Nokia C3-00 WLAN

poruka: 4
|
čitano: 2.627
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nokia C3-00 WLAN

Imam pitanje sestra mi je kupila u vipu navedenu nokiu što je na akciji za 800 kn u paketu. Upalili smo ju i aktivirali sim karticu, uključili WLAN i spojili se na našu SpeedTouch kutijicu i isprobali internet. No Kad smo se skinuli sa interneta onda smo skužili da nam je uzeo 2 il 3 kunae to što smo 20 minuta bili na internetu. Nije mi jasno zar mora uzimat novce il to zavisi od nekih drugih stvari, možda da promijenim nešto u postavkama? Dal i vama je uzimalo se nešto sa računa kad ste se sa tim mobom spojili na internet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Nokia C3-00 WLAN
tonik kaže...

Imam pitanje sestra mi je kupila u vipu navedenu nokiu što je na akciji za 800 kn u paketu. Upalili smo ju i aktivirali sim karticu, uključili WLAN i spojili se na našu SpeedTouch kutijicu i isprobali internet. No Kad smo se skinuli sa interneta onda smo skužili da nam je uzeo 2 il 3 kunae to što smo 20 minuta bili na internetu. Nije mi jasno zar mora uzimat novce il to zavisi od nekih drugih stvari, možda da promijenim nešto u postavkama? Dal i vama je uzimalo se nešto sa računa kad ste se sa tim mobom spojili na internet?

Ako se spojiš na wlan, nebi ti trebo ni lipe skinut.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
Re: Nokia C3-00 WLAN

Idi na WLAN pa na INTERNET VEZA i tu namjesti PRVO PITAJ pa ćeš uvijek kod spajanja potvrditi vezu sa routerom.

Moraš i namjestit na POSTAVKE>KONFIGURACIJA osobnu konfiguraciju i nju namjestit kao zadanu.

15 godina
Nokia C3-00 WLAN

Budem pokušao pa ćemo vidit što će se desit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice