Motorola Moto G

poruka: 471
|
čitano: 144.289
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Motorola Moto G

O čemu se točno radi? Zašto sad više ne šalju u hrvatsku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Motorola Moto G

Ja sam osobno kupio telefon od Amazon sarl. Ostali NE salju u Hrvatsku! Pozdrav.

13 godina
protjeran
N00bie kaže...

Ja sam osobno kupio telefon od Amazon sarl. Ostali NE salju u Hrvatsku! Pozdrav.

???

Kolko citam na Amazonu UK sama Motorola je stavila restrikcije na UK only, a ne Amazon.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
N00bie kaže...

???

Kolko citam na Amazonu UK sama Motorola je stavila restrikcije na UK only, a ne Amazon.

Evo gledam bas sad na UK Amazon ...prodavac promijenjen u Motorola. Nije vise Amazon.

14 godina
Motorola Moto G

Nije točno. I dalje je Amazon jedan od prodavača.

Može se sa njemačkog naručit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni nece ni sa .de

14 godina
Motorola Moto G

Meni sa .de normalno hoće.

Gledaj da je prodavač amazon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Motorola Moto G

imam Moto G nekih 2 mjeseca, kupljen sa amazon.co.uk. Rootao sam ga prije mjesec i nešto dana. Isprobao sam većinu 4.4.2 romova i trenutno koristim CM, Liquid Smooth. Konstantno koristim Xposed framework module i već neko vrijeme imam pink faux kernel (pouzdano radi na CM romovima, ima double tap 2 wake funkciju). odličan phone. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Poželjeh i pokušah naručiti MOTO G 16gb, nisam uspio ni sa de niti sa uk amazona. Piše da je in stock. Zna li netko u čemu je problem? Zahvaljujem

0 0 hvala 0
14 godina
masni brk kaže...

Poželjeh i pokušah naručiti MOTO G 16gb, nisam uspio ni sa de niti sa uk amazona. Piše da je in stock. Zna li netko u čemu je problem? Zahvaljujem

Ne salju ih vise u HR, neznam razlog. 

Probaj odavde naruciti, mislim da oni uredno dostavljaju u HR.

Tolstoy is My Homeboy
17 godina
neaktivan
keenan kaže...
lllnuclearlll kaže...

Jel postoji kakvo jamstvo? I meni se sviđa uređaj...

Nisam siguran sto posto, ali mislim da postoji. Ovo sam našao. Garancija godinu dana, ali moraš natrag slati amazonu.

indy500 kaže...

Daj napiši nešto o mobitelu.

Kvaliteta izrade, kako radi, baterija, kamera...

Mislio sam naručiti nešto iz Kine, ali sada mi se nekako čini da je ovo dobra prilika.

Budem napisao čim ga isprobam u petak. :)

Kakav punjač dolazi, budući da je kupljen sa Amazon.co.uk?

12 godina

Ja sam vratio svog neispravnog Cubota i uzeo ženi Moto G 16gb sa Ebaya za 180 funti s dostavom. U kutiji je bila dodatna zadnja maska i micro usb kabel ali bez adaptera.

Mobitel izgleda jako dobro, a radi još bolje. Jedina mi je zamjerka što se ne može bez roota staviti poseban wallpaper na pozadini lockscreena, ali sam uspio to riješiti s Multipicture Live Wallpaper aplikacijom.

Mob radi beskprijekorno fluidno sa hrpom widgeta po ekranima i svakako bolje od mog SGS3 sa CyanogenModom.

Toplo preporučam.

16 godina
neaktivan

Nikakav.

16 godina
summus kaže...

Nikakav.

Kako? Moraju isporučit punjač, barem kabel.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
Ma usb kabel dolazi, bez adaptera.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Ma ne vjerujem, naručio sam sa amazon.de i dobio sam adapter i kebel.

...mene zanima da li bi dobio adapter za UK utičnice da sam naručio sa UK Amazona?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 16:18 (mislav).
13 godina
protjeran
mislav kaže...
N3N0 kaže...

...mene zanima da li bi dobio adapter za UK utičnice da sam naručio sa UK Amazona?

Na Amazon.de dolazi i punjac dok s Amazon.uk su slali samo USB kabel.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
mislav kaže...
N3N0 kaže...

Meni je neki dan stigao sa UK Amazona i nisam dobio nikakav punjac.

Njemci punjac salju na svoju ruku, gratis, inace nije dio standardnog retail bundlea.

Tolstoy is My Homeboy
16 godina
neaktivan
Motorola Moto G

Nažalost sada više ne šalju ni jedni ni drugi (mislim na mob, ne adapter) u hr. Čemu takva politika neman pojma, i to baš sad kad san se registrira na amazon samo da naručim mob. Osim ebay-a (možda i MobiCity?) postoje li još koji kanali za naručiti u HR?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 17:17 (TiMi79).

0 0 hvala 0
14 godina
Motorola Moto G

Slobodno naruci sa MobiCitya.

Kad salju za HR odbiju njihov VAT ali zaborave nadodati nas PDV pa mob dobijes nesto jeftinije, osim ako se u medjuvremenu nije sta prominilo. Znam da su neki sa PCE foruma narucivali na tu foru.

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola Moto G

pitanjce. kak podesit zasebno jacinu za ringtone i notification? nudi mi samo jednu opciju za to dvoje.

inače mob je super, meni prvi android i mogu rec da je ispunio moja ocekivanja, fluidno radi, baterija drži 48 sati srednjeg korištenja (ostane još 30%), update je na 4.4.2. (valjda je to zadnji, neznam, već je došao s tim, ja nisam ništ updejtao). {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Kad salju za HR odbiju njihov VAT ali zaborave nadodati nas PDV pa mob dobijes nesto jeftinije, osim ako se u medjuvremenu nije sta prominilo. Znam da su neki sa PCE foruma narucivali na tu foru.

ja sam jucer narucio prek mobicitya 16GB.. 150£ sa besplatnom dostavom...pa cemo vidjeti kak ce ici dalje.. 

samo bi dodao ko se odluci uzet preko mobicitya nek na chekout-u upise kod "UKFSHIP" za besplatni dostavu!

14 godina
Dandy kaže...
anarchyST kaže...

ja sam jucer narucio prek mobicitya 16GB.. 150£ sa besplatnom dostavom...pa cemo vidjeti kak ce ici dalje.. 

samo bi dodao ko se odluci uzet preko mobicitya nek na chekout-u upise kod "UKFSHIP" za besplatni dostavu!

Sta su ti odbili VAT jer vidim da je inace 180? I sta nije ovaj kod za besplatnu dostavu smao u UK?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Dandy kaže...
anarchyST kaže...

Sta su ti odbili VAT jer vidim da je inace 180? I sta nije ovaj kod za besplatnu dostavu smao u UK?

to sam pokupi sa foruma hr ..kazu da pali... da isto kako vele na forumu valjda jos neznaju da smo u EU pa je bez VAT-a ...uglavnom narucio i platio tih 150.. budem updejta kak se bude stvar razvijala...i dal ce tak proci...ak je drugima..valjda bude i meni... I hope so :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 14:25 (Dandy).
16 godina
Motorola Moto G
Planiram kupiti Moto G 16GB dual sim , sada mi je normal sim i jel trebam prepraviti (izrezati) sim u micro (vidio sam na youtube da se može)? Da ne mijenjam broj btw ! ili kod ovog dual sim modela može i normal sim stati?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dandy kaže...
gamer34 kaže...

to sam pokupi sa foruma hr ..kazu da pali... da isto kako vele na forumu valjda jos neznaju da smo u EU pa je bez VAT-a ...uglavnom narucio i platio tih 150.. budem updejta kak se bude stvar razvijala...i dal ce tak proci...ak je drugima..valjda bude i meni... I hope so :)

Ajde javi kad stigne, bas me zanima.

joyjoy kaže...
Planiram kupiti Moto G 16GB dual sim , sada mi je normal sim i jel trebam prepraviti (izrezati) sim u micro (vidio sam na youtube da se može)? Da ne mijenjam broj btw ! ili kod ovog dual sim modela može i normal sim stati?

Dual sim takoder trazi micro. Nije problem izrezat, ali kao prvi put rezes vjerojatno ces shebat. Ja sam sad vec toliko puta rezao i u nano i micro pa mi svaki put uspije, ali prvi put nije. Moj savjet je da odes u neki servis mobitela (preporuka gsm electronic ako si iz zagreba) i oni ti tamo mogu izrezat s rezalicom.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
Motorola Moto G

Ja sam na bonbonu i preko fb-a sam ih tražio da mi pošalju micro sim i došla za nekoliko dana poštom. Besplatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
indy500 kaže...

Ja sam na bonbonu i preko fb-a sam ih tražio da mi pošalju micro sim i došla za nekoliko dana poštom. Besplatno.

Ja sam iz BiH (Bhtelecom) i sumnjam da mogu tražiti mirco sim a da zadržim broj , ma lagano škare (DIY) pogledat ću youtube !

14 godina
joyjoy kaže...
indy500 kaže...

Ja sam iz BiH (Bhtelecom) i sumnjam da mogu tražiti mirco sim a da zadržim broj , ma lagano škare (DIY) pogledat ću youtube !

Sigurno mozes zatrazit micro sim, samo vjerojatno treba nesto malo platiti. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice