Kako Flashati s K800i na K810i firmware?

poruka: 4
|
čitano: 2.397
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Ovako - ja sam totalni pocetnik u tom flashanju.Zanima me ovo:

-Koliko je to rizično?

-Košta li to?

-I najvažnije - Kako se to obavlja?

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako Flashati s K800i na K810i firmware?

dao sam si truda: pogledaj ovdje: http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/k810i?cc=hr&lc=hr

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2008 16:59 (Ag008).
17 godina
neaktivan

A zašto bi to uopće radio??? To su dva različita modela, i nema smisla da to radiš..... I da, rizično je i košta ako misliš dati nekome da ti to napravi.... Odguglaj, pa ćeš vidjet što ti je potrebno za to, treba ti manje vremena nego što ti je trebalo za napravit ovaj post....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ja sam napravio to preko XS++. Evo ovdje ima vise detalja. Vec sam dva puta napravio upgrade, pa i nema bas nesto od toga. Sad sam na R8BA024 firmware.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice