da je health baterije 95%-100% (manje od toga izbjegavati jer se više troši), da se dobija nešto od opreme (uglavnom punjač), i da nije "smiješna" lova (tipa 75 EUR ili 570 kn).
On ne želi nikakve ponude van ZG jer je tek skoro krenuo na vozački (ima 24 g.), te da je budžet max. 200 EUR, može i maska uz njega
Pozdrav !