Micro SD Problem

poruka: 10
|
čitano: 3.189
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Micro SD Problem

Ovako imam problem sa MICRO SD karticom 4GB, naime prije 1-2 godine sam stavio lozinku na nju u starom mobitelu Nokia 3600 Slide i zaboravio sam lozinku

Međutim kupio sam jučer novi telefom LG iz 2011 godine i ne mogu koristiti jer ima lozinka traži da unesem...da li neko zna rješenje bio bi mu zahvalan pokušao sam preko nekog FExplorera neide :(

UNAPRIJED HVALA

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Micro SD Problem

Kada sam ja to imao sam otišao u GSM shop(to je servis mobitela) i oni su uzeli mob(Sony Ericsson Vivaz) i s njim maknuli šifru.Neznam kako su to napravili.Probaj i ti otić do nekog gsm shopa pa neka ti maknu šifru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Micro SD Problem

Hvala u svakom slucaju probat cu.

17 godina
Micro SD Problem

Ako ti nisu bitni podaci, formatiraj karticu.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nisu bitni...sve sam s nokiom prebacio na PC ali mi treba sad ovamo formatirao sam ne pomaže...moda neko specijalno formatiranje ili...?

17 godina
AdmirPehadzic kaže...

nisu bitni...sve sam s nokiom prebacio na PC ali mi treba sad ovamo formatirao sam ne pomaže...moda neko specijalno formatiranje ili...?

Probaj na PCju, pomoću čitača kartica.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
12 godina
Micro SD Problem

ako znaš nekog tko ima nokiu N95 ili bilo koju nokiju iz E serije, ubaci kod nje/ga karticu i formatiraj 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 17:07 (manutdsnak3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Micro SD Problem

čitačem bi ju bez problema trebao pregazit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
manutdsnak3 kaže...

ako znaš nekog tko ima nokiu N95 ili bilo koju nokiju iz E serije, ubaci kod nje/ga karticu i formatiraj 

imam istu situaciju i stavim karticu u nokiu c3 i ne želi ju formatirati...kad se spoji preko kompa isto neda formatirati, niti kad se stavi u neki drugi mobitel opet ne želi formatirati tj uopće ju ne prepoznaje {#} bit će da je dobra neka šifra , imam onaj adapter i stavim ju u digitalac kao SD karticu i on isto ne želi formatirati {#}

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 22:11 (hsatUSA).
13 godina
odjavljen
Micro SD Problem

Bilo koja NOKIA sa OS-om Symbian s60 ce ti bez problema formatirati takve kartice.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice