Mogu zamisliti sta bi tek Apple uradio ;)
"Vratite nam konjske snage": Xiaomi ažuriranjem so
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.115
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mass tužba i nekla vrate 40% novca.
Pazi obrazloženje; ako sam nešto kupio, ne budeš mi onda ti određivao "je, može, ALI". Kupiš RTX5090 i s prvi ažuriranjem drivera u nekoj XY igri padneš sa 180 na 90FPS-a uz obrazloženje odite na eSport i budite u top 3 pa budemo vam dali svih 180FPS-a jer znači da vam trebaju. *eb* si rodbinu, vraćaj pare, onda bih uzeo puno slabije i jeftinije u startu. Možda glupa analogija, al Xiaomi obrazloženje je još gluplje.
Pazi obrazloženje; ako sam nešto kupio, ne budeš mi onda ti određivao "je, može, ALI". Kupiš RTX5090 i s prvi ažuriranjem drivera u nekoj XY igri padneš sa 180 na 90FPS-a uz obrazloženje odite na eSport i budite u top 3 pa budemo vam dali svih 180FPS-a jer znači da vam trebaju. *eb* si rodbinu, vraćaj pare, onda bih uzeo puno slabije i jeftinije u startu. Možda glupa analogija, al Xiaomi obrazloženje je još gluplje.
Pa i jest malo poglupa ;) Ne mozes poginuti bez obzira na broj fps. Barem ne u real life ;)
Pa i jest malo poglupa ;) Ne mozes poginuti bez obzira na broj fps. Barem ne u real life ;)
kako nemereš, malo zadrijemaš dok gejmaš cyberpunk na 30 fps, jer ne želiš koristit lažne frejmove, 5090 se zapali i udaviš se u dimu u real life
Ah taj trendovski bulshit, to tako mora da nije tako nebi imali o cemu pisati niti bi znali da postoje šaomi auti
Kak buju se sad ljudi vozili? Ne buš valjda sa samo 800 konja do shopping centra, zna se da to nije dost'.
Ni ti ni ja nismo tu da nekome tko je kupio proizvod diktiramo sto je dovoljno, a sto je previse. Naravno da je tvoj odgovor bio satira, medutim treba kaznjavat ovakve pokusaje prevare. Auto ti ima vjerojatnost spontanog zapaljenja? J ga stari, zasto ga nisi testirao dovoljno? Karikiram. Blazeni steam. Koliko se puta dogodilo da se igra ugasi te se i single player zakljuca. Sad je takoder nedavno bilo. Kupio sam proizvod. Moj je. Mojee!! Radit cu sa svojim sto ja hocu, a hocu to sto sam kupio. Vrlo jednostavno.