"Vratite nam konjske snage": Xiaomi ažuriranjem so

poruka: 9
|
čitano: 3.115
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na ""Vratite nam konjske snage": Xiaomi ažuriranjem so".
6 godina

Mogu zamisliti sta bi tek Apple uradio ;)

9 0 hvala 0
3 godine

Mass tužba i nekla vrate 40% novca.

合気道家 - Yondan
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Pazi obrazloženje; ako sam nešto kupio, ne budeš mi onda ti određivao "je, može, ALI". Kupiš RTX5090 i s prvi ažuriranjem drivera u nekoj XY igri padneš sa 180 na 90FPS-a uz obrazloženje odite na eSport i budite u top 3 pa budemo vam dali svih 180FPS-a jer znači da vam trebaju. *eb* si rodbinu, vraćaj pare, onda bih uzeo puno slabije i jeftinije u startu. Možda glupa analogija, al Xiaomi obrazloženje je još gluplje.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
14 0 hvala 0
6 godina
Re: "Vratite nam konjske snage": Xiaomi ažuriranje
Lovac kaže...

Pazi obrazloženje; ako sam nešto kupio, ne budeš mi onda ti određivao "je, može, ALI". Kupiš RTX5090 i s prvi ažuriranjem drivera u nekoj XY igri padneš sa 180 na 90FPS-a uz obrazloženje odite na eSport i budite u top 3 pa budemo vam dali svih 180FPS-a jer znači da vam trebaju. *eb* si rodbinu, vraćaj pare, onda bih uzeo puno slabije i jeftinije u startu. Možda glupa analogija, al Xiaomi obrazloženje je još gluplje.

Pa i jest malo poglupa ;) Ne mozes poginuti bez obzira na broj fps. Barem ne u real life ;)

12 godina
Posmatrač kaže...

Pa i jest malo poglupa ;) Ne mozes poginuti bez obzira na broj fps. Barem ne u real life ;)

kako nemereš, malo zadrijemaš dok gejmaš cyberpunk na 30 fps, jer ne želiš koristit lažne frejmove, 5090 se zapali i udaviš se u dimu u real life 

16 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2025 19:32 (zzib).

0 0 hvala 0
4 godine

Ah taj trendovski bulshit, to tako mora da nije tako nebi imali o cemu pisati niti bi znali da postoje šaomi auti

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2025 19:34 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kak buju se sad ljudi vozili? Ne buš valjda sa samo 800 konja do shopping centra, zna se da to nije dost'. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

Ni ti ni ja nismo tu da nekome tko je kupio proizvod diktiramo sto je dovoljno, a sto je previse. Naravno da je tvoj odgovor bio satira, medutim treba kaznjavat ovakve pokusaje prevare. Auto ti ima vjerojatnost spontanog zapaljenja? J ga stari, zasto ga nisi testirao dovoljno? Karikiram. Blazeni steam. Koliko se puta dogodilo da se igra ugasi te se i single player zakljuca. Sad je takoder nedavno bilo. Kupio sam proizvod. Moj je. Mojee!! Radit cu sa svojim sto ja hocu, a hocu to sto sam kupio. Vrlo jednostavno. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice