Hvala unaprijed!
Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 39.684
- |
- čitano: 12.152.606
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
Za "standardne" funkcije ne treba ići do 250 eura. Može se kupiti sasvim pristojan Redmi 13C za 89€ ili Poco C65 za 109€.
Hvala svima na odgovorima.
Jako mi je bitan i SW, da je stabilan i da dugo ima podršku. Da nema mušice. Pogotovo za nekog starijeg.
Kakvi su ostali mobiteli u tom pogledu?
Kak blokirate reklame na mobitelu dok surfate (Honor)?
Jel u privatni DNS upišete "dns.adguard.com" ili možda nekako drugačije?
Malo uspori mob, zar ne?
Sad si mi puno rekao... koristim Chrome na mobu ...
Sad si mi puno rekao... koristim Chrome na mobu ...
Zašto?
A56, Poco X7 Pro, F7 Pro, F7 Ultra, 14T Pro ili novi S25 sa oglasa, rabljeni u odličnom stanju S24+/S23 Ultra/S24 Ultra pa čak možda i S24 Ultra novi sa oglasa, dost je opala cijena. Ovaj Poco X7 Pro sam malo proučavao sad, mob je prava mašina za 349€ -5% popust na sva plaćanja ekupi trenutno, samo kamera nije neka sreća ja mislim.
Hvala, nekak sam trenutno najbliži Samsungu A56 i Honor 200.
.
Prednosti Samsunga- ip rating i 6 android nadogradnji, sve ostalo, Honor.
Samsung me izluđivao sa prijemom signala, kako mobilnog tako i WiFi, jako trzav Ui, poklopac baterije se odljepio sam od sebe itd. Kod Honora za sada sve radi glatko, baterija izdrzi 2 dana, sa 100w punjenjem puna za nekih 35 min, 12gb ram, 512 rom. Eto mojih par centi, možda pomogne u odabiru
pretrazivac brave
Kak blokirate reklame na mobitelu dok surfate (Honor)?
Jel u privatni DNS upišete "dns.adguard.com" ili možda nekako drugačije?
Malo uspori mob, zar ne?
vivaldi dobro blokira reklame
Pretty pliz još jedna preporuka, mob za frenda kojemu je bitna kamera, te da je do 300€.
Molio bih i par crtica zašto baš taj (npr dobra baterija, brzina, ekran, storage)
Malo uspori mob, zar ne?
Otkud ti ovaj info? Lol
Malo uspori mob, zar ne?
Otkud ti ovaj info? Lol
Uspori surfanje minimalno ali nista primjetno. Vjerovatno na to misli....
Trebo bi neki manji mobitel. Trenutno gledam Pixel 8a, al bilo bi dobro da je jos manji. Zenfone 9 bi bio idelan da nije tak skup. 800 eura, a mobitel iz 2022.
Pretty pliz još jedna preporuka, mob za frenda kojemu je bitna kamera, te da je do 300€.
Molio bih i par crtica zašto baš taj (npr dobra baterija, brzina, ekran, storage)
Honor 200 pogledaj ili samsung A55 npr.
Allaround su ok. Malo preko 300 su oba.
Za tu cijenu je ok i baterija i brzina i ekran.
Mišljenje o Samsungu Flip6 za 600 eura, ovaj akcija sada? Odbija me baterija od samo 4000 mAh?
Mišljenje o Samsungu Flip6 za 600 eura, ovaj akcija sada? Odbija me baterija od samo 4000 mAh?
Manju bateriju offset-a činjenica da ćeš dio vremena koristiti vanjski ekran, koji vuče manje struje.
Ali čak i uz to, mislim da će novi Razr biti bolji izbor. Čak i ako bude skuplji, a bit će u startu.
Trebo bi neki manji mobitel. Trenutno gledam Pixel 8a, al bilo bi dobro da je jos manji. Zenfone 9 bi bio idelan da nije tak skup. 800 eura, a mobitel iz 2022.
Kod nas sve košta previše. Pogledaj vani. Zenfone 10 se može naći ispod 600 EUR-a, što je i dalje puno, jer je to mobitel koji je sada star 2 godine (2 generacije) i mislim da je 600 EUR-a (8/256, crni) i dalje previše. Neke druge boje se prodaju i po 1100 EUR-a. Isto tako, tu su prastari Iphone 12 mini i 13 mini. Samo, njima je baterija vjerojatno preslaba da izdrži dan rada. Iphone 12 mini je model koji je sada star 4 godine, čini mi se. Nije mi ni jasno kako ga uopće uspijevaju nabaviti novoga (bilo tko).
Guglaj, naći ćeš. Samo je pitanje na koliko kompromisa si spreman.
Treba mi manji dok se bavim sportom da mi ne smeta, a moram ga imat sa sobom. Vidim da je kolega KTM spomenuo samsung flip
To mi se cini isto da bi moglo bit dobro za tu namjenu
Gdje ga ima za 600 eura ?

I ja hehe. Na A52s je popustilo ljepilo skroz