iPhone(4) problem - reset

poruka: 2
|
čitano: 1.574
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
iPhone (4) problem - reset

Priključila sam iphone na komp počeo je on svoje sa itunesom i nešto sebi downlodao, no žurila sam se pa sam ga samo isključila, nisam imala još tih 5 min da on završi.

Prvo, stalno mi je govorio da ga priključim na itunes, što sve do sada nisam ni mogla. Tako da sam cijeli dan bila sa beskorisnim mobitelom u torbi.

I sada mi je resetao sve živo. Nemam ništa! Prije koji tjedan mi se resetao ali je barem kontakte i poruke ostavio. Sada NIŠTA!

Šta da radim, zna li tko?

Jel možda postoji neka mogućnost da nazovem T-mobile, pa da mi oni barem kontakte prebace (ako to mogu uopće)?

The sun always shines on TV
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 23:49 (niksolina).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: iPhone (4) problem - reset

Prvo i osnovno pravilo kod svih vrsta updatea, osvježavanja, flešanja i slično - nikad, ali NIKAD ne iskopčavaj uređaj prije nego završi s time!! Mobitel, komp, fotić, sat, ma i vražji figaro - NIKAD!

Što se tiče kontakata - ako su bili na SIM-u onda su još uvijek ondje, jer se kod takvih i sličnih radnji nikad ne zadire izravno na SIM. Vjerojatno podaci nisu izgubljeni ni ako su bili na mobu, ali ti je mob očito upao u neku petlju iz koje se ne može izvući i zato ga odnesi na servis da ti naprave hard reset i završe update kako spada.

Operateri inače imaju opciju izvlačenja podataka s jednog moba i prebacivanja na drugi, npr. kada produžuješ ugovor i uzimaš novi aparat a želiš podatke koji su na starom.

Sretno!

Prodajem zjake...povoljno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice