Motorola Moto G

poruka: 471
|
čitano: 144.239
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Moto G ima i dual sim verziju.

Za nekoga kome je to bitno, ima jedan seller na ebayu. Cijena je za 8gb 169 funti plus 12 funti poštarine. 

Edit: zaboravio sam napisati da je seller u UK. Ja se nešto premišljam, ali 8 gb mi je premalo 

Link

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 23:34 (jozak).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Koju bi futrolicu bilo najbolje uzeti??  razmišljam se uzeti ovu http://www.amazon.co.uk/Motorola-Moto-Leather-Protector-Polishing/dp/B00H6GC51I/ref=pd_sim_ce_4 

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Ukoliko se kupuje G-ica preporuka je za 16GB model jer je 8 stvarno premalo pogotovo ako se koristi navigacija, instalirao 2 kom(navigon i iGo i zauzeće sa potrebnim kartama skoro 4GB){#} tako da se isplati dati cca 250kn za veći kapacitet pogotovo ako se još snima i glazba u većem obimu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Jeste probali igrati gta igre, kakve su performanse?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Osobno neigram nikakve igre na mobitelu niti sam išta od toga instalirao{#} pa nemogu reći kako što ide......

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Poštovanje,

evo vec par dana trazim koji mobitel da si uzmem, i nakon svega procitanog odije definitivno omjer ulozeng i dobiveng je odlican za ovaj Moto G, pa bi to narucio.

Moje pitnaje je vezano za narucivanje preko Amazon, vidim da pise da Dainers mogu samo ovi u UK koristit, pa me zanima dali se može kako sa našim karticama kupit ili bi trebalo radit deviznu karticu?

LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Motorola Moto G
Shockwave kaže...

Di je bolje naručit s njemačkog ili britanskog amazona?  kolko sam čuo na njemačkom dobiješ i punjač ili?

Imaš u Lidlu za 39kn punjač.

13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

malo citam komentare, i svi samo sve najbolje. onda nema vise razmisljanja, odluka je pala :D

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Ma bilo kakav punjać i ima ih posvuda(Lidl,Emmezeta,Čipoteka itd.) a cijene od 39-69kn kako gdje ja uzeo za 45kn u Čipoteci bijeli i sve šljaka odlićno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PinkDevilll kaže...

malo citam komentare, i svi samo sve najbolje. onda nema vise razmisljanja, odluka je pala :D

Neces pozalit, evo ja sam jos uvijek i nakon vise od mjesec dana odusevljen njime kao i prvog dana :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
Motorola Moto G

Moj stigao jucer (16GB) sa amazona.co.uk, sa postarinom me izasao ravnih 1600kn... Mislim sve je vec receno, predobar mobitel, odusevljen sam, za ove novce nisam mogao proci bolje.

Naravno, odmah sam krenuo u unlockanje bootloadera i rootanje... Pri rootanju nije proslo sve glatko, nakon sto sam pokrenuo "superboot...bat" na ekranu se pojavile okomite linije i mob se smrza...

Odmah sam pomislio da je bricked, ruke su mi se osikle... ali nakon sto sam ga resetira sve je bilo uredu i mob je bio rootan. {#}

Tolstoy is My Homeboy
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 10:04 (anarchyST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Evo samo da napišem u kratko svoje iskustvo s Moto G. Naručen je sa Amazona UK, stigao je za 6 dana i nemam baš nikakve primjedbe na mob. Sve što sam isprobao radi i više nego odlično, mob lijepo leži u ruci a i izrada te izgled uživo su iznad očekivanja {#}. Možda je razlog tome, barem meni se tako ćini, neodgovarajući (meni ružan) defaultni wallpaper na prodajnim primjercima. Odmah je nadograđen na android 4.4.2 KitKat. Uglavnom, za te novce, savršen!

Heeey gringo I kill people for money, but you are my frieeend, I'll kill you for nothing!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Vidim da ste zasad svi zadovoljni,a recite mi vi koji imate verziju sa 8gb memorije,da li vam je postalo malo nakon nekog vremena.? Ja bi recimo stavio kartu za gps,viber,fb,jos koji program i koju igru manju pa me zanima da li je to dosta prostora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 12:24 (weks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
weks kaže...

Vidim da ste zasad svi zadovoljni,a recite mi vi koji imate verziju sa 8gb memorije,da li vam je postalo malo nakon nekog vremena.? Ja bi recimo stavio kartu za gps,viber,fb,jos koji program i koju igru manju pa me zanima da li je to dosta prostora.

Sve navedeno imam i jos imam free memorije, tak da meni je dovoljno :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Imam jos jedno pitanje,posto sam novi sa amazonom. Planiram kupiti sa engleskog amazona pa me zanima da li biram najjeftinije,znaci nema veze koji je prodavac ili ima neki od kojeg ste vi kupovali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
weks kaže...

Imam jos jedno pitanje,posto sam novi sa amazonom. Planiram kupiti sa engleskog amazona pa me zanima da li biram najjeftinije,znaci nema veze koji je prodavac ili ima neki od kojeg ste vi kupovali.

Kupis direktno od amazona http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1392222646&sr=1-2&keywords=Motorola  drugi ni ne prodaju taj mobitel

13 godina
protjeran
Coobrraa kaže...

Evo samo da napišem u kratko svoje iskustvo s Moto G. Naručen je sa Amazona UK, stigao je za 6 dana i nemam baš nikakve primjedbe na mob. Sve što sam isprobao radi i više nego odlično, mob lijepo leži u ruci a i izrada te izgled uživo su iznad očekivanja {#}. Možda je razlog tome, barem meni se tako ćini, neodgovarajući (meni ružan) defaultni wallpaper na prodajnim primjercima. Odmah je nadograđen na android 4.4.2 KitKat. Uglavnom, za te novce, savršen!

E da taj wallpaper je katastrofa i oni kao da su htjeli otjerat potencijalne kupce {#}

15 godina
Motorola Moto G

Evo par fotki otprije par dana, kad je bio snijeg, i jedna od danas po magli. Kad slikate, uključite autofokus, fokusirajte na određeno mjesto koje želite posebno istaknuti i opalite fotku. Fotke uopće nisu loše, samo treba imati mirnu ruku. {#}

http://www.pohrani.com/f/2y/11F/1BMaIqZX/1/img20140125092427043hdr.jpg

http://www.pohrani.com/f/1P/12a/488yhGeO/img20140125092523767hdr.jpg

http://www.pohrani.com/f/C/sx/2ZZ69AN6/img20140125092636247.jpg

http://www.pohrani.com/f/3C/13Y/3GAKNvmS/img20140120135115.jpg

http://www.pohrani.com/f/1/ug/4c27TaWg/img20140213102805094hdr.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 17:16 (jurica_m).

4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Nakon što sam updejto na kitkat kad se pokušam spojit na wi-fi mrežu piše mi failed to connect to network u čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
16 godina
Shockwave kaže...

Nakon što sam updejto na kitkat kad se pokušam spojit na wi-fi mrežu piše mi failed to connect to network u čemu bi mogao biti problem?

Tako je i meni bilo.

Napravi tvornički reset, nakon toga bi sve trebalo biti u redu.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
13 godina
neaktivan
Shamrock kaže...
Shockwave kaže...

Tako je i meni bilo.

Napravi tvornički reset, nakon toga bi sve trebalo biti u redu.

Evo napravio sam to hvala puno i koja verzija kernela ti je na mobu?

16 godina
Motorola Moto G

3.4.0-gc6fc9e1

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Zanima me jedna stvar koju ne mogu nigdi po netu nać. Kako je particioniran prostor kog moto g od 16 gb, konkretno me zanima koliko ima mista za same aplikacije, a koliko prostora za podatke? Kakva je tu shema s obzirom da nema sd kartice?

0 0 hvala 0
15 godina
Timi, kolko imas prostora, tolko i instaliravas, nema nis posebno. Ak kupis model od 16GB, dostupno ti je oko 13GB na koje instaliravas ak hoces 13GB aplikacija. Znaci, jedan prostor za aplikacije, glazbu, video, dokumente itd.
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Pokušavam naručit Moto G na UK amazonu, prije par dana sam imao izračun VAT & poštarine...danas samo poruka  - Some of the items in your order cannot be delivered to the address selected. Please select a different address to see the estimated order total. ?! Samo moto g je u basketu...whats going on?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Timi, kolko imas prostora, tolko i instaliravas, nema nis posebno. Ak kupis model od 16GB, dostupno ti je oko 13GB na koje instaliravas ak hoces 13GB aplikacija. Znaci, jedan prostor za aplikacije, glazbu, video, dokumente itd.

Super, havala! Kod nekih su to dvi odvojene particije (aplikacije i podaci), pa da sam samo i sa tim na čisto. :)

13 godina
neaktivan
McT. kaže...

Pokušavam naručit Moto G na UK amazonu, prije par dana sam imao izračun VAT & poštarine...danas samo poruka  - Some of the items in your order cannot be delivered to the address selected. Please select a different address to see the estimated order total. ?! Samo moto g je u basketu...whats going on?

Ništa od motorolice {#} Due to sales restrictions in Croatia we are unable to deliver any electronics items to Croatia.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 7:57 (McT.).
13 godina
protjeran
McT. kaže...
McT. kaže...

Ništa od motorolice {#} Due to sales restrictions in Croatia we are unable to deliver any electronics items to Croatia.

Hmmm to je onda nesto novo, probaj na amazon.de

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice