Imam neki glupi osjećaj da će netko od pametnjakovića ukenjati ovo s porezom i to sigurno na dan kada ja budem mogao naručiti. Što sad nemam novce :( ..................
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna li netko gdje se moze kupiti dual SIM motorolu G? Trenutno sam u Njemackoj (iducih par mjeseci), ali po trgovinama sam samo vidio single SIM verzije. Ili odakle bi se moglo naruciti (bitno je da ima EU garanciju)?
Gdje bi mogao sada uzeti moto g? Vidim da ni amazon.de ni .co.uk ne dostavljaju više u hrvatsku.
stigla motorola (16GB) sa mobicity-a....nakon tjedan dana eto danas besplatno dostavljena putem dhl-a..i to sve za 150£ tj. bez VAT-a oliti pdv-a ... pa ko moze nek ubere...dok ide :) inace na prvo oko.. mob je do jaja...kaki kinez...za te pare za mene je ovo iphone6 ;)
dakle da ponovim... "na chekout-u upisati kod "UKFSHIP" ako zelite jos i besplatnu dostavu!" :)
p.s. hvala "kinezima" tu na bug- forumu jer dugo sam gleda kojeg bi kineza piknul..al netko je par puta naveo ovu Motorolu kao jako dobar mob za te pare...pa hvala neznanom junaku na infu..ma tko god to bio... :)
stigla motorola (16GB) sa mobicity-a....nakon tjedan dana eto danas besplatno dostavljena putem dhl-a..i to sve za 150£ tj. bez VAT-a oliti pdv-a ... pa ko moze nek ubere...dok ide :) inace na prvo oko.. mob je do jaja...kaki kinez...za te pare za mene je ovo iphone6 ;)
dakle da ponovim... "na chekout-u upisati kod "UKFSHIP" ako zelite jos i besplatnu dostavu!" :)
p.s. hvala "kinezima" tu na bug- forumu jer dugo sam gleda kojeg bi kineza piknul..al netko je par puta naveo ovu Motorolu kao jako dobar mob za te pare...pa hvala neznanom junaku na infu..ma tko god to bio... :)
Jesi li dobio i punjac uz nju? Pretpostavljam da si narucivao u RH..
ne.. sa mobicitiy-a dobis samo mob..usb kabel i par papirica u maloj kutijici .... nema punjaca..je iz HR je narucivano...
Evo i ja naručio. 163.99 funti za 16 gb crnu verziju sa dual sim.. Prošlo na paypalu a sad dalje budemo vidjeli..
I ja sam isto upravo narucio =)
Dual sim je prokleto tesko za naci u EU. Imam neki kineski punjac od ranije, morat ce posluziti.
sassssss
Zašto kad stavim na 3g signal mi bude slabiji 2-3 crtice dok mi je na 2g svih 4?? na onim običnim mobitelima mi je uvijek na 4 a mislim da su oni po defaultu svi na 3g ili?
Dvojba !!!!!!!!!! : Moto G 16GB ili Lenovo S820 (http://www.gsmarena.com/lenovo_s820-5486.php)
Molio bih za pomoć jer me dođe za isti novac !
Zgodno bi bilo i neki komentar zašto (raspametio sam se ,LoL) .... Google kupio Motorola , pa sad Lenovo.
14 | Moto G 16GB |
---|---|
2 | Lenovo S820 |
Zašto kad stavim na 3g signal mi bude slabiji 2-3 crtice dok mi je na 2g svih 4?? na onim običnim mobitelima mi je uvijek na 4 a mislim da su oni po defaultu svi na 3g ili?
Kolko znam 3G mreza je odvojena od 2G.
3G pokrivenost je dosta manja od pokrivenosti 2G signalom.
U praksi bi na 2G uvijek trebao hvatati bolji signal.
Danasnji mobiteli u nedostatku 3G signala automatski prebacuju na 2G signal, pa cak i za vrijeme razgovora s nekim.
Za razgovore je danas puno bolji 2G jer je 3G prezagusen i infrastruktura je losija. Iako se da normalno pricat u 95% slucajeva, nekad je bolje rucno prebacit na 2G bez obzira na jacinu signala.

Kolko znam 3G mreza je odvojena od 2G.
Da ali me zanima zašto mi je na Moto G 2 crtice a na običnim mobitelima 4 a mislim da ti obični mobiteli također rade po defaultu na 3g no nisam siguran zato i pitam ovdje.
Gdje se može najjeftinije naručiti Moto G trenutno? Naravno s dostavom u HR.

Dvojba !!!!!!!!!! : Moto G 16GB ili Lenovo S820 (http://www.gsmarena.com/lenovo_s820-5486.php)
Molio bih za pomoć jer me dođe za isti novac !
Zgodno bi bilo i neki komentar zašto (raspametio sam se ,LoL) .... Google kupio Motorola , pa sad Lenovo.
Moto G je popularniji model i bit će sigurno dobre podrške za njega i na xda.
Više manje su to isti uređaji, osim što Lenovo ima nešto veći zaslon (i fizičke tipke), nešto bolju kameru, malo manje interne ali i utor za memorijske kartice.
Osim ako ti microSD nije prioritet, ja bi išao na Moto G ;)
Jel ima neko da prodaje onu zadnju masku tj poklopac ili ti door case sto ima u tih par boja? :)
Jel onda moguce narucit Moto G od 16GB, bez tog poreza? Da ispadne oko 1500 kn negdje sa tog mobycitia?

Jel onda moguce narucit Moto G od 16GB, bez tog poreza? Da ispadne oko 1500 kn negdje sa tog mobycitia?
Ja sam naručio ali treba stići tek za par dana..Ako sve prođe ok cijena je 1570 kn za dual sim 16 gb verziju.
U kojem roku su ti poslali mob nakon što si ga naručio/platio?
znaci poslali su ga tocno 6 dana nakon uplate sa tim da je i prilikom narudzbe pisalo da je mob raspoloziv u roku 3-7 dana plus vrijeme za dostavu...moje iskustvo je pozitivno...
I meni je pisalo 5 - 7 dana, ali to nisam vidio prilikom narudžbe već su mi rekli iz korisničke podrške. Već sam pomislio da nešto nije u redu pa sam ih išao kontaktirati, kažu da će stići do kraja sljedećeg tjedna.
Zasada. to bude potrajalo do onda kad se neki dušebrižnik nebude našao i sve im prijavio pošto odbijaju porez misleci da nismo u eu a mi ga nemoramo platiti liniću pošto jesmo.
Meni je danas poslan mob nakon 6 dana od narudzbe.
kolko je onda funta?
157 funti dual 16gb, a ispadne 1570 kuna bez poreza i bez troskova dostave.
jel sam ja to dobro razumio?
hvala
ps moto g 8gb singl 126 funti jednako 1260kuna?
Funta po srednjem tečaju HNB je 9.1kn
Funta po srednjem tečaju HNB je 9.1kn
Pa dobro, ali gledaš prodajni odnosno 9.36
Kaže se najnepovoljniji tečaj :)