iPhone 4

poruka: 8
|
čitano: 1.685
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
iPhone 4 (trebam hitnu pomoc)

Ovako, imam problem, htio sam resetirati iPhone 4 , i kada sam otisao na Erase All Content and Settings, i sad vec 3 sata mi kao ucitava,  ekran je crn i samo se vrti ono , i sta sad , koliko tome treba ? oce to uopce radit sad :/ ?

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 17:18 (Domo1986).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone 4

Spoji na komp i upali iTunes.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4

nemogu, nereagira,  kad spojim USB nista se ne desava, komp nista neprepoznaje :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone 4

Jesi probao držati Home + Power 10 sekundi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4 (trebam hitnu pomoc)

Jesam :/  i nece

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
iPhone 4

O ne, nisi to smio napraviti. To samo budale rade. I ja sam to napravio kad sam jos bio mala budala i tako mi je bilo tri dana i onda se ispraznila baterija i vise uopce nije htio upaliti. Odnio sam ga na servis, ali su mi rekli da to ne spada pod garanciju pa sam morao platiti popravak. A onda sam se tek iznenadio. Popravak sam platio 650 kuna bez PDVa (tako pise na racunu) s tim da je danas PDV 25% a onda je bio 23%. Ne znam, mislim da ti je pametnije kupiti novi iPhone 4S jer ti ovaj stari sada moze biti samo ukras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: iPhone 4
piksic kaže...

O ne, nisi to smio napraviti. To samo budale rade. I ja sam to napravio kad sam jos bio mala budala i tako mi je bilo tri dana i onda se ispraznila baterija i vise uopce nije htio upaliti. Odnio sam ga na servis, ali su mi rekli da to ne spada pod garanciju pa sam morao platiti popravak. A onda sam se tek iznenadio. Popravak sam platio 650 kuna bez PDVa (tako pise na racunu) s tim da je danas PDV 25% a onda je bio 23%. Ne znam, mislim da ti je pametnije kupiti novi iPhone 4S jer ti ovaj stari sada moze biti samo ukras.

E pa ne mora rec da je on nesto uradio,kazi da se samo ugasio i nece da se ugasi
:'D

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan
iPhone 4

:D nezz, budem vidio sta cu napravit, iako mislim da nemam garanciju, da je istekla, ali nema veze, imam frenda koji popravlja mobitele, pa budem vidio snjim :/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice