"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.500
|
čitano: 6.642.631
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Patrick_cro kaže...
Vjerujem da imamo razlicite pojmove sta znaci sve raditi, ja pod sve razumijevam sve od gps, wifi, dobrog signala, da nemam problema sa mikrofonom.. A ne vjerujem da na tim odronima bas sve radi kako ih reklamiras, mozda radi ono osnovno pozivi, poruke i internet i to je nekim ljudima dovoljno jer ne koriste mobitel u potpunosti, ali meni svakako nije jer ne mogu riskirat radi posla da mi nesto na mobu ne radi, u slucaju da mi gps ne radi u autu imam mob, znaci uvijek imam neku kvalitetnu rezervu. Za obicne korisnike je dobar i noa koji je isto tako odron. Oukitel nije bas jeftin sta si ga naveo i svakako ne spada u taj cjenovni rang i koliko znam firma za sada ide u dobrom smjeru.

Ne moraš vjerovati, ali da nekaj nije radilo, to bi i napisao. Jednom sam napisao da sam sa

tcl-om imal najviše problema dovesti ga u optimalno stanje (GPS i USSD kod).

Nisu svi iste kvalitete, naravno, mogao bi ih rangirati po određenim funkcijama, ali svi uredno rade, a to je ipak najvažnije.

I Oukitel, kad se pojavio, su ga proglasili odronom.

Oukitel i ViewSonic su koštali po 116$, TCL 100$, ostali debelo ispod (+ PDV, naravno).

I ne reklamiram ja ništa, samo dijelim svoja iskustva, al bi prije rekel da to nekima smeta.

Pametnom dosta.

dak
16 godina
ALVIN kaže...

Link na Merimobiles: LINK

Također 16 GB . Na ovu cijenu od 147 dolara ide još oko 24 dolara na odabir euroline slanja tako da nemaš više troškova oko PDV-a.

Eto ga, poskupilo od jučer do danas 12 dolara. Inače taj Mi4 je bio flagship, jako popularan na istoku, i kao takav ima dosta kopija, pa treba i paziti od kuda se naručuje i provjeriti kada ga se dobije.

15 godina
neaktivan
dak0001 kaže...

Ako nekoga zanima jeftin, a mali mobitelčić za 42,23€ i free slanje

http://www.igogo.es/product418111.html 

Samo još i PDV ide na tu cijenu (jer dolazi iz HK). 

16 godina
neaktivan

Je pa naravno .... kaj to treba naglašavati?

Nijednog od tih jeftikanera ne bute našli u EU skladištima,

premala je tu zarada da bi se zahebavali s tim.

dak
17 godina

Ovisi, možda ako bude više narudžbi i popularniji dođe u neku EU sjop/skladište

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ovo ti je jos uvijek odlicna cijena za ovaj telefon. 150 dollara za flagship sa fantasticnom podrskom, morem raznih dodataka lao sto su caseovi isl..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Je li dobra odluka kupnja RedmiNote3Pro ovog ovdje?

Je li to dobra zamjena za Samsung S4 ili će biti razočaranje nakon prelaska sa brand moba?

Sviđa mi se zbog baterije.

Koliko ima problema sa softverom i generalno ima li problema u normalnoj upotrebi GPS, net 3G/4G, WIFI, razgovori mikrofon itd. ?

Ako ga naručim od tamo, mogu očekivati cijenu 175$ * 6.7 ~ 1170kn, i to je sav trošak?

Koliko im obično treba da stignu?

Imate preporuku za neki drugi sličan, da je jaka baterija, IR, notification LED, FHD ekran i ok brzina?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 13:48 (bgm256).

0 1 hvala 0
17 godina

Bolji mob za te pare nećeš naći... Ako šalje iz Kine onda ide još carina ali i s tim je jeftino za to što dobivas a to je zvijer od mobitela. Upravo pišem sa njega, doduše ne pro verzije al svejedno... Za mene najbolji mob koji sam ikad imao, a imao iphone4, htc one, Samsung s4....

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pogledaj i mi4c. Skuplji ali bolji. Na tom shopu sam ja kupio. Dode ti za cca 10 dana bez carine. Ali dostava ti je jos 23 dollara. 

S4 ti ima bolju kameru od redmia. To imaj na umu ostalo te nece razocarati.

Zelis li bolju kameru uzminu obzir i meizu mx5 od istog sellera. Sporiji proc ali bolja kamera. 

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 14:08 (red_bull).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bgm nisi gledao dostavu, ona je oko 24 $ ako ides s eu skladista. Ja bih radije uzeo sa xiaomiforsale za 189 Eur+8.70 sa Eu garancijom i stavis kod za popust koju skoro nulira dosravu
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan

Patrick, a sto je s ovom stranicom gearbest.com? Vidio sam tu neku temu na forumu i dobio neki kupon od 50$ sto mogu iskoristiti na kupnju koja prelazi 50$.

Znaci RedMi 3 bi me ispao nesto manje od 100$ 

Edit: ali vidim da oni salju to iz Kine pa jel bi bio problem s carinom ili necim?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 22:24 (rebelsy).

1 0 hvala 0
17 godina

Ako je iz Kine računaj pdv od 25%+55kn za carinjenje

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ako je iz Kine računaj pdv od 25%+55kn za carinjenje

onda je to isti k, a i garancija 0 bodova

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
17 godina
141 eur pise sa eu skladista ako mozes koristiti taj popust posaljes nekom u zemlju koju dostavljaju i on ti posalje. Ja sam si bas jucer narucivao miband 1s iz kine i jos svije stvari sa eu skladista u njemacku.
17 godina
Otkud si ti dosao do 55kn postanskih troskova kada su 29kn do sad bili ili se to nesto promijenilo.
17 godina
Eto ta dca moba su dosla kao i brand name mobiteli dok uracunas pdv 100$ + 25$ + 30kn postanski troskovi pa ne vidim smisla kupovat to kad dodas jos 10$ i uzmes provjeren brand. Mozda sam samo ja lud pa mislim da je bolje uzet kvalitetan brand za malu nadoplatu. Vidis zaboravio sam iocean x7 elite dok se samo sjetim koliko sam ga platio dodje mi muka sta nisam uzeo provjeren brand za iste novce.
11 godina
neaktivan
Pozz...da li je nekakav praznik u Kini pa ne rade,naime poslao sam jos prije 3 dana poruku Top One-u,jucer par,i ne odgovaraju :-(

0 0 hvala 0
17 godina

Ni meni nisu odgovarali.. Nek te to ne cudi. Odgovorili ti budu cim iskesiras. I ako bude problema nakon toga onda opet nebudu. Bar ne tako brzo.. Klasika kod svih kineza bez iznimke..  Jednostavno ih boli ona stvar....

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Nije bas tako,bar sto se tice mojih iskustava s njima,uvijek su korektni i brzi bili sto se tice odgovaranja...Hvala na odgovoru :-)
14 godina
red_bull kaže...

Ni meni nisu odgovarali.. Nek te to ne cudi. Odgovorili ti budu cim iskesiras. I ako bude problema nakon toga onda opet nebudu. Bar ne tako brzo.. Klasika kod svih kineza bez iznimke..  Jednostavno ih boli ona stvar....

Haha, ne sumnjam

Naručio mobitel od njih i odma dobio 4-5 poruka.

I onda sam im poslao dva pitanja, na oba je stigao odgovor u roku od 1-2 sata

Jučer sam potvrdio da sam pročitao pravila preuzimanja paketa, i odma je stigao odgovor "Thank you".

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
neaktivan

Upravo uplačen još jedan odron ili ne, nije bitno za 82,57€

Oukitel K4000 PRO 

Prijatel ga je merkao više od mjesec dana i konačno se isprsio 

dak
13 godina
dak0001 kaže...

Oukitel K4000 PRO 

Ajd javi kakav je. Vidim to iz Španjolske stiže? Koliko dugo putuje? Kako radi? Trebam nešto slično za nećaka... Volio bih meizu m2, ali je dosta skuplji od ovoga, pa...

Pucaaaajjjj :)
10 godina
neaktivan

Nisu oni vidjeli Španjolske, sve iz Kine, može se očekivat na to još 30tak €

11 godina
neaktivan
dak0001 kaže...

Oukitel K4000 PRO 

da, baci review kad dođe.

Usput, pošto ne kužim espanjol, jel ide carina na to još gore ili kaj pošto ide iz španjolske?

I kakav je store općenito dal znaš

edit: sad vidio znakić za hong kong

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 11:37 (dudekzg).
17 godina
Patrick_cro kaže...
Otkud si ti dosao do 55kn postanskih troskova kada su 29kn do sad bili ili se to nesto promijenilo.

Na nekim drugim forumima su se žalili da je poskupjela ta obrada carine i da sada košta 55kn, a prije je oko 30kn isto to bilo.

16 godina
neaktivan
dudekzg kaže...
dak0001 kaže...

Oukitel K4000 PRO 

da, baci review kad dođe.

Usput, pošto ne kužim espanjol, jel ide carina na to još gore ili kaj pošto ide iz španjolske?

I kakav je store općenito dal znaš

edit: sad vidio znakić za hong kong

Prvi puta kupujem od njih, jer je bio najjeftiniji, a i neke njihove bodove sam dobio na mail, pa iskoristio.

Zanimljivo je da sam potvrdu kupnje dobio na 95,79$ što je više nego u ojrima, koliko mi je PayPal zaračunao.

A skinulo mi sa kartice nekih 620 kuna. Imam složeno da moja banka radi konverziju.

Ako bude kao moj Oukitel K6000, bit će OK.

Presudilo je što ovaj ima dual SIM + SD, a ne kao moj hibridni slot.

dak
15 godina
neaktivan
dak0001 kaže...

Je pa naravno .... kaj to treba naglašavati?

Nijednog od tih jeftikanera ne bute našli u EU skladištima,

premala je tu zarada da bi se zahebavali s tim.

Kak ih ne bi bilo? Pa Coolicool (i ostali njegovi dućani) samo lifraju jeftikanere iz EU skladišta - Elephone, Ulefone, Oukitel, VKworld itd. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 15:58 (frulex).
16 godina
dak0001 kaže...

Oukitel K4000 PRO 

Lijepo izgleda, ali dimenzije i težina su malo veće nego što bih želio.

btw.

Danas sam u čipoteci prvi puta pogledao uživo neke DooGee modele mobitela. Jedan crni od 5'' mi se svidio dimenzijama jer je bio vrlo kompaktan, konkretno ovaj Hitman DG850 i mislim u sebi kao: ''bilo bi odlično da su ovi neki Xiaomi koje mislim uzeti takvih dimenzija'' . Išao sam odmah provjeriti i to je to, Mi4, Mi4c i Redmi 3 su praktično u milimetar s tim DooGee. I taj Hitman mi se činio kompletno od metala izrađen, zbog toga je i malo teži. Cijena je čini mi se bila oko 800 kn, ali nisam siguran jer ga nisam gledao zbog kupnje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 16:41 (ALVIN).
14 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

btw.

Danas sam u čipoteci prvi puta pogledao uživo neke DooGee modele mobitela. Jedan crni od 5'' mi se svidio dimenzijama jer je bio vrlo kompaktan, konkretno ovaj Hitman DG850

Isprobao 4 komada ovakva, niti na jednom GPS nije radio out of box, na jednom je proradio nakon cackanja po postavkama s tim da mu je trebalo preko 10 min da locka satelite.. U ostalima kao da uopce nema GPS antene..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
15 godina
neaktivan
bgm256 kaže...

Je li dobra odluka kupnja RedmiNote3Pro ovog ovdje?

Je li to dobra zamjena za Samsung S4 ili će biti razočaranje nakon prelaska sa brand moba?

Sviđa mi se zbog baterije.

Koliko ima problema sa softverom i generalno ima li problema u normalnoj upotrebi GPS, net 3G/4G, WIFI, razgovori mikrofon itd. ?

Ako ga naručim od tamo, mogu očekivati cijenu 175$ * 6.7 ~ 1170kn, i to je sav trošak?

Koliko im obično treba da stignu?

Imate preporuku za neki drugi sličan, da je jaka baterija, IR, notification LED, FHD ekran i ok brzina?

Ako naručiš s Topone s opcijom No Custom Duty for EU by DHL" (link koji si naveo) i ako odabereš dostavu DHL-om - cijena koju vidiš je ukupna cijena koju ćeš platiti. Nema dodatnih davanja (PDV).

Imaš temu "Xiaomi Redmi Note 3" u kojoj je više ljudi to potvrdilo.

U istoj temi imaš i iskustva o samom uređaju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice